Biler guld skinne en Saudi millionær i London

Golden biler milliardær Abdullah bin TurkiGolden biler milliardær Abdullah bin TurkiGolden biler milliardær Abdullah bin TurkiGolden biler milliardær Abdullah bin Turki

Levetiden for en milliardær Mellemøsten Det er virkelig "hård"... Vi stopper i livet i "playboy" saudi Turki bin Abdullah, en af ​​de mest excentriske karakterer lande badning skønhed persiske Golf.

Instagram, Abdullah ikke har nogen mulighed for at udstille deres rigdom når udstationering på hans officielle konto utallige fotos med sine næsten utallige artikler luksus, herunder den uendelige flåde luksusbiler og superbiler, mange af dem med en fællesnævner: deres gyldne krop.

den biler Turki bin Abdullah guld overraskede londonere disse dage. I mange af gaderne 'City" De kunne ses flere enheder af Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini ... med hans excentriske gyldne krop bringe lys grå typiske klima af hovedstaden. Vi inviterer dig til at komme i fotogalleriet, at vi har forberedt for at se, hvordan det ser ud hær Turki bin Abdullah.

Du kan også være interesseret

- Politiets biler i Dubai

- For at teste Aston Martin Vulkan i Abu Dhabi

- Jay Leno biler

- Jamiroquai biler