Hvad koster det at holde en bil i Spanien?

Ikke altid overveje
At købe en
bil har
yderligere omkostninger i forbindelse med dets
vedligeholdelse. Vidste du
at holde en bil i Spanien omkostninger
noget andet
2.000
euro om året, og mere end halvdelen er
udgifter
Optankning?
Her fortæller vi dig alt, så du ikke
du bære
overraskelser.Hvad koster det at holde en bil i Spanien?

Ifølge en undersøgelse IDAE (Institut for energibesparelser og diversificering) -belonging til Ministeriet for Industri-, holde en bil i vores land koster omkring 2.000 om året. Udgifter til erhvervelse, vedligeholdelse, forsikring, skatter og tankning er nogle faktorer at overveje, før du køber os en bil.

 En rapport FleetData -Company har specialiseret sig i studier af markeds- regne omkostningerne ved at anvende en bil 23.70 euro per 100 kilometer euro-ca 0,23 per kilometer. De samlede udgifter i en bil afhænger af flere faktorer og, selvfølgelig, er der altid et trick, der kan spare en lejlighedsvis besøg til porteføljen.

Ny bil eller brugt bil?
I dag kan man sige, det er den 'million dollar spørgsmål', og som tingene står. Vi vil tælle omkostningerne og selv kan vælge, hvad der passer bedst til dit budget.

Hvis vi vælger at købe en bil ny, forhandleren omfatter næsten altid -i den endelige pris DA- os en række udgifter, der genereres ved at indarbejde køretøjet på offentlig vej. Vi taler om: omkostninger Bil transport, med en pris på mellem 150 og 400 euro; VRT, fritagelse for køretøjer med mindre end 120 g CO2-emissioner, men til en pris på 4,75 procent emission ligger i intervallet fra 121 til 159 gram, 9,74 procent mellem 160 og 199 gram, og 14,75 procent for andre; studieafgifter, herunder nummerplader og kontorudgifter af bureaukrati; og også Road skat, der varierer fra en by til en anden, da byrådet.

Du forlader det klart på forhandleraftalen, hvis de tager sig af dem, da prisen kan pustes meget.

Hvis bilen er købt brugt, vil vi spare de fleste af de ovennævnte udgifter, men vi er nødt til at huske på, at vi er nødt til at opfylde betaling af Transfer Tax og VRT, Ud over at følge disse trin.

Må ikke afvise de mulige reparationer og eftersyn, du skal gøre til bilen, hvis sælgeren ikke er ansvarlig.

Hvis du ønsker at spare nogle penge, kan du personligt styre skatter, så man undgår at skulle betale de fleste kontorhold. Ja, arm dig selv med gratis tid og tålmodighed til at udføre dem.

forsikring
Prisen varierer forsikring betydeligt, da det afhænger af så forskellige faktorer som valgte selskab, års licens og førerens alder, bilmodel og slagvolumen, CO2-udledning køretøj ulykke historie, historien om andre tidligere forsikring og selv farven på bilen.
Gem bil i en garage, brug af tyverisikring og reduceret kilometertal i det foregående år, kan hjælpe reducere denne udgift, bindende i alle tilfælde. Hvis bilen har mere end 25 år, kan du også tilmelde dig som sådan, vælger for at nedslag og rabatter. Den gennemsnitlige pris på forsikring i Spanien, ligger omkring 378 euro for tredjeparter, 426 euro for tredje udvidede, 586 euro med overskud og 1.053 euro for uden overskud.

man må aldrig løbe det første tilbud. Det er bedst at sammenligne mellem forskellige selskaber og vælge den, der passer bedst til vores behov og lomme
.
Brændstoffet gør forskellen
Det er den største årlige omkostninger genereret af en bil, så også sin lavere udgifter reducere den 'skade' lidt som vores nuværende konto. cirka 1.200 euro Det anslås, at tilbringer i gennemsnit hver spansk chauffør. Det er derfor, mere end 60 procent af udgifterne til vedligeholdelse af vores køretøj. Kørsel mere effektivt -de nyfremstillede biler bidrager i stigende grad i dette aspekt-kan hjælpe os til at bruge op til 20 procent mindre brændstof. Og ikke bare taler om at forbruge mindre, men mekanikken vil tage sig af vores bil, hvilket betyder færre omkostninger -Wheels værksted, bremser, kobling ... -.

Bil deling er også et godt valg, men afhænger af mulighederne for hver.

At have en sund bil
Mulige mekaniske reparationer og udskiftning af dele, er andre omkostninger, som ikke bør afsat, især hvis vi taler om biler med et par år bag. En undersøgelse Audatex Spanien Det viser, at der i tre år, bilen genererer et gennemsnit på 1.825 euro bliver mekanisk vedligeholdelse, dæk ændringer og revisioner anbefales.

Sammenlign priser i forskellige workshops selv blandt de officielle huse beliggende i forskellige emplazamientos- kan være en betydelig besparelse. Overvej, at et godt stykke arbejde af butikken kan forlænge levetiden af ​​vores bil, så hverken bør overlades til 'enhver', uanset hvor meget vi sparer os.

Andre mulige udgifter
Det bør huskes, at der er særskilte omkostninger vil afhænge af, hvor vi bor og vores årlige køretur. Betaling vejafgifter, det er muligt bøder, udgifter rengøring og parkering bilen-garage, parkeringspladser eller gravadas- logisk hæve prisen for at være indehaver af denne transport 'luksus'.

Hvad synes du om denne nyhed? Debat om fora med andre motorsportsentusiaster.

Adblock
detector