Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008, hvad er bedre?

Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008, hvad er bedre?

Små SUV’er fortsætte med at vokse. Face i dag den førende Renault Captur med fornyet Peugeot 2008 mere campera billede og altid originale Citroën C4 Cactus.

SUV Sammenligning: Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008

SUV Sammenligning: Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008

SUV Sammenligning: Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008

SUV Sammenligning: Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008

Gentages kommentar, at SUV’er er ved at blive standard bil konventionel af i dag. Tilstrækkeligt hans billede, som er sandt involverer indvendigt andre praktiske værdier, at blive alternativer til at komprimere sedan, minivan til… og selv nu SUV. Den Renault Captur er i øjeblikket den leder af dette voksende segment af urbane SUV og hver måned næsten lige så mange som Renault Captur og Renault Clio sælges.

Bedøm din bil gratisuden tvivl, evne til disse små SUV at roll off asfalten, deres større frihøjde, Det er ikke vigtigt. Hvad er i dag den mest fysiognomi som bærer en større højde siddepladser, og hvad den giver: Følelse af større kontrol af miljøet og komfort adgang og indkvartering. Det bliver afgjort i din bedste argument. Og i denne forstand, kan det også være den Renualt Captur foran Peugeot 2008 og Citroen C4 Cactus der står. disse to biler af den franske koncern PSA De behøver ikke markere denne funktion både SUV og når du sidder på dem, ikke begynder at føle en højde større end for en konventionel bil hofter, især i C4 Cactus, som i dette aspekt er en normal bil. Ikke overraskende er det op til 11 centimeter lavere end Renault Captur egen.

Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008: Space

Det højeste niveau af hofterne Renault Captur også meget det værdsat i bagsædet. hans Adgang er mere komfortabel og mere behagelig for dem, der normalt beskæftiger sig med barnestole. Og vi taler om at bringe børn og deres konsekvenser, god løsning de aftagelige ærmers sæde af denne Captur til vaske eller forny. Og en anden løsning fyldt med praktiske af denne bil er dens glide i længderetningen bagsædet (15 centimeter), så efterspørgslen variere benplads af de bageste passagerer eller stammen.

Sammenlignende urban SUVBåret curbside ender, den Renault Captur Det giver langt mere bagage (op 485 liter, 370 med ryglænet alle) Eller benplads (op til 76 centimeter, 61 fremrykkende position), Peugeot 2008 (380 liter boot altid og 70 cm benplads) og C4 Cactus (400 liter boot og 72 cm for ben). Den Captur i begge tilfælde når op på værdier langt større biler.

For sin del, Peugeot 2008 kræver din opmærksomhed for sin kørestilling, at ikke assimileret og, overraskende for lille rat og høj kasse ure, du helt sikkert tage et forspring anderledes end du ville gøre i en anden bil position. også Denne 2008 Allure præsenterer overlegen finish kvalitetsmaterialer og finish, der synes at være over hans to rivaler. Og så vi kommentere, viser sig sammen Peugeot bil med et smeltepunkt større raffinement Citroen C4 Cactus til og Renault Captur.

Især fandt jeg korte bænk pladser i Renault Captur og Peugeot 2008, og af den grund at sidde på Citroën C4 Cactus Jeg værdsætter jeres er meget bredere. Det er også klart, at Cactus sæder er bløde fluffy, en definition, der kan anerkendes i den korte, men jeg spekulerer på, om i det lange vil behage alle. På den anden side, instrumentbrættet skiller sig ud for sine avantgarde minimalistisk kasse digitale ure (afkald tæller) og centrale touch-screen, som praktisk talt eliminerer al fysisk kontakt genvej og vanskelig lidt hurtigere håndteringsudstyr. men mere tvivlsom er dens panorama glastag valgfri. Uden et gardin, der kan dække (som hvis har Peugeot 2008) eksponeringer mod solen cockpittet på C4 Cactus bliver en sauna, med den tilføjelse, at for passagerer på bagsædet antages, at vinduerne tilbage dér Abatan kun minimalt. Cactus leger med enkelhed som en del af personligheden af ​​bilen, men i visse henseender nedture spørgsmålstegn.

Renault CapturCitroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008: hastighed og forbrug

den Renault Captur igen vores opmærksomhed, når vi komme i gang. Dit svar Dieselmotor 1.5 dCi 110 hk effekt transmitteres vil være mere egnede end den 100 hk 1.6 BlueHDI Gruppe PSA rider både Peugeot Citroën C4 Cactus som 2008. Selv om nogle ikke har indflydelse på gearkasser hver: af 6-hastighed og smalle spring i Renault, af 5 hastighed mere åben og Peugeot Citroen i. Med disse kombinationer, da du indleder march finde en Renault Captur med livligere gas respons, det gør du føler mere adræt i trafikerede gader og hurtigere, når det kommer til at være på vej.

De to SUV PSA reagere langsommere, selv om Peugeot 2008 er mere et spørgsmål om følelser, der resulterer. Under alle omstændigheder, de er "nytte" med kapacitet til at rulle på veje og motorveje med god solvens. Ja, det er kommet til vores opmærksomhed de forskellige svar, vi er stødt på i Renault Captur under vores test. Styrke og progression sædvanligvis besvarede dCi 110 hk på andre tidspunkter af høj belastning og med meget høje omgivelsestemperaturer, var ved at blive mindre kraftig.

den Renault Captur pålagt som tempoet, men også du betaler det højeste forbrug. Men de er meget lave, og det er derfor, vi synes overraskende, at forbruget har kontrolleret vores tekniske center i Peugeot 2008 og Citroën C4 Cactus. den Citroën dette er stand til at spille ned en liter en by Renault. Og på vejen, med 4,0 l / 100 km i gennemsnit (Ved Peugeot 2008 4.2 og 4.5 Renault Captur) Det er en af ​​de mest sparsommelige biler på markedet i dag. Bliver C4 Cactus større end Captur og 2008 bil er også derefter lighter (1.192 kg, 1.243 i 2008 og 1.316 i Captur) og flytter en generøs udvikling af forandringer, som vi sagde før, på bekostning af at give i ydeevne og fornemmelser, det vinder med stor effektivitet. I dens fornyelse Peugeot 2008 er ændret, at usædvanlige (og dyre) stop-start-enhed ved reversibel generatoren, endda forud motorstop under 20 km / t, for et konventionelt system som Captur Cactus og at det må siges, har mistet raffinement, ikke effektivitet.

Citroën C4 Cactus, Renault Captur og Peugeot 2008: komfort

Og foregår, villeogså den samme franske komfort? Da der kan være en vis lighed mellem modeller af PSA, men Hver bil har sin egen personlighed med passagerer og chauffør. den Renault Captur for eksempel vælge fastere suspension indstillinger, aldrig hårdt, der passer til din motor reaktivitet til et mere dynamisk sæt af kørsel. Det er en meget tålelig og let bil at dirigere, det betyder ikke sætte dig i problemer og føler konsekvent og sikker.

Cactus Citroën C4den modsatte pol er Citroen C4 Cactus. Citroën som godt produkt, ikke lægger skjul på meget fleksible suspensioner, oprindeligt de giver dig en høj kørekomfort, men på bekostning af at acceptere meget åbenlyse laterale og langsgående svajer i hendes krop. Og når lyset hjul, mellem kurver eller bump fornærmelser, hendes touch er den mest vage og indtil du spørgsmålstegn ved kvaliteten af ​​deres slidbane. den Peugeot 2008 har en stor midtpunkt: mere filterhjul Renault Captur, men også føles mere bevægelse beholdt C4 Cactus kræfter, når du går. Generelt føles meget afbalanceret og mere raffineret, selv betinget finish Allure for vinterdæk M + S, der begrænser ham stærk støtte og bremsning, som berettiger ham som den dygtigste der ser en SUV også den perfekte undskyldning for at skyde alle former for virksomhed med et plus sikkerhed.

Kort sagt, hvordan komplet bil er den segment salg leder, den Renault Captur. Ved kontrollerne i øvrigt er det den ene, som sender dig gå på en højere bil, hvad denne rapport. og dens indre funktionalitet giver meget fordel. Også mekanisk mere ophidset. den Cactus gør hans dristige billede hans bedste argument (og effektivitet). den raffinement og kvalitet sætter 2008. Og hvis du benytter dig af dine dæk og elektronik, som vi har sagt, er det mest i stand til at rulle over alle overflader.

Du kan også være interesseret i:

Særlige SUV: de nye små kommer

SUV guide: de bedste biler til at købe i 2016 og 2017

Den mest omfattende guide til at købe en SUV

Adblock
detector