Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 plads

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 plads

Den nye Dacia Lodgy familie kommer til undsætning. Det er en daglig Minibus, af “vadmel” … på en god måde. Sandt nok, derfor kan du se, medmindre andre minibusser, men bestemt dag sikrer overskud og opsparing. I sin enkelhed og stor plads til syv tilføjer en uovertruffen pris. Vil du?

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 plads

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 plads

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 plads

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 plads

Den nye Dacia Lodgy født som lindring for mange husholdninger. Og vi ved ikke, om dens sjove annonce, på grund af sin størrelse eller, mere sandsynligt, for at lave pris udstille, var at parkere og skabe og forventning. “Se, hvis ikke grim. Vi er nødt til at spørge forhandleren, “han blev overbevist af vores side et par med tre børn. Ideen kom til os. Og hvis vi får ind i din rolle? Børn, nevø eller nabo, alt går til at skabe vores særlige store familie. som Dacia.

Og det er, at meget få havde mistanke om mere end 10 år siden, da, nyerhvervede af Renault-koncernen, Dacia indvier bilen “low cost”. Hans Logan, i virkeligheden, blev udviklet til udviklingslande, der starter selv overvejet til de mere avancerede. Det mindste, vi bekræftede de ansvarlige i Tyrkiet. Året var 2004.

Men i dag hæve vi vores opfattelse, ud over den grundlæggende sedan, ogl rumænsk producent i Europa tilbyder en familie (Break), et hjælpeprogram (Sandero) og SUV (Duster), Ud over denne nye minivan. Hvad skete der? Det tilføjer rentabiliteten af ​​produktionen, pris og tilbyde meget populær og økonomisk krise. Resultatet, den ‘Ryanair-effekten “: Ligesom trods oprindelige tvivl, har flyselskabet vokset til en leder for passagerer Spanien, Dacia Duster placeret i 2011 som den anden bedst sælgende SUV af året, kun bag en Nissan Qashqai. Det er den samme kamp nu, så denne nye Lodgy blandt minibusser. Og argumenter synes at tilbyde.

mere Renault

Således begynder den første uge og spiller tager børnene i skole. Ingen store blink design eller teknologi, i Dacia Lodgy er stadig værdsætte omkostningsbesparelser Made in Dacia. Finishen “skrue set” den gamle kuffert lås, den manglende dybde justerbar rat og gardinairbags, og bageste tromlebremser en velkendt og 4,50 meter I dag er der stort set ingen bil. Men på samme tid, fremskridt er også håndgribelig. I hvert fald i dette Laureate overlegen finish… og mindst summen af ​​de nødvendige indstillinger.

For som Ryanair accepterer at betale for bagage check eller indtil boarding pass, Dacia pålægger tilføje ESP (Ja, premiere mærke) radio eller til gardinet Opbevaring dæksel. Men ingen panik. Med alt dette Det vil fortsat være op til 6.000 euro billigere sine mere moderne rivaler (for eksempel en Renault Grand Scenic) Med tilsvarende motor-udstyr: en masse penge. Hertil kommer, at røre ved og indstillinger er bedre end i oprindelsen af ​​Dacia, behøver kontrollerne ikke ud til Renault “pensioneret”, og til at starte, er vi overraskede med en komfortabel rullende og ansete motor Renault 1.5 dCi, meget blød og behagelig for god lav hastighed.

Til denne første test på Dacia Lodgy har deres top version af 110 hk, men mindre end 90 CV, vi kunne lide det samme … og stadig spare yderligere 700 euro. Før, ja, vi sætter pris på din store værdi, rum. Det er rigtigt, Dacia Lodgy har hverken glider tilbage række eller tre uafhængige sæder, Men tre børn tilpasse i deres bagsæder og meget få biler. Den rigtige benplads og stor højde, binder meget bred (mere end en Ford Grand C-Max eller VW Touran, for eksempel) og frem for alt, at tynde paneler og døre gå lige til det sidste centimeter. Derudover hele gulvet er fladt og adgang til det indre, store. Når du indtaster klasse, gutter.

7 sandhed

Drej nu at gå på arbejde og overbevise os om deres mobilitet i byer. Bred støtte venstre fod huller til at gøre enhver Enser og god sigtbarhed: transport uden tvivl effektiv. Det kommer for sent, og børns aktiviteter på Dacia Lodgy igen sat på prøve. Vores nabo og hendes datter kommer til parken, og du er nødt til at sentarles i den tredje række. Den anden skala og genererer et stort adgang til at indtaste gnidningsløst. Og inde … mest eftersøgte rangerer den anden fleste biler har plads til en tredje Lodgy.

Ikke kun et barn, men selv en voksen på mere end 1,85 meter (som vores nabo) kommer ind i Dacia Lodgy tilbage helt uden problemer. Niveauregulering, ben og en udragende bredde. Og frem, selv med 230 liter støvle, næsten to gange om Citroën C4 Picasso eller VW Touran med 7 sæder, og tre gange mere end en Ford Grand C-Max.

Blandt den ugentlige rutine at tjekke dagene går, også, at denne Dacia Lodgy tilbringer meget lidt. selv uden stop / start og Renault, den 1.5 dCi flytter ind til byen på mindre end 6,5 l / 100 km i gennemsnit. næsten Renault Grand Scénic som en og bedre end alle sine konkurrenter. Hemmeligheden, dens lethed: kun 1,330 kg, ca. 250 kg mindre eventuelle MPV dimensioner.

Et køb

For god motorprogram, de Dacia Lodgy fordele er også bemærkelsesværdig. Kører mere end nogen minivan potens, og at hans lange udvikling kræver til tider hurtig tur den glatte 6-trins manuel gearkasse (The 90 hk har kun 5). Men denne dCi skubber godt, både som en Renault Scénic. kun lyd på aftapningsventilen og frigivelse stærk acceleration (Bare husk sidst i en Mitsubishi ASX) viser mindre arbejde på det.

Alligevel Dacia Lodgy overrasker selv med gode juridiske hastigheder op raffinement, for lav støj og god slidbane netop brudt med den urbane vejbump eller store bump. På det tidspunkt, som en pick-up, den Dacia Lodgy synes at have et senere tog armbrøster, meget løs og tilbøjelige til at “hoppe” tilbage. Og er, at tager den samme stive akse Kangoo, med fleksibilitet og tuning tilpasset til at arbejde med belastning … Og Dacia Lodgy han støtter det.

med 665 liter Boot med 5 sæder og næsten 800 liter, hvis vi fjerner den tredje række (Nem betjening, selv om hårdheden af ​​skydespil og jern ankre kræver at være forsigtig) Dacia Lodgy næsten ligner en last varevogn. Derudover kan den anden og tredje række foldes sammen frem til ikke kun at gøre købet af kvartalet, men også at sætte et køleskab.

tur

Nå løst dagen, det kostede, men til sidst ankommer i weekenden. Hele familien og rejser. I stigende rytmer … og se mangel. hvis op til 120 km / t og Dacia Lodgy familien rutine har opført sig meget direkte og med stor ære, derfra eksponentielt sit svar nedbrydes. En hurtigere, raffinement fører til høj aerodynamisk støj, og ifølge efterspørgsel mere dynamisk chassis, Vi føler ikke længere den “følelse” af forvaltningen.

Det er, når den forreste del af Dacia Lodgy toget stopper rapportering om hurtig support, understyring og rullende anklaget hurtigt. Tid sikkert ned tempo. Det kan generelt ikke nogensinde blive et problem, fordi rammen er ædel i sin bedring, og ESP er at korrigere, og selv om de bageste trommer, bremse godt; men du skal vide dine grænser.

Og i dette omfang ikke ofte opstår på den sædvanlige familiedrevne har Dacia Lodgy klarede sig godt. Med sine begrænsninger, men også med deres gode dyder. Og igen er der her at ty til prisen. Spærring en Chevrolet Orlando kun 1.500 euro dyrere (Hvilket er allerede), men hurtigere, kraftfuld og bedre besluttet at blive hans store rival, alle MPV 7-sæders vil koste mindst 6.000 euro mere. Og vi gentager, at det kan være for mange familier i dag mange penge.

Hvad synes du om denne nyhed? Debat om fora med andre motorsportsentusiaster.

Adblock
detector