Liqui Moly erotisk kalender 2016: African magi bil

Vi har ventet på. Erotisk kalender excellence, Liqui Moly, er her. Denne nye 2016 er så forførende og tankevekkende gaver. Ikke gå glipp av det.

Liqui Moly Calendar 2016: de hotteste bildene

Liqui Moly Calendar 2016: de hotteste bildene

Liqui Moly Calendar 2016: de hotteste bildene

Liqui Moly Calendar 2016: de hotteste bildene

Høsten er tidsplaner og Liqui Moly, Tysk spesialist i motoroljer og tilsetningsstoffer, overrasker oss igjen med den nye Erotisk kalender 2016, som det har blitt gjennomført utelukkende i Sør-Afrika. Ifølge direktør for markedsføring av selskapet, Peter Baumann, “den nye kalenderen kombinerer appell av store biler med vakre kvinner”.

Hvorfor Sør-Afrika for 2016 kalenderen Liqui Moly? Ikke bare av estetiske grunner og skjønnhet. Sør-Afrika er i mange år blant de store fremvoksende markeder Liqui Moly. Bildene er laget i Cape Town og Johannesburg og reflekterer den økende betydningen av eksport av selskapet. Etter den gamle stålverket, i 2016 er fokuset igjen på biler, med prøver som ikke er sett hver dag på veien.

Liqui Moly nye 2016 kalender har noe spesielt, ikke bare for sine grunner, som er åpenbare. Det er en særlig lang kalender som Det inkluderer 13 måneder i stedet for 12, og det begynner i desember i år. Og hvis du trodde lille ett år for hver måned har to grunner til å velge, slik at øynene dine har Totalt 26 fantastiske bilder som ikke vil forlate deg likegyldig.

Liqui Moly erotisk kalender er først og fremst rettet til verksteder og andre kunder av Liqui Moly. men Hvis du er interessert, kan du spørre i butikken Liqui Moly Team i www.liqui-moly-teamshop.de

Og for de mest “forsiktige” som ikke ønsker å ta oppmerksomheten bort fra de tekniske aspektene som kreves av deres arbeid, de har også kalender Liqui Moly motor. Erotisme deri utstillinger har å gjøre bare med kjøretøyer to og fire hjul.

Du kan også være interessert

Nå er den erotiske kalender 2015 Liqui Moly (video)

SWD Rheinol erotisk kalender, den andre Liqui Moly

Best of Liqui Moly, de hotteste kurvene i motoren. video

Video: Hot kurver i den erotiske kalender Liqui Moly