Opel Astra 1.4 Turbo vs Seat Leon 1,4 TSI: hvad er den bedste benzin?

Opel Astra 1.4 Turbo vs Seat Leon 1,4 TSI: hvad er den bedste benzin?

Af miljømæssige årsager er salget vendt tilbage til straffe Diesel og dermed favorisere benzinbiler. Vi står over for to interessante kompakt, Opel Astra og Seat Leon, med benzinmotorer 150 hk.

Opel Astra 1.4 Turbo & Seat Leon 1.4

Opel Astra 1.4 Turbo & Seat Leon 1.4

Opel Astra 1.4 Turbo & Seat Leon 1.4

Opel Astra 1.4 Turbo & Seat Leon 1.4

Daglig brændstofforbruget har været, er og sandsynligvis fortsat vil være det første argument for, selv om det antages en signifikant højere erhvervelse udlæg, hvilket gør beslutningen om at købe en Diesel bil… Hvis din fremtid ikke kompliceres yderligere. Vi kan heller ikke ignorere, at evolutionen har bragt os raffinerede motorer og et niveau fordel og jeg kunne godt lide af kørsel fremragende. den benzinmotorer De er blevet stort set overladt forvist til meget specifikke anvendelser (Urban økonomiske og strenge sport) men dens udvikling har bragt os prestacionales effektiv og afbalanceret, at det opfylder alsidigheden i brugen af ​​mere generelle modeller raketmotorer.

Opel Astra 1.4 Turbo Seat Leon 1,4 TSI: guddommelige turbos

Som i den diesel, den overfeed I dag er der allerede en iboende egenskab ved stort set de fleste benzinmotorer. Det er til stede i både 1.4 blokke (Fuld letvægts aluminium) 150 hk Opel Astra og plads Leon og god ydeevne og køreegenskaber er sikret med disse to mekanisk. Hertil kommer, for sin udsøgte respons, Rundløb og akustik, tilføje så meget kvalitet til selve driften af ​​to separate køretøjer, du synes disse Astra 1.4 Turbo og Leon 1.4 TSI premium-produkter sammenlignet med deres respektive varianter diesel.

Der er ikke meget kompleksitet i deres tekniske løsninger (injektion direkte og distribution variabel) For at forfine deres effektivitet. den Seat Leon Det har en sofistikeret system til at afbryde cylindre, som under gunstige situationer, men helt realistisk, at motoren opererer næsten umærkelig (du indse, hvis du vælger displayet som vist i tabel ure) med kun to cylindre.

den Opel Astra Det fremhæves af udførelsen af ​​dit system Stop-start, næsten lige så hurtig og smidig som avanceret system vendbar generator Diesel modeller af toppen af ​​rækken PSA-koncernen. Opel det forenkler med en starter, at når for 1.4 Turbo, Gearet straks stopper tandhjulet på kronen, vinde tid og glathed i den efterfølgende implementering og i sidste ende raffineret meget at stoppe og starte faser.

Opel Astra

Opel Astra 1.4 Turbo Seat Leon 1.4 TSI: et spørgsmål om karakter

Herfra Astra 1.4 Turbo og Leon 1.4 TSI viser signifikant forskellige mekaniske personligheder. Opel Han har defineret en Astra reaktion meget god og opløsningsmiddel, men uden enhver sport eller meget klar konnotation, vil der tyder hans navn. I denne henseende TSI respons León Ja, du vil se en mere udtalt dynamik. Det er først og fremmest et spørgsmål om udviklingen udveksle, med værdier mere lang i Astra, markant som vi engagere højere gear. den Leon altid reagerer større livlighed, hvad i lange marcher Det giver os mulighed for at undgå brug af forandring, som vi i nogle situationer er tvunget til at haste ind i Astra. Men hverken er ekstrem i sine beføjelser. den plads Jeg føler også mest behagelige, ved progressivitet og glathed, hvormed den reagerer. og Opel fuldt operativ at føle, at du iført en hurtig bil og kun mindre ubekymrede når vi skudt i 6. og vi ønsker at løse manøvrer blot accelererer lidt mere.

Denne generøse 6th, som under normale forhold kan gøre brug af den på vejen hele tiden, kan være en af ​​grundene, der forklarer lavere forbrug af Astra. Og det, som jeg sagde ovenfor, jeg spekulerer på, hvordan vejen Leon skifter til driftstilstanden 2 cylinder du bare ønsker at holde marchhastighed efter at nå lovlig. Og også at være minimalt forsigtig med gashåndtaget, i så mange gunstige situationer.

Opel Astra 1.4 Turbo Seat Leon 1,4 TSI: så vil

Denne samme script følge deres stativer. den Astra slidbaner mere blødhed sammenlignet med Leon mere firma suspension, som i dette mål monteret og testede dæk 225/45 R17, såsom Astra. den Opel kombinerer meget godt, at lækage rullende med hurtig og høj retningsbestemmelse af den forreste tog, der tager dig til at føle sig komfortabel bil, men med en effektiv og enkel dynamik i alle typer af rejser. den Leon du føler dig mere afgjort (ikke ubehagelige) og interessant måske lidt mindre reaktive volanteo retning. På klare sektioner, den Astra gør hans blødhed Samlet en fremragende argument komfort. Og kun hvis kræfter meget fremskridt meget snoede ruter, kan du have større fastholdelse mangler kropsbevægelser Lion. I disse scenarier er, hvor jo mere du sætter pris på forlig plads. Dens sving er ekstraordinær og muligvis udførelsen af ​​dens integrerede elektronik er bedre ikke mistanke der var involveret. bremse kraftigt i enhver situation, har du også en følelse af større stabilitet, men med mere bevægelse Astra Han er i stand til at stoppe i mindre end meter god León.

Seat Leon

Opel Astra 1.4 Turbo Seat Leon 1,4 TSI: funktionel balance

begge versioner 1.4 Turbo De reagerer på den funktionelle balance i kompakt de er. Astra og Leon er referencemodeller i segmentet, meget begavede og defineret på alle måder. Synes at Opel Det har en opsigelse som visuelt det tager dig at se et produkt med noget mere kvalitet. Mere målsætning er dens største eller mest moderne udstyr på nogle områder, som meget snart Leon Det vil blive opdateret med den opdaterede interval 2017. pris den Astra Det er yderst attraktiv, når også formidler følelsen af, at du er at være en meget moderne bil, være meget grundig og meget godt klaret.

Sammenligningen mellem Opel Astra og Seat Leon i tal:

DATA Tekniske Center Autopista.es

Opel Astra 1.4 T 150 hk

Seat Leon 1.4 TSI 150 hk

Acceleration fra 0 til 100 km / t

9.28 s

8,10s

Acceleration 400 m

16,9 s

15,8 s

Acceleration 1000 m

30.2 s

29,1 s

20 A50 km / t i 2.

4,0 s

2,8 s

60 A120 km / t i 3.

9,4 s

7,6 s

80 A120 km / t på 6th

14,4 s

9,6 s

forbrug i byerne

8,3 l / 100 km

7,0 l / 100 km

forbrug vej

5.4 l / 100 km

5,8 l / 100 km

gennemsnitligt forbrug

6.6 l / 100 km

6,3 l / 100 km

Bremsning ved 50 km / t

9,3 m

9,1 m

Bremsning ved 100 km / t

37 m

36 m

Bremsning ved 120 km / t

53 m

52 m

Loudness ved 50 km / t

60,9 dBA

59.8 dBA

Loudness ved 120 km / t

69,6 dBA

69,1 dBA

vægt

1.296 kg

1.284 kg

udenfor længde

4,37 m

4,26 m

Space bageste ben

78 cm

81 cm

front./back indvendige bredde.

140/135 cm

142/134 cm

Headroom / bag.

94-101 / 92 cm

94-100 / 95

bagagerum

400 dm3

390 dm3

vendediameter

11,1 m

10,2 m

Adblock
detector