Seat Leon Cupra 290: faktiske forbrug ... og første indtryk

Seat Leon Cupra 290: faktiske forbrug … og første indtryk

Vi har allerede beviser den nye Seat Leon Cupra med 290 hk. For at fejre 20-året for fødslen Cupra, Seat er at sælge sin mest kraftfulde bil serie i historien.

Seat Leon Cupra 290 hk, første indtryk

Seat Leon Cupra 290 hk, første indtryk

Seat Leon Cupra 290 hk, første indtryk

Seat Leon Cupra 290 hk, første indtryk

Da jeg mødte første oplysninger om den nye Seat Leon Cupra, det første, jeg tænkte, er, at de burde have strakt strømmen til det magiske tal på 300 hk, den samme som har for eksempel en Volkswagen Golf R. Hvem ved, måske Seat faktisk også efterlader et es i muffen en mulig Cupra R, overgår selv den magt tærskel nævnt. Vi vil vide snart.

Under alle omstændigheder, når uploadet og den nye Seat Leon Cupra 290 hk Jeg er ikke i tvivl, fordi der ikke er noget at bebrejde ham om rene og hårde funktioner. Det er noget, vi vil undersøge mere præcist, når vi går og målinger på skråningerne af INTA, men jeg sikker som løber som en djævel; det samme gælder, hvis vi taler om hvordan det opfører sig dynamisk: Det er en sport for hver dag, nyttige, godt fremlagt og med et godt kompromis mellem komfort og smidighed. Prisen tilføjer til alle Denne trække sig selv få bilen for mig lige nu mere afbalanceret marked … kun med tilladelse fra sin brors familie ST sortiment, som også tilføjer mere funktionalitet

Seat Leon Cupra 290: forbrug

Selv om denne nye Seat Leon Cupra 290 hk officielt udsender 2 g / km CO2 i samme generation Cupra Seat Leon nylig testet af vores tekniske center (den Tidligere versioner, der tilbyder 265 hk, 280 hk og 280 hk Ydelse Pack SC), Det er faktisk som han har mindre forbruges os alle: 6,7 l / 100 km motorvej og 7,9 l / 100 km i byen. Sidstnævnte faktiske forbrug, byen er helt sikkert meget interessant. Vejen, lidt mindre, men fordi Han beskylder en 6. trins manuel skift med lidt frustrateth (Udvikling på 42 km / t ved 1.000 omdr./min.) Søger at favorisere hurtighed og smidighed.

Seat Leon Cupra 290Ved at sætte denne nye Seat Leon Cupra 290 hk i sammenhæng, og selvom bilen har lidt at gøre, sammenligne det at en BMW 428i Automatisk Vi har for nylig testet. Årsagen er, at BMW normalt førende effektivitet i stort set alle motorer. Nå, dette BMW brugte vi kun 5,6 l / 100 km vej (næsten 1 liter mindre end Cupra) med 2-liters turbo motor på 245 hk og en vægt på 1569 kg ved fuld tank. en vigtigt aktiv i denne henseende til dette Seat Leon er dens lethed, 1377 kg en fuld tank, altid synonymt med effektivitet, ydeevne og sikkerhed.

en anden punkt til enten genopkald Ny Seat Leon Cupra 290 er dens god synlighed diagonalt, da deres spejle forankret til kroppen bidrage til denne eksponentiel måde. måske hans kun svaghed forsæder er standard, at undlade at vedhæfte nok, en taburet, der ikke har nogen regulering også vippe og hverken er forsynet med vinkelmåler til bedre rumme benene. ikke overbevise mig ikke at miste reservehjulet, hvis vi vælger SEAT Sound System, på den anden side lyder fantastisk.

Endelig vil jeg afslutte disse første indtryk og faktiske forbrugsdata for den nye Seat Leon Cupra 290 hk ville købe mig dette og sørg bil uden nogen tvivl: for komfort, smidighed og samlet balance Jeg anbefaler det hundrede procent.

Du kan også være interesseret i:

Kontaktperson: Cupra Seat Leon 290

Seat Leon Cupra hele spektret 290

Seat León Cupra, mod rivaler

Adblock
detector