Vi sammenligner: Seat Ibiza 1,0 TSi vs VW Polo 1.2 TSI leder og reference

Alle ønsker at følge i kølvandet på Seat Ibiza, salgs-leder. Og alle ønsker at gøre en bil som VW Polo, en benchmark i kvalitet. Vi krydsede indkommende og udgående generation ... nogen overraskelser?

2017 Seat Ibiza og VW Polo, der vender

2017 Seat Ibiza og VW Polo, der vender

2017 Seat Ibiza og VW Polo, der vender

2017 Seat Ibiza og VW Polo, der vender

Første levedage for Seat Ibiza 2017, for sin femte generation; sidste dage for VW Polo, model i efteråret landede med den sjette rate af hittet 'Her første indtryk næste VW Polo-. Mere end 14 millioner solgte enheder, mere end 40 år, deres antal er indiskutable. den VW Polo har været en reference i kategorien Siden starten, men hvis kun på tidspunkter, synes villige til at afstå stafetten til sin fætter Seat en Ibiza i "filme" og vi deltog i en Polo nedsænket i festlighederne: I Spanien, markedet givet ham "licens" kronet sidste marts som den bedst sælgende nytte, outperforme prismodtageren spansk nytte, ikke længere ubestridte leder siden år, men årtier. april, Af den måde, bekræfter på Seat Ibiza som den ubestridte leder i vores marked.

VERSIONSeat Ibiza 1.0 TSIVolkswagen Polo 1.2 TSi
forskydning999 cm31.197 cm3
magt116 hk90 CV
par20,4 mkg16,3 mkg
vægt1.140 kg1.107 kg
bagage kapacitet355 l280 l
maksimalhastighed195 km / t184 km / t
Acel. 0-100 km / t9.3 s10,8 s

Seat Ibiza 2017 mod VW Polo: mekaniske muligheder

Og er, at selv med generationsskifte i betragtning, VW Polo er meget Polo og fristende kampagner De synes at have haft det ønskede resultat. Der har også været nye oplysninger om repositionere området og udelukkende fokusere på levering motorer efterspørgsel. Farvel derfor til 1,0 TSi, hvis produktion afledt motor til Ateca Seat eller meget Ibiza, men vi vil se i den næste generation, absolut lindre 1,2 TSi. Et stort tab, ingen tvivl. I øvrigt, i løbet af de sidste måneder af livet af VW, Du kan ikke købe i version 1.2 TSi 110 hk, men udelukkende med den 90 hk.

Seat Ibiza 2017 - VW Polo

Men ikke kun diskutere de motorer, som vi har afholdt dette møde, dels fordi den 1.5 TSi 150 hk med hvilken præsenterede Seat Ibiza vil ikke ankommer indtil senere på året. dens afslutning FR, ja, det er til stede i området fra det øjeblik af frigivelse, kombineret med 115 hk 1,0 TSi, tricilíndrico mere kraftfuld udgave af åbenbaring; Der er også En version med 95 hk Denne samme motor også sige farvel Ibiza 1.2 TSi ja fortsætter med at tilbyde den Seat Leon. Af den måde, da vi taler kompakt, forudsætninger tur til at tale, og ikke kun størrelse, men også af linjer: ligesom den kompakte model (Lion) ved første øjekast; og hvor meget ældre VW Polo til at sætte ved siden af ​​den spanske model. Længere, betydeligt bredere, mere fremtid-slaget Polo klone grundlæggende dimensioner af den nye Ibiza-, den visuelle påvirkning er højere segment bil. Den umiddelbare virkning af disse nye dimensioner er, som du kan forestille dig, en langt mere rummelig kabine. Bred og Seat Ibiza og udgående strøm VW Polo, den nye generation af Seat sætter nye standarder. Der er få biler i denne kategori, så faktiske amplitude på bagsædet, mens bagagerum, med 355 liter, også længe overstiger det gennemsnitlige i kategorien.

inden kvaliteter, Seat er allerede en garanti, men med to mærker i samme hus placeret over, synes det tvunget til at forlade råderum. Der hierarkier. Plasten anvendes i instrumentbrættet De er derfor kun højre, selv Ja justeringer er stolte. I denne forstand, selv kiste ud et allerede Veteran Polo selv indeholder oplysninger som en ekstra gummi læbe på bagdørene at forbedre akustisk forsegling og forhindre tilsmudsning inde frames ... Jeg ved det ikke, ja, hvis denne slags detaljer, der gør forskellen vil forblive i fremtiden Polo. For nu, er det at Sæde, der skiller sig ud med henvisning udstyrsmuligheder i sin kategori, især for virvar af kørsel assistenter kan assimilere den nye MQB arkitektur A0, den samme, der vil have fremtidig Polo og Audi A1, og det gør Ibiza igen være referencen bil dynamisk set, selv om den faktiske bekæmpe Polo besidder mere end værdighed.

Seat Ibiza 2017

Seat Ibiza 2017 vs VW Polo: dette vil

motoren skal kvalificere enheden vist på billederne, jeg var i stand til at føre fra den aktuelle Polo og også den første nye generation Seat Ibiza, hvor jeg får, iført 1.5 TSi 150 hk og færdige FR udstyret til lejligheden med imponerende hold af 18-tommer hjul. Konfiguration naturligvis bestemme en ubestridelige fordel for Ibiza i nøjagtighed og effektivitet, men de kan være "læse" Nemt fordelene ved denne nye chassis, herunder en ekstraordinær kvalitet bacheo selv med sådanne mount hjul. Fra pole, altid på sig i de ture, vi kunne gøre for Barcelona og omgivelser, er ikke meget forskel kan du føler som chassis og affjedring, men poise og smidighed: Simply, med Seat Ibiza du synes at rulle på en løve. Mere direkte styretøj-for min smag, lidt varighed og lokalisere nøjagtighed forakslen foran en pol et væsentligt højere niveau af understyring og større bevægelser krop, men også fremragende i følelse af sikkerhed; i forhold til deres jævnaldrende, den nuværende Polo er stadig en reference bil, men Ibiza synes at gøre det klart fra starten, der sætter nye niveauer af dynamik og raffinement.

OFFICIELLE forbrugSeat Ibiza 1.0 TSIVolkswagen Polo 1.2 TSi
forbrug i byerne5,8 l / 100 km5,9 l / 100 km
forbrug uden for byområder4,1 l / 100 km4,0 l / 100 km
gennemsnitligt forbrug4.7 l / 100 km4.7 l / 100 km

motoren 1.5 TSi det åbner Ibiza samtidig med den fornyede VW Golf, naturlig udvikling af den 1,4 TSi, mere effektiv, meget blød... Måske også "mindelig" til FR-version, eller måske "for" chassis til kun 150 hk. Ibiza sidestiller uden den mindste klage, mens den langt mindre magtfulde Polo du endda forsigtigt modulære acceleration lejlighedsvis langsom kurve, skinnende asfalt kyst. Elektronik gør også en forskel: udviklingen af ​​elektronisk selvbetjening blokering, integreret stabilitetskontrol virker mere effektivt uden at gribe overhovedet i retning. Meget elastisk, med fint twist og ganske travlt medier, 1.5 TSi kan tilvejebringe større plus i køreegenskaber i sportsaktiviteter fornemmelser. Slutningen af ​​året kan du ikke købe denne version, men den 1,0 TSI er fuld garanti. Med hensyn til diesel, Seat korrigerer skud: farvel til 1,4 TDi 3 cylinder, velkommen tilbage TDi 1,6 med 80, 95 og 115 CV, styreraketter vil dele med den kommende Polo.

Du kan også være interesseret i:

Seat Arona, så vil de nye små SUV Seat

Seat Alora, er den nye 7-sæders Ateca?

VW T-Roc, næste SUV VW, bevæger sig

Adblock
detector