Test: Peugeot 508 RXH 2,0 HDi Blå / 180 Auto, mindre er mere

Test: Peugeot 508 RXH 2,0 HDi Blå / 180 Auto, mindre er mere

Peugeot 508 RXH forlader batterier og firehjulstræk, men fastholder sin HDi 180 hk. Ikke den mest miljøvenlige RXH, men det mest logiske.

Test: Peugeot 508 RXH 2,0 HDi Blå / 180 Auto, mindre er mere

Test: Peugeot 508 RXH 2,0 HDi Blå / 180 Auto, mindre er mere

Test: Peugeot 508 RXH 2,0 HDi Blå / 180 Auto, mindre er mere

Test: Peugeot 508 RXH 2,0 HDi Blå / 180 Auto, mindre er mere

Banner Peugeothar den samme æstetiske som RXH "motorede"Men ikke firehjulstræk Som du ved, det er et system, der fungerer kun meget punktligt måde, så det giver mening måske begynde at tale om tal eller konto, som ønsker at se. Denne nye RXH drager fordel af pull, der finder markedet SUV udseende koster en kæmpestor 3.950 euro mindre end det HYbrid4, mængden af ​​penge i livet kunne blive afskrevet af den lavere forbrug af hybrid version, selv om forskellen er liter i deres favør.

Peugeot 508 RXHstammen også genvinder evne SW versioner -Der 100 liter normal differentiering; og ikke skulle indlæse eller elektromotoren eller med batterier, hvis vægt er frigivet er afgrundsdyb: 160 kg medmindre en positiv indvirkning på dynamisk bremsning eller ydeevne. I virkeligheden er denne RXH udelukkende termiske, kun med 2,0 motor opdateret BlueHDI / 180 Euro 6, og ikke den 163 hk som den hybride RHX, hvortil skal lægges en anden 37 hk Eléctricos- og også fornyet gearkasse automatisk omformer-i stedet for mindre behagelige pilotado- kobling er ikke kun væsentligt hurtigere end RXH HYbrid4 i en måling, men også mere behagelig kørsel lignende omstændigheder; det er, med undtagelse af byen, i langt de fleste situationer. Selvfølgelig HYbrid4 har også en anden komponent til dem, der værdsætter teknologi eller de korte ture i alle elektriske tilstand, hvor ingen pris kan sættes, så vidtrækkende krydshenvisninger mellem dem.

familie SUV

I forhold til normal familie og til lige motor og udstyr, rekvisitter og krop på den høje RXH er betalt med en hastighed på 1.850 euro, så ikke at være meget klart, at dette RXH er den perfekte familie af intervallet, selv om det er rigtigt, at for dem, der udøver visse sportsgrene, der kræver forlader asfalten, selv om de kun er flere hundrede meter, denne højere krop er en alsidighed og sikkerhed madras overfor mekanisk integritet. Roadside er rigtigt, at kun påvirker adfærden, at være en af ​​de bedste egenskaber af 508. Mens, står komfort, føler jeg mere komfortabel og bedre polstret den RXH fra normal SW, hvis dæmpning serie slår mig som noget fast, når du rører familien rejser. Du bestemmer.

Peugeot 508 RXHUnder alle omstændigheder, så glem ikke, at denne version også prøvet andre udviklinger, der påvirker hele spektret, såsom den nyrenoverede 180 hk motor BlueHDI som gør RXH endnu hurtigere end den første GT 2.2 HDi 204 hk, bruger langt mindre end 2,0 HDi / 163 fra den tidligere serie. En positiv ændring i hvilken hverken den automatiske transmission er ført af en forbedret konverter, der bringer lidt mere jævnt og hurtigt end før samtidig bevare håndtaget låsning ru og hårdt hele vejen til dens tilsvarende gangen.

kort

Acceleration. Stor motor, der ikke mangler rigelig spin og god punch, men deres tider er lidt værre end du forventer for magt.

Skift. Med blokere konverter og forbedret styring kasse, er denne automatgear ikke mangler glathed eller hastighed, men ikke på det niveau, der går ud over konkurrencen.

Bremsning. Bakket op af enorme hjul og en stor bremsesystem, har denne RXH stoppet ved afstande langt bedre end det store flertal af 508 testede.

forbrug. BlueHDi for denne nye generation motor, der opfylder allerede Euro VI, og passerer gennem tuden afspejler dens udvikling. Bruger mindre end tidligere SW 163 hk.

overhaling. automatisk og mere end 40 mkg moment … Intet under deres spontane reaktion. I denne øvelse, det forbedrer også selv den elektriske RXH med sine to motorer presser ad gangen.

livability. Uden transformationen tilbage til at huse elektrisk udstyr af RXH HYbrid4, den indre kapacitet er ligesom enhver SW 508, og yderligere udgivelser 160 kg.

Effekt og moment. Vi kan ikke måle det, men det føles: skub og elasticitet mangler ikke denne version af 180 hk, hvor automatgear bestemt ikke kan udtrække sit fulde potentiale.

Klang. Det har altid været en behagelig og god rodador med bemærkelsesværdig raffinement. Denne version har dog været noget mindre tavs.

Bagagerummet. Loading munden helt tæt på jorden, dybe og meget regelmæssig former, selv om dens 525 liter er langt fra den største bagage håndterer kategori.

Adblock
detector