Peugeot 308 2017: Afprøvning og priserne nye kompakte

Peugeot 308 2017: Afprøvning og priserne nye kompakte

Peugeot fortsætter sin kapløbet om at forsøge at blive de bedste producenter generalister, og fornyelsen af ​​sine kompakte 308 returnerer til at træde frem. Allerede vi har prøvet!

Peugeot 308 2017: prøvet!

Peugeot 308 2017: prøvet!

Peugeot 308 2017: prøvet!

Peugeot 308 2017: prøvet!

Hvordan rejse. Hvor meget vil de bidrager SUV Peugeot 3008 og Peugeot 5008 i dette kapløb, hvor Peugeot fortsætter i samme tempo, konsolidere sig selv som “mus hovedet” . De kan nu prale af at være en af ​​de første køb alternativer blandt dem, der erhverver en Volkswagen … Eller omvendt: dem, der køber en Peugeot De kommer til at se på, hvad VW tilbyder. Det gør Peugeot i år med en Peugeot 308 og en VW Golf, dens naturlige rival, nysgerrigt modeller næsten samtidig premiere sine fornyede produkter. For Peugeot, ja, vil du ikke nødt til at kigge langt for at finde de hemmelige ingredienser … gør du?

alle oplysninger om de vigtigste nyskabelser i Peugeot 308 rækkevidde, at mærket har hidtil forudsat du har det her, men nu har vi allerede haft lejlighed få dine kontroller og prøv nogle af de nye faktura motorer. Det skal, selvom du allerede har lavet en pause til at læse de vigtigste ændringer, afklare et par detaljer i forhold til de vigtigste mekaniske nyheder premiere Peugeot 308 2017 og dens først komme fra den tid, det er sat til salg: i juni, og du kan bestille (den priser, med rabatter og specielle kampagner 4.000 euro De omfattede, fravige 15.850 euro i tilfældet med den 5-dørs og fra 16.650 euro den familie SW) Selvom Leverancerne vil blive foretaget i september. Jeg husker, derfor, at både 1.5 BlueHDi 130 hk 1.2 PureTech som identiske magt er helt nye motorer, mens inden for gearkasser, vil der være en 8 automatiske relationer ny regningen for BlueHDI 180 hk og en ny 6-trins manuel transmission for den benzinmotor. I tilfælde af Diesel, vil identificere den nye BlueHDi nemt: for sin nye motor. 1.6 BlueHDi at blive solgt i løbet af de første måneder markedsføring motorer er ikke langt ud af dato, men det er vigtigt, at du overveje denne detalje.

Peugeot 308 2017I tilfælde af benzin går mere eller mindre det samme: den helt nye 130 hk 1.2 PureTech (Derfor også Euro 6c) udskiftet fra september til nuværende motor med samme navn og magt, mens den nye manuelle gearkasse 6 forbindelser vil ikke ankommer indtil senere på året. i Oktober, vil glæde sig over BlueHDI / 180 med nævnte automatgear Aisin 8 relationer. Som jeg siger, er de små nuancer, hvis du skal være den sidste. I nogle tilfælde vil det være værd at vente; i andre måske ikke så meget.

Peugeot 308 1.5 BlueHDi / 130: “renere” mindre fast

med dette Dieselmotor 130 hk 1,5 BlueHDi, Peugeot er frem i tiden om emissioner. Hvis den aktuelle Euro 6b (1,6 BlueHDi) er kræver en ny drejning fra september i år, når den træder i kraft den nye begrænsning af luftforureningen Euro 6c, Peugeot går endnu videre med denne nye 130 hk 1,5 BlueHDI, motor i stand til at møde krav, der indføres, selv i 2020. Og nu, lad os se hvad bringer denne nye motor. I tekniske indhold, denne motor giver meget, nemlig hvad der svarer til ikke mindre end 200-patentet. Retur røv 16 ventil, ny turbo, forbedret injektionssystem, især, en ny katalysator og partikelfilter integreret fælde DeNOx to faser. Peugeot har hidtil ikke givet forbrug, men citerer en reduktion på 4 procent til 1,6 BlueHDi 120 hp. Vedrørende denne motor, den nye 130 hk 1,5 BlueHDi få dem 10 hk mere ved en hastighed på 250 top rpm (3.750 rpm), mens det maksimale drejningsmoment er identisk i begge motorer både i værdi, 30.59 mkg, som den hastighed, hvori det hedder: 1.750 omdr./min.

Peugeot 308 2017Det er klart, at kun de miljøgevinst rapportering den nye motor er uendeligt mere anbefales, selv Det er ikke en propel, der gør os til at glemme den motor, der med tiden vil erstatte gang i måneder. Hans bedste kvalitet ubestrideligt den lineære levering af kraft og moment, forbedring allerede enorme elasticitet på 1,6 BlueHDi. Også turné med lettere i overdrejning, oversteg området med maksimal effekt. Men hans svar at drosle den Jeg følte mindre konsekvent og mere kunstig: reaktionen er ikke altid proportional med strømmen efterspørgsel fra speederen du anmode. Bestemt meget koster mindre forskydning, men også, at nye “kemisk fabrik” forarbejdning og debugs partikler og skadelige gasser i udstødningssystemet, så stort set opsamler. Motoren selv holder flytter til Peugeot 308, Sea 5 døre eller familie, med nok smidighed, men også på bekostning af mere hyppig brug af gearskiftet, hvis exchange udvikling også er blevet rapporteret endnu. Af den måde, i Peugeot, de allerede har bemærket en ændring af trend i efterspørgslen efter motorer brændstof: Benzin fortsætter med at stige i salg til private.

Peugeot 308 2017: En god reference opførsel

Som for dynamiske opførsel, Peugeot har ikke rapporteret noget arbejde under kroppen, selvom uden for motoren, Jeg føler Peugeot 308 roligere, men også mere konsekvent på vejen. den kahyt, uden større ændringer i design eller geometri (ja i ​​udstyr og kørsel assistenter, hvor de får alle nye enheder præsenteret i SUV 3008 og 5008) stadig har gode materialer og justeringer selvom stadig mangler genvejsknapper til funktioner. Heldigvis centrum skærmen er hurtigere end før. Som for dynamiske opførsel, Peugeot 308 2017 er en af ​​disse biler, hvor suspensionen virker hverken for hårdt eller blødt: garanterer fremragende komfort og høj effektivitet på alle tidspunkter. Snart vil vi også klatre til GTI sports-version, som ved den måde, er der også nye funktioner: farvel rækkevidde version af 250 hk, 270 hk er den eneste effekt nu tilgængelig.

Du kan også være interesseret

– 5008: SUV, der giver op til 15 forskellige typer af massage

– Ligesom Peugeot 3008 SUV? De bedste versioner til at købe

– Peugeot 308 rivaler: Honda Civic, VW Golf, Opel Astra Hyundai i30 og

Adblock
detector