Ridser på din bil: så let fjernes

WD-40 smøremiddel er i stand til at fjerne pletter og ridser i vores krop meget effektivt. Vi analyserer dette mirakel produkt MP.Ridser på din bil: så let fjernes

Mirakuløse eliksir er den WD-40. Der er få internetbrugere, der har rost dette smøremiddel have flere, og overraskende, anvendelser blandt som omfatter eliminere typiske og ubehagelige ridser som ofte præsenterer vores bil krop.

Ser denne video, det næsten synes et mirakel: bare spray dette smøremiddel 'Made in' USA og gnid med en klud, der blev en helt stribet bliver en ny finne før. normalt arbejder med disse typiske ridser gør os en anden bil, og efterlod hende maleri souvenir i vores krop. Men der er mere: en bruger fortæller om sin oplevelse i en video, rose WD-40 og detaljering op til 46 anvendelser. En af dem, spraymaling rense vores krop, den perfekte medicin for sjov hooligan, der har dedikeret sig til at forlade 'brand' i din bil.

Skabt i 1953 af en industriel kemiker US WD-40 han er født til at affedte og forhindre korrosion raket, Det er sin aktive ingrediens en flygtig tyktflydende olie. Dens anvendelse blev populær, da det købte et selskab i San Diego og begyndte at sælge det i hobetal.

Ud over at rense mirakuløst ridser eller maling pletter, det også tjener til at rene pletter efterladt af insekter de går ned i din krop, for rene dæk, til smøre og beskytte hængslerne af dørene i din bil eller korrekt bevare kæderDen beskytter strammere og giver elasticitet til elastikker. Hvis du også tage et kig på flere anvendelser uden for bilen, er konklusionen klar: at have en gryde hjemme vi kan spare en masse besvær ...

Du kan også være interesseret

- Fjern ridser i forlygterne med tandpasta

- Citroën lancerer klistermærke-scratch reparation

Adblock
detector