De bedste biler i 2017 Detroit Motor Show i billeder

Detroit Motor Show 2017 vil åbne sine døre for offentligheden den 14. januar, men vi har set alle nye biler og den amerikanske aftale. Du vise dem i billeder.

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Alle biler Detroit Motor Show 2017

Mangler at Detroit Motor Show 2017 åbner dørene for publikum mellem dage 14 og den 22. januar, Nu kan du tage et kig på alle de nye biler, vi kunne finde i dagene forbeholdt den internationale presse, og at vi præsenterer i dette galleri af fotos.

der har været prototyper eller begreber, som de ikke har gjort det tilsluttede og funktioner af autonome drivende biler, men SUV'er, køretøjer med krop 'pick-up' og saloner 'præmie' har besat hallerne i dette rum amerikaner.

Den nye BMW 5-serie og 6-serien er blevet spottet allerede på standen af ​​det tyske firma, det samme sker med Volkswagen Tiguan Allspace syv-sæders, den spektakulære Mercedes-AMG GT C og familie sport Mini Clubman John Cooper Works. Især med fokus på det amerikanske marked, finder vi nye modeller som Toyota Camry 2018, Stinger Kia, Chevrolet Traverse og Ford F-150, samt nyheder fra Mercedes, producent nyder et godt antal salg på dette marked.

Ikke mindre slående er andre biler som Audi Q8 Concept, Rinspeed Oasis, den Volkswagen I.D Buzz og Nissan VMotion, blandt andre prototyper, der markerer en mere eller mindre tæt på, hvad vi har forberedt bilindustrien fremtiden.

Billedgalleri Detroit

Adblock
detector