Maserati Ghibli 2017 testede vi den spektakulære salon

Maserati Ghibli 2017 testede vi den spektakulære salon

Uden at være en radikal ændring, den nye Maserati Ghibli præsenterer betydelige tekniske og materielle finish og nyt udstyr. Vi fortsatte med at hatchback.

2017 Maserati Ghibli, testet

2017 Maserati Ghibli, testet

2017 Maserati Ghibli, testet

2017 Maserati Ghibli, testet

den Monaco blev spillestedet valgt af underskrivelsen af ​​trefork at udbrede kendskabet til renoveret Maserati Ghibli. Italiensk sedan ingen revolutionerende ændringer, men bilen forbedret på mange måder, især med hensyn til udstyr, slut, uden at glemme nogle tweaks som har modtaget den 3,0 liters turboladet benzin. Målet, at gøre det mere suggestive og attraktive og være mere konkurrencedygtig i sit segment. Det bør ikke glemme, at Maserati Ghibli er den model af adgang til den prestigefyldte italienske mærke og præsenteres for ydeevne, pris, billede og evne som en tourer alternativ meget at overveje imod Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes E-klasse

Den udvendige udseende af fornyet Maserati Ghibli ikke ændre sig væsentligt, men nu to pakker af tilpasning (Luksus og sport) tilbydes med hvilket væsentligt forbedrer billedet og tiltrækningskraft af bilen. Luksus pakke omfatter dæk “Poseidone” 19 tommer og bremsecalipre malet sort, mens der inde du kan vælge mellem færdiggørelse Zegna eller Fuld Premium Edition Silke Læder; de forreste sæder er også elektrisk drevet hukommelsesfunktion. den Sport pack, i mellemtiden, det bringer en sporty udseende til Ghibli. Blandt andet den indeholder Urano hjul 20 inches poleret, røde bremsekalibre, Adaptiv suspension Skyhook, og rat og sportssæder elektrisk indstillelige design.

Maserati Ghibli i også Du kan vælge nu Carbon Pack udvendig, hvilket yderligere understreger sin sporty image. I denne dørhåndtag, sidespejle, dækker B og C søjler og den bageste spoiler kulfiber er inkluderet, med hvilken forbedrer bilens aerodynamik, svagt stigende den maksimale hastighed (ca. 2 km / t), og den greb hurtigt kurve. For inde i en pakke, der omfatter mange detaljer i kulfiber overflade er det også tilbydes. inde Ghibli du kan også finde andre endnu mere vigtige forbedringer såsom ankomsten af ​​et 8.4-tommer berøringsfølsom skærm og et nyt infotainment-system, der lader dig spille mobiltelefon skærme på berøringsskærmen, og er kompatibel med både Appel og Android-systemer.

Maserati Ghibli 2017Den nye Maserati Ghibli også De indeholder et system, som analyserer luftkvaliteten og giftige gasser forhindrer oversvømme interiør. en Pakke med nye systemer førerstøttesystemer vil også være tilgængelige i den nye Ghibli eventuelt. Blandt disse omfatter adaptive cruise control, den advarsel døde vinkel, lane afgang advarsel, kollision advarsel forbremsen assistent mv muligheden for montering vil også tilbyde en perifere syn kamera for at lette parkeringen.

Maserati Ghibli 2017: motorer

Hvad angår motorer, V6 3 liter twin turbo powered Ferrari kilde når 350 CV Maserati Ghibli i: Det vil sige, det har 20 hk mere end før og er også udstyret Start / Stop-funktion til at reducere brændstofforbruget. maksimalhastighed annonceret 267 km / t og en acceleration fra 0 til 100 kmh i 5,5 sekunder, mens det gennemsnitlige forbrug er 8,9 liter / 100 km. til udgave S De annoncere 410 hk, uanset hvad Det gør det muligt285 km / t og reducere antallet af halve sekund acceleration fra 0 til 100 km / t, og to tiendedele opnås, hvis firehjulstrækket Q4 er valgt; det gennemsnitlige forbrug anslås til 9,6 og 9,7 liter / 100 km. For sin del, den vellykkede Maserati Ghibli Diesel, udstyret med motoren VM 3 liter V6, fortsætter med at annoncere 275 hk, sikrer fremragende præstation. gennemsnitlige forbrug er erklæret 5.9 liter / 100km, maksimalhastighed 250 km / t, hvorimod at fremskynde fra 0 til 100 km / t De bruges 6,3 sekunder.

Alle motorer er forbundet med en ZF automatisk gearkasse af momentomformer otte hastigheder, takket være de nye tweaks, du modtager er hurtigere i manuelle indsatser tilstand. For sin del, bageste differentiale er auto-lock typen alle motorer: tarering 35% acceleration og 45% tilbageholdelse. den AWD-system Q4 tilgængelig for Ghibli S indbefatter et centralt fordeling elektronisk styret kobling.

Maserati Ghibli, testetMaserati Ghibli 2017: op

Den Maserati Ghibli er stor og temmelig tung, som i køreklar stand er langt overstige 1.900 kg. Men det Ghibli kan prale ekstraordinære egenskaber tourers. 410 hk motor Det var det eneste, vi forsøgte i præsentationen vises altid meget kraftfuld og insisterende i sin lydhørhed, mens den otte-trins automatisk gearkasse er meget tilfredsstillende i ydeevne; insertioner glat og meget hurtigt, når knasterne er i søjleretningen anvendes.

De Maserati Ghibli tilbud ekstraordinær poise og er meget effektiv i de hurtigste stier; Det er ikke den roligste eller de mest komfortable i sin klasse, men de kilometer passere uden selv at indse og nyder hvert minut bag rattet. Endnu mere glædeligt er din kørsel som vejen bliver mere indviklet, kurver kan forhandles med ekstraordinær lethed, da raffineret foraksel suspension parallelogram er meget lydig og præcis, mens bagsiden går meget veletableret og da han mister fatningen (hvis kørsel hjælpemidler er afbrudt) gør ædelt og gode manerer. Lettere og sikrere driver den firehjulstræk Q4, som kun Lastra 60 kg vægt af bilen. den Tryk bremserne er noget følsomme, normal er for langsom i starten, men meget kraftfuld og, som vi så, helt resistente til overanstrengelse.

Den nye Maserati Ghibli er sat til salg 76.500 € i frigivelse motorede diesel, € 10.000 plus Ghibli 350 hk. Mens Ghibli S koster 100,400 € og 3.500 € mere Q4. Naturligvis ikke en billig bil, men er i tråd med, hvad de tilbyder deres rivaler af tysk oprindelse. Stillet over for disse, kan du mangler nogle finjustering i nogle efterbehandling komponenter, kontakter og nogle kontroller; Til gengæld Ghibli tilbyder overlegen eksklusivitet, også en mere raffineret billede og, frem for alt, meget charmerende, herunder dens fremragende egenskaber tourers. Maserati biler er ikke længere drømme, er biler, som mange mennesker har adgang til. Med Ghibli og ankomsten af ​​Levante, er det ikke underligt, at de salgsprognoser det italienske mærke er vokset dramatisk, og hvis 6.300 enheder blev solgt i 2012, 2015 lukket med 33.500 enheder, og målet er at nå den 70.000 enheder i 2018.

Du kan også være interesseret i:

Maserati Levante test

Maserati Quattroporte 2016

Alfieri Maserati 2016

Adblock
detector