Opel Ampera-e: drive en elektrisk kjepphest

Opel Ampera-e: drive en elektrisk kjepphest

Opel har nettopp lansert sin elbil Ampera-e tilbyr rekord autonomi i sitt segment med 520 km godkjent. En innfall av 204 hk.

Opel Ampera-e, elektrisk og 520 km med autonomi

Opel Ampera-e, elektrisk og 520 km med autonomi

Opel Ampera-e, elektrisk og 520 km med autonomi

Opel Ampera-e, elektrisk og 520 km med autonomi

Etter (United States) California, Oslo (Norge) er det viktigste markedet elektriske biler, Og det er nettopp der vi har kjørt Opel Ampera-e. den Ampera-e solgt i Norge siden desember 2016 og vil komme til Tyskland, Holland og Sveits, men er ennå ikke kjent datoen for markedsføring i andre markeder som Spania, der pris ennå ikke definert (vil være nær en BMW i3). I motsetning til den foregående Ampera, som var et utvidet rekkevidde elektrisk, den nye Ampera-e Det er en ren elbil, men med et høykapasitetsbatteri som lar deg standardisere 520 km autonomi i syklusen NEDC (New European Driving Cycle). Forresten, det er mindre enn den forrige Opel Ampera, som det er en del av B-segmentet, med 4,16 meter i lengde, 5 steder og 381 liter bagasje.

Evnen til litiumion den Ampera-e det er 60 kWh med en vekt av 430 kg. de er produsert av LG (Slik som Renault Zoe) Og er plassert under kupeen gulvet, noe som er helt flate, slik at dens tyngdepunkt er meget lav. funksjonen væskekjøling og garanti på 8 år eller 160.000 km. Som for opplading, i en konvensjonell plugg 6 km av autonomi tjener hvert 30. minutt lading (Worst case), selv ganger bedre når du bruker en stang valgfri lade typen veggboks tilbud Opel i salg, samt hurtigladere og offentlige ladere 50 kW (opp til 150 km med autonomi for hver 30 minutters lading). Både lading som preclimatización og tilstanden på bilen styres fra en applikasjon til telefonen, der de også kan se ladestasjoner og planlegge ruter tilsvarende. På samme måte kan du programmere byrde som offentlige ladere, bare lade opp til 40% av batterikapasiteten til å betale mindre.

Ampera-eOpel Ampera-e: flytting

Når det gjelder oppførselen til Ampera-e, er en umiddelbar, sterk og veldig givende veldig hyggelig bil å kjøre, med god respons. Ikke overraskende, motoren leverer 204 hk og 36,7 mkg. får gjennom 0-50 km / t på 3,2 sekunder, av 0 til 100 km / t på 7,3 sekunder, og oppnår maksimal hastighet på 150 km / t (156 markør), autolimited for å spare batteriet. den trekkraft Det er til forhjulene, slik at til visse tider, slik som forbikjøring bør holde rattet fast på grunn av høyt dreiemoment, spesielt hvis du tråkker på gasspedalen når du skifter kjørefelt, som i noen front-wheel drive idrett. Likevel, elektronisk styring gjør ankomsten av makt er progressiv nok for forakselen ikke mister trekkraft revet av og er fra ca 60 km / t når "slipper løs" en større mengde av skyvekraft. Som for den sjon (switch), utfører en meget nøyaktig arbeid både glatte veier og krappe svinger om vi overdrive det med gassen. Til tross for størrelsen innhold Ampera-e og som veier 1691 kg, stabilitet, effektivitet og trygghet kurve er høy. den presis styre og en balanserte suspensjoner oppnå en svært bemerkelsesverdig å være en elektrisk bil dynamisk ytelse.

den Ampera-e funksjoner ulike kjøremoduser. En velger endring (by-wire-type) kan aktivere L-modus, det beholdt mye å stoppe akselerering (regenerering av mer energi) og praktisk talt Du trenger ikke å bruke bremsene, det er tilstrekkelig å modulere gasspedalen for å justere graden av retardasjon, som kommer til en fullstendig stopp om nødvendig. Det er, som i BMW i3, hvis ikke akselerere, bilen "begrenser" og Det kommer til en fullstendig stopp, med en siste stopp ekstremt myk og behagelig for passasjerene. Graden av regenerativ bremsing kan økes ytterligere ved å en kam på venstre side av rattet, en funksjon som vi bare har sett på Ampera-e og veldig praktisk. Den andre modusen for bruk er den Kjør modus D, mer konvensjonell fordi det beholder svært lite for å stoppe akselererende, slik at du trenger å bruke bremsene eller, i motsatt fall kammen hjulet. Endelig har det en Sport-knapp som øker noe ved gassrespons og hardhet retning.

Ampera-eblant sikkerhetssystemer den Ampera-e inkluderer active lane keeping assistent, roterende hjulet autonomt styrt av data fra det fremre kameraet (les linjene på veien) fotgjenger påvisning med automatisk bremsing (Også basert på den foran kameraet eller radar foran), varsel Rear Cross Traffic, kontroll blind vinkel, system OnStar og flate dekk, fiber selvtettende viskøst materiale.

den Ampera-e Heller ikke det faller kort når det gjelder komfort og utstyr tilkobling, med mulighet for fire oppvarmede seter skinninteriør, oppvarmet ratt, fire USB-porter, induksjonsladeren for telefonen, Carplay Apple, Android Auto og utstyr Bose sound. Den innvendige plassen er veldig bra, selv om mangler tak håndterer i baksetet, og det er nok av hard plast. Det skiller seg ut positivt Digital kontrollboks, som kan konfigureres med Tre ulike design (Ved mer eller mindre mengde av informasjon) og en berøringsskjerm, hvis sentrum Menyene er svært komplett og moderne design. Det er en elektrisk bil liker og har forlatt oss svært skuffet, bare forbigått autonomi for eksklusiv og kraftig Tesla, mye dyrere.

Du kan også være interessert i:

Opel Ampera-E: 150 km med lading 30 minutter

Opel Ampera-e: slik skal endelig denne elektriske nytt

Paris Motor Show 2016: Opel Ampera-e, nå ren elektrisk

Adblock
detector