Seat Ateca vs VW Tiguan: SUV duel mellem mode

Seat Ateca vs VW Tiguan: SUV duel mellem mode

Endelig! Sæde allerede har sin SUV, den Ateca. Og konkurrencen vil ikke let. At værdsætte, og vi står over for en fornyet henvisning, den nye VW Tiguan. Hvad er bedre?

SUV duel: Seat Ateca mod Volkswagen Tiguan

SUV duel: Seat Ateca mod Volkswagen Tiguan

SUV duel: Seat Ateca mod Volkswagen Tiguan

SUV duel: Seat Ateca mod Volkswagen Tiguan

Du ved en smuk landsby på 2.000 indbyggere i provinsen Zaragoza kaldet Ateca? Vi har allerede besøgt, og ikke uden charme. En trettende århundrede kirke, en storslået firkant med en bygning af stor arkitektonisk værdi, der er vært for rådhuset og Jalón-floden, som løber gennem landsbyen vikling. også Vi spurgte beboerne, hvad de mener om deres nye nabo hjul, Seat Ateca, men vi vil tale senere. borgmesteren sikkert allerede ved udmærket godt, at Du kan projicere navnet på hans folk på jorden rundt om i verden takket være will be led indsat i spejlene i den første SUV Seat. Men den duel sammenlignende Ateca nu vi står for første gang, udelukkende, ikke venter på os der, men i Barcelona. For et par dage siden kunne vi stå over for de førende inden for salg, Nissan Qashqai, nu spiller foran benchmark SUV klasse: en VW Tiguan, som også debuterer ny generation.

Seat Ateca vs VW Tiguan: tvillingesjæle

Så vi startede vores komparative duel gennem gaderne i Barcelona. Det centrale spørgsmål var: You Are Ateca Seat en reel rival til at sælge ligesom sin bror platform, den Volkswagen Tiguan? Visuelt fremhæver robustheden af ​​begge. I denne, efterbehandling Volkswagen giver et alvorligt kig minder om Touareg. For sin del, Seat Det har en vinklet design, som vi bliver nødt til at vænne sig til.

Bedøm din bil gratisVed at åbne døre og bagagerum, kan den største forskel mellem de to modeller ses hurtigt: det rum i den bageste. den Volkswagen Tiguan, med 4.49 meter lang og fin udstyr, byder på en mere end acceptabel benplads, der kan forlænges med 18 centimeter over den bageste sæderække er glidende. Det varierer i samme grad størrelse bagagerum, går fra 520 op til 615 liter og når en maksimal volumen på 1655 liter ved klapsæder. I mellemtiden, stammen af ​​Seat Ateca, 12 centimeter mindre i længde, tilbud i området fra 510 liter (485 i hjuldrivorganerne versioner) op til 1604 (1579 hvis 4×4 udgave). Men det indre af Seat er også meget forsigtig, og det er ikke noget smal. Selv de, der er højere end 1,90 meter vil blive behageligt i deres bagsæder.

Sæde VW Tiguan vs AtecaSeat Ateca, mere sjov

Robusthed justerede sportssæder Ateca Seat Det skyldes, at kørestil. være 100 kg lettere og 6 cm lavere den Volkswagen Tiguan, den Ateca forsvarede meget godt i hjørnerne, styreegenskaber er mere direkte og understyring gør det meget senere end Tiguan. På trods af muligheden for at udstyre 19-tommer dæk er fair-selvom Madden utallige huller, som vi er, men står uden overdreven omrystning. Volkswagen Tiguan bag ham udfolder sig i en mere behagelig måde takket være sin suspension, spore kurver med stor aplomb og i Sport-funktion, mens den adaptive suspension … dog i mindre grad at gribe ind.

Som oprindeligt forhjulstrukne bil, den Ateca Seat han bruger fire-cylindrede motorer på op til 190 hk, blandt hvilke den kan forventes at 2,0 TDI 150 hk om sagsøgte. den Dieselmotorer med et maksimalt drejningsmoment på 34,6 mkg, imponerer i de to test biler, to hjulstræk, meget glat kørende. Et notat om 4×4: Den leveres med en standard kobling flere disk elektronisk styret, Haldex meget effektiv 5. generation.

Sæde havde absolut frihed til i sin nye SUV Ateca generel teknologi Volkswagen Group. dog Nogle ekstramateriale er ikke tilgængelige her, såsom head-up display system (Projektion data i forruden), fuldt digital instrumentering eller adaptiv affjedring, som kunne fremmedgøre den spanske bil denne nye Volkswagen Tiguan.

VW Tiguan og Seat AtecaFordelen ved fraværet af disse elementer, ikke ligefrem billige, er at opnå en mere konkurrencedygtig pris end i Ateca Seat af de 19.900 euro version 1.0 TSI 115 hk, også gør det den første SUV af sin art, har en 3-cylindret motor. Det vil sige, det koster mere eller mindre det samme som Kia Sportage og Nissan Qashqai. Volkswagen Tiguan, men en del af de 25,975 euro (Version Top Access 1.4 TSI 125 hk), og, hvis vi sammenligner priserne for både udstyret med den samme motor 1.4 TSI 150 hk både tilbud, er det op til 2.825 euro dyrere end Tiguan Ateca. Ja, versioner og øverste ende, den dyreste Tiguan -190 hk 2.0 TDI med DSG og firehjulstræk tilbydes Highline- afslutte en lavere pris end den øvre Xcellence Ateca Seat, med lignende udstyr, som nu er på 44.000 euro.

Ateca Seat Det er nu i segmentet modellen for dem, der søger en selvsikker og sporty SUV. Og det virker. Selvom Ateca øjeblik kun kan ses i klasseværelser eller online butik til september begynde at give sine første enheder, og der er over 5.000 reserver SUV selv i Tyskland. Vi ved ikke, om Ateca naboer allerede har afgivet din ordre … selv om der blev lovet, da vi besøgte sit folk.

Ateca Seat konklusion duel vs VW Tiguan

Kort sagt, kan vi konkludere, at Ateca Seat forskelle i forhold til Volkswagen Tiguan sog gøre netop deres styrker: Det er mindste udvendige længde, men meget rummelig indvendig, billigere og meget mere smidig hvilket gør det sjovere. Og det har den faste mål at behage alle kunder. Den Ateca Seat, klart, Det vil ramme stærk og har god modtagelse, men du skal også kæmpe modeller som CX-5, Qashqai eller Hyundai Tucson, meget strammere til deres priser og også meget god SUV.

Du kan også være interesseret i:

Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan Kodiaq, Three SUV tvillinger?

Vi testede den mest kraftfulde Seat Ateca

Ateca Seat "mini": Ibiza bliver SUV

Adblock
detector