Bil bremser: hvordan man kan opdage fejl og fejlfunktioner

Bremser er et væsentligt element til sikring af vores bil, dermed nedbrud eller fejl, der kan opstå i dem er så vigtige.

Bremsefejl bil: dens mest hyppige nedbrud

Bremsefejl bil: dens mest hyppige nedbrud

Bremsefejl bil: dens mest hyppige nedbrud

Bremsefejl bil: dens mest hyppige nedbrud

Med dæk og støddæmpere, bremser udgør “trekant af aktiv sikkerhed”; tre elementer, der arbejder sammen og i god stand, vil undgå en ulykke. På andre tidspunkter, vi talte om fejl og svigt, der kan opstå i de to første; men, Vil du vide for at identificere de mest almindelige mangler, der kan vises på bremsen og hvordan du løser dem? Denne vejledning kan hjælpe dig.

1. Bremsepedalen har en meget lang rejse

Det kan skyldes, at lækage i det hydrauliske kredsløb eller tilstedeværelsen af ​​luft deri. I det første tilfælde bør vi revidere og erstatte det område, hvor tabet forekommer; i den anden, er tilstrækkelig til at udføre rensning og påfyldningssystem.

Også det er ved hjælp af en Bremse kontrol væske eller ikke når det minimumsniveau. I den første situation vil det være nødvendigt, pre-skyl systemet med methylalkohol, som foreslår at erstatte køretøjsfabrikantens mærke; i det andet, fylde, selv om det også kan være hensigtsmæssigt at fortsætte lige som hvis du tidligere har haft udrense luft.

Dette symptom kan også være forårsaget af en meget slidte puder og opløsningen, som er indlysende, passerer altid gennem udskiftning.

2. Bremsepedalen føles svampet uden fasthed

Den herskende kan betjenes fra luften i kredsløbet eller utilstrækkelig bremsevæske; så det bør ikke komme som forklaret tidligere: udrensning og påfyldning, selv i det andet tilfælde ved vask.

også et stempel i en af ​​kæberne eller kalibre af bremsen kan beslaglægge eller blive snavset, producerer denne opfattelse. Hvis fejlen er der, bør vi gå videre til at rense og udskifte de sæler og støv.

en slagord i dårlig stand, men tabsfri, kan producere et sådant indtryk, ligesom en gripada klemme. I begge tilfælde vil opløsningen passere erstatte det tilsvarende del.

Bremse Bil fiasko3. Du er nødt til at træde på pedalen for svært at stoppe

Der er mange grunde, der kan forårsage denne følelse. For eksempel tabletter ikke bider diskene, fordi de er smurt eller kandiserede, i hvilket tilfælde det skal findes, fordi denne smøring sker, fastsætte og erstatte de pads; eller fordi stemplet af en klemme er rivning, hvilket ville erstatte sæler, støv osv Dyreste kan være, at gribes hovedcylinder, i hvilket tilfælde det ville blive erstattet; eller hvis diske er beskadiget, i hvilket tilfælde det nødvendig udskiftning også. Det kan være en servofreno problem, som kræver en grundig gennemgang. Det kunne endda være på grund af en simpel opdeling: at pedalen går ujævnt, i hvilket tilfælde det skal smøres.

4. bremsepedalen slagtilfælde reduceres betydeligt

Det er sædvane, at den manglende fokus på hovedcylinder, enten fordi deres tandkød har mistet elasticitet eller fordi stemplet ikke genvinde sin oprindelige plads. I begge tilfælde vil det være nødvendigt at udskifte de beskadigede dele. Det kan også være, fordi fjedrene, der gør stemplet returnerer til sin normale position ikke fungerer korrekt, eller stemplerne klæber, i hvilket tilfælde det skal være rene, smøre og udskifte pakningen.

5. En af hjulene låser bremsning

Det kan skyldes en blokering i Hydrauliske fluidledninger som kræver udskiftning, gælder samme løsning, hvis problemer er på stemplerne, sæler

også defekt pille Det kan medføre, at blokaden som logisk bør udskiftes; eller at håndbremse kabel snaps, i hvilket tilfælde det skal smøres og kontrollere dets drift.

6. Når bremsning mærkbare vibrationer på pedalen

cirka bøjede CD’er, den hjullejer dårlig eller problemer med materiale, der danner skiverne, således at nogle områder transformeres med varme- eller bearbejdning defekter, kan de give anledning til pulseringer i bremsepedalen. Løsningen i alle tilfælde er at erstatte det element, der forårsager skaden.

Bil bremser: Trouble-shooting7. hot bremser mister deres effektivitet

en snusket bar eller gør dårlig kontakt med skiven bremse, selv det er allerede meget tynd, forårsager den følelse. Udskiftning af de pågældende dele er afgørende i alle tilfælde.

8. Når der bremses i en lige linje, bilen bevæger sig sideværts

Dette symptom kan være forårsaget af mange elementer, herunder nogle, der ikke har relation til bremserne, såsom en spjæld i dårlig stand, en adresse slæk eller pneumatisk med utilstrækkelige pres, ujævnt slid eller rulleveje anderledes band. Imidlertid kan bremserne også have en sådan virkning, for eksempel, hvis den et hjul pads smøres, Krystalliseret eller løs; tilfælde, hvor det ville blive erstattet. Også en af ​​de cylindre gag Det kunne blokeres, hvilket ville kræve udskiftning; eller disk kan være i dårlig stand. Selv en af ​​de kan deformeres kredsløb rørsystem. Det er nok den sværeste symptom på manglende løse de mange årsager, der kan skyldes.

9. Bremserne vibrere

Snavsede bremseklodser, en brudt fjeder, ledlejer eller i dårlig stand forårsage disse vibrationer og kræve en ændring af den berørte del. også ubalanceret hjul Det kan være årsagen til vibration eller en bøjede CD’er, i hvilket tilfælde det skal udskiftes.

10. Bremserne hviner

Igen kan være mange årsager, der forårsager denne støj. en lyddæmpende plader forskydes, bøjet eller beskadiget, kan være kilden og, i bekræftende fald bør vi udskifte dem hele skaftet. Det ville også være nødvendigt, hvis tabletter har som støv eller metalpartikler; selv om de er af lav kvalitet. hvis rozasen mod kaliberen eller gag Det bør være smøre dette kontaktpunkt for at forhindre pippe, ligesom stemplet ikke kunne bevæge sig jævnt, og i så fald ville blive repareret, eller har brudte fjedre. cirka diske i fattige eller meget slidte puder, Du kan også knirke.