En tank, til salg på eBay!

En tank, til salg på eBay!

For os kan vi ikke tænke på en bedre måde at fejre ankomsten af ​​Trump -For dem, der betragter en grund til celebración- end at købe et rent amerikansk tank.

Hvis du har $ 65.000 kan du købe en tank på eBay

Hvis du har $ 65.000 kan du købe en tank på eBay

Hvis du har $ 65.000 kan du købe en tank på eBay

Hvis du har $ 65.000 kan du købe en tank på eBay

Det er en M47 Patton tanken og du kan købe det på eBay for en startpris på $ 65.000. Det er et perfekt alternativ til de situationer, hvor en M3 ikke er tilstrækkeligt robust.

Gå ikke i panik: det er ikke en fuldt funktionel tank. Ifølge præciserer sælger, Det har været demilitariseret og er ikke egnet til skydning. Mens der måske ønsker at købe det fjerne dristigste, at køretøjet fortsætter med at være spektakulær. Han blev født i 1955 Plant i tanke Detroit (Michigan) som følge af en kontrakt, som den amerikanske regering underskrev med den italienske hær. Mellem salg og leasing, 2480 af disse M47 rejste til Italien i 60’erne, hvor de fik brug indtil 80’erne.

Men historien om denne enhed især er det ikke det samme som de andre tanke. Kort efter forlader fabrikken, før det kom til at krydse Atlanten, Hun blev trukket tilbage, og brugte det som et mål i en skydning i Texas. Senere, 1989, dets sjældenhed som producerede kun 9.000 enheder- Han tiltrak sig opmærksomhed fra en privat samler, der har erhvervet det og kom ned for at arbejde med sin restaurering.

Fik aldrig at afslutte jobbet, men i dag tanken bevarer mellem 90 og 95 procent af sine oprindelige træk. Blandt de elementer, der indgår i salget regne den oprindelige motor, en kontinental 1790-5B, en bevægelig tønde, en luge til føreren, en kasse til transport af forskellige materialer og brændstoftanke på begge sider. Du skal bare nødt til at sætte brikkerne sammen.

I betragtning af deres alder, tanken er i en relativ god bevaringstilstand, siger sælgeren, og er i stand til at blive genoprettet fuldstændigt.

Og hvordan er det muligt, at et sådant køretøj vil være til salg? Nå, vi taler om USA, og der Det er helt lovligt at eje et sådant køretøj. Entusiaster Donald Trump, der har ønsket at skræmme deres naboer, dem, der søger en udfordring restaurering … eller dem, der har råd til at bruge $ 65.000 på en tank 60 har i dette tilbud en lejlighed, der vil sandsynligvis aldrig se gentages.

Du kan også være interesseret

130 biler skabe en kæmpe tank (video)

uantagelige vittigheder: det sælger sin kone som en brugt bil

Den nøjagtige replika af DeLorean fra tilbage til fremtiden, til salg på Ebay

Adblock
detector