Nissan Qashqai 2017: SUV leder ændringer ... og vi prøvede det!

Nissan Qashqai 2017: SUV leder ændringer … og vi prøvede det!

Den 2. generation Nissan Qashqai fortsætter med at lede salget i SUV-segmentet. Nu, fornyet i billedet og tekniske forbedringer til at forblive stjernen. Uanset hvad vi forsøgte for første gang!

Nissan Qashqai 2017: fornyelse af bedst sælgende SUV i billeder

Nissan Qashqai 2017: fornyelse af bedst sælgende SUV i billeder

Nissan Qashqai 2017: fornyelse af bedst sælgende SUV i billeder

Nissan Qashqai 2017: fornyelse af bedst sælgende SUV i billeder

For ti år siden, Nissan kunne flytte skabe master Qashqai, der åbnede dørene i Europa næsten en ny kategori af køretøjer: dem Populære kompakte SUV. Hidtil uset succes for en japansk førende mærke i et segment i stigende grad blev gjort stadige fremskridt. Med begyndelsen af ​​året 2017 også pladesalg, Nissan Qashqai 2017 ændrer ikke radikalt, men det forbliver køretøjet blev lanceret i 2014 (dvs. dets anden generation), Men med en redesign og visse tekniske forbedringer at aktualisere og bør give argumenter for at holde tilbage på toppen af ​​markedet et par år.

Som sædvanlig i “restyling” af en model, udvendige og indvendige kosmetiske ændringer De er centrale aktører i den nye Nissan Qashqai. Det nye design forbedrer funktionerne i bilen, fineste og opdateret. den Den indeholder en buet front hætte med to kanter og forlygter mindre høj, men større med LED dagtimerne De danner et nyt lys signatur boomerangformet både halogenlamper og nye “Full LED” adaptive (Standard og nye Tekna Tekna + efterbehandling). I forlygterne gitre smal vee danner en markant træk ved det nye billede Nissan, mens den forreste kofanger bliver mere aggressiv, med mere komplekse former og aspekt “premium” med sølv-finish trimmer fra N-Connecta. Den bageste får også en ny kofanger med fremskrivninger satin farve, der giver mere emballage (fra N-Connecta) og piloter har stadig den samme form, men med ny indretning, mørk baggrund og lys signatur LED formet “boomerang” større. endelig trætte design mere komplekse 17, 18 og 19 inches indbefatter forbedret aerodynamik som også gælder for bunden af ​​den forreste kofanger, som vedtager former stikker og “generere hvirvler” (rumfart inspiration) for at reducere træk og klang.

Nissan Qashqai 2017: Inside

Inde i nye Nissan Qashqai 2017 er den væsentlige ændring nye mere moderne hjul aspekt, med flad underdel, lidt tykkere rand og centrum mindre efterlader mere i betragtning de tre radier. Der er mere synlighed til den nye fordeling af instrumentering og kontrol knapper funktionalitet (venstre radius) og fartpilot (højre radius). afslutninger fornyes fra lufthuller, dørhåndtag og nogle plast i bunden af ​​bæreren. Mens det nye rat er standard, sæderne er identiske i den efterbehandling Visia, Acenta modtage nye polstring og er redesignet fra afslutningen N-Connecta, bredere og kuverter. Den store nyhed er tilføjelsen af ​​en high-end finish, kaldet Tekna +, Det er herunder en polstret læder Nappa meget attraktiv i midten af ​​sæderne (for og bag). Forsæderne er synkroniserede elektrisk hukommelse med spejle og er pneumatisk justerbar columna. satinagtig boliger til spejle og tagbøjlerne fuldføre finish og en hajfinne antenne med Nissan Connect mulighed. For at fuldende den høje ende tilbud, Nissan inkluderer en option præmie Bose lyd udstyr med otte højttalere kun tilgængelig Tekna og Tekna færdige + … dog sikre, at de to andre lydindstillinger også er blevet forbedret.

Nissan Qashqai 2017Som en del af kørehjælpemidler, systemstik Nissan Connect er blevet forbedret til at være mere intuitiv under kørsel nu inkorporeres i støttesystemer fodgænger detektionssystem tilkoblet forsiden anti-kollision med autonom bremsning ved lav hastighed samt detektering trafik bagtil. den ny lås er en assistent kaldet SSA, der immoboliserer bilen kan tage foden fra bremsen indtil tre minutter inde i el-bremse er aktiveret. Aktuelle systemer “Intelligent Safety Shield“Som omfatter Forward Alert, Vognbaneskiftadvarsel, vejskilte, træthed afsløring, parkeringshjælp kamera og vision vil være 360 forbedret næste år med ankomsten af ​​foråret PROPILOT år: et første skridt mod autonom kørsel Nissan. Denne semi-autonome system med kontrolleret sikkerhedsafstand, holder lane, acceleration og bremsning (til fuld stop med ændring X-Tronic) i en enkelt lane trafik motorvej eller høj hastighed og under betingelser med overbelastning trafik.

Nissan Qashqai 2017: adfærd og motorer

Adgang SUV, NNissan Qashqai 2017 er behagelig og farverig, meget komfortable med nye skålformede sæder, mere aktuelle med den nye rat. Vi sikkerhedskopiere oplever de sædvanlige følelser af Qashqai med et punkt for yderligere finjustering, et fravær af vibrationer fra motoren eller vejen, forklarer nogle suspension modifikationer med nye dæk, tykkere mindre fjedervandring og stabilisator. Den SUV glider glat ned asfalten, mens i perfekt stand, men hvis bilen bryder fast viser, at overfører den ujævne overflade også. Retning, rekalibreret med en aksel og en ny pude er meget behagelig at manøvrere endnu paradoksalt er noget upræcis i sit midtpunkt og ved lav hastighed (selvom et system med “aktiv genopretning kontrol”). I stedet, tegning kurver vej (eller motorvej), vinder Qashqai nøjagtighed og røre forbinder sving stabilitet, dynamik, meget lille krop lean og en masse selvtillid til føreren: en tilsyneladende sportslige adfærd, hvis modstykke er sådan en stærk tilbagegang suspension komfort. Faktisk at fasthed påvirker motorik og nogle reaktioner retning accelerationer i lavere gear.

Nissan Qashqai: Interiorden Nissan Qashqai 2017 lydisolering er blevet forbedret med nye materialer fordøre, bagerste hjulkasser og indarbejde tykkere bagruder, noget, der ikke opfattes ved rattet og Nissan kvantiserede i en forbedring på 5 procent i at høre en samtale om bord, så du kan tjekke vores Teknisk center. Kørsel NVH motorer stadig er til stede både benzin motor, mere diskret, så meget akustisk Diesel som gå op regime, selvom opfattelsen svinder ved marchhastighed, hvor den aerodynamiske og rullestøj er velkontrolleret . Interessant røre manuel gearkasse 1.6 begge motorer er det anderledes, meget lidt, der består af benzin, meget pænere på diesel og markeret med fastere skridt. Manuelle versioner har til fælles visse pludselige brug i lavere gear på grund af en koblingspedal og langdistance-skating vanskeligt punkt, som forsvinder fuldstændigt med automatisk X-Tronic CVT kører glathed lækker Ud over at udføre overgange hurtigt: den ideelle løsning for komfort af Nissan Qashqai 2017 valget, selv om kun motor til rådighed 1.2 benzin og 1,6 Diesel, og uforenelig med 4X4-system. Overraskende denne ændring koblet dCi motor forbedrer den opfattede lydkvalitet, som bliver mindre percutante, som bedre filtrering i hele det brug. Det vil også være det vellykkede salg Diesel 1.5 dCi 110 hk.

Begge motorer, 130 hk 1.6 diesel og 1,6 benzin med 163 hk flytte Nissan Qashqai med visse dynamik, selv om det er nytteløst at revolutionere dem også og kræver sportslighed og ydeevne, som ikke har råd til (også begge har lidt motorbremsning). Faktisk bør ikke forsinke for bremsning eller kørsel med for meget fart. Selv om det har en bremsning med god touch og trods få gode sving neutralt og støtte storslået, er Qashqai ikke sætter pris på at unseated og behandlet tænksomhed: Det er ikke en sport, selvfølgelig. Hans forte er roligt bevæge under 2000 rpm (diesel) og 2.500 rpm (benzin) og vis styrke ovenfor, nyder en gennemsnitlig hastighed begrænset til 3.500 og 4.000 omdr./min punkt, som skal oprejse stærke. Hans filosofi er mere SUV end nogensinde: Det er mere raffineret end prestacional, nyde mere selvsikkerhed end agility, dyrke raffineret facet af turisme mod sportsånd og ofre terrængående klart virker mere fjern end nogensinde tegnet, og forbeholder hans ældre bror X-Trail også moderniseret snart.

Du kan også være interesseret i:

Så Nissan Qashqai ændringer i billeder

Nissan Rogue Sport: American Qashqai

Nissan X-Trail: grundig test af storebror

Adblock
detector