Autot kanssa Omituisin nimet

Autot kanssa Omituisin nimet

Japanin 'Gold' panee kun se tulee asettaa nimiä, jotka kuulostavat erittäin huono espanjaa. Laputa, Pajero, Moco ja Marica ovat eräitä kaikkein valitettavaa nimityksiä maailmanlaajuisesti laivaston. Nimiä, jotka ei koskaan toimisi maassamme. Tiedättekö mitään muuta?

Autot kanssa Omituisin nimet

Autot kanssa Omituisin nimet

Autot kanssa Omituisin nimet

Autot kanssa Omituisin nimet

Mazda Laputa

Mazda Laputa

A 'kei-auto'Ei-Japani, koska kämmen ja palkinto useimmat Silmiinpistävä kaikille, jotka ovat tunkeutuneet kansainvälisillä markkinoilla vie nimensä. Nauru ja paha maku tulevat yhdessä, kun henkilö, joka puhuu espanjaa tajuaa nimi otettu tällaista mallia. On kaksi asiaa huomata: ei jätetä Japani ja että 2006 Se oli keskeytetty.

Lancia Marica

Lancia Marica

Myöhään 60 ' Tämä koottu malli syntynyt mekaniikka Flaminia 2,8 3C ja tietenkin, hän ei saanut sopiva nimi autoa. Espanjassa se häiritsee useampaan kuin yhteen ryhmään.

ford Corrida

ford Corrida

prototyyppi Fordin mid 70 ' Hän sai nimen, joka ei 'jossa saalis'. Näytät missä näytät on mahdotonta ajatella jotain mukavaa nimetä malliin. Onneksi se oli prototyyppi ja että joka tapauksessa ei olisi keksiä tämännimisen markkina.

Kia Borrego

Kia Borrego

ylös 2011 Etelä-Korean tuotemerkin myi tämän SUV markkinoilla amerikkalainen. On selvää, että ei ole nimeä kotieläimille, vaikka Espanjan kaiuttimet kuulostavat niin huono kuin se annettiin käsitettä samaa mallia ennen kuin se tuli myyntiin: Kia Mesa.

Nissan Moco

Nissan Moco

Vihreä anteeksi niille, jotka eivät mielessä väri esittelee "kei-auton Japani, joka julkaisi uusimman sukupolven 2011. Hän ei Espanjassa, ei edes nimi muutettiin. Epäilemme hän voisi ajaa autoa niin että vertailu- ja vielä vähemmän. Kukaan ei halua olla 'naurun' heidän naapureilleen.

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero

Tämän valitettava nimi in espanjan- tiedetään, että meidän markkinoilla kutsutaan kuin Mitsubishi Montero. Ja älä epäröi hetkeäkään sen nimeä, kuten Japanissa, Pajero viittaa kissan mutta niille, jotka puhuvat espanjaa Tarpeetonta sanoa, mitä se tarkoittaa ... Hän on edelleen myytävänä.

Toyota Premio

Toyota Premio

Tämä on auton sedan runko runsaasti ulkoa ja mitat sopivat makuun sen asiakaskunta, Japani. Sillä ei ole nimeä mautonta Kuten muiden maanmiestensä Japanin markkinoilla, mutta tietenkään ei ole aivan onnistunut ja kysytty malli Espanjassa. Myynti jatkuu koska hänen saavuttuaan 2001.

Lamborghini Embolado

Lamborghini Embolado

Normaalisti brändi ei ole ongelma, kun laittaa nimen sonnien mallejaan. Joka ei olisi liian onnekas Espanjassa olisi "I embolado', Jonka he voivat liittyä nimeen ottaen sonnien soihdut tulella heidän sarvet eikä aina kovin hyvä maine, etenkin ryhmien eläinten hyvinvointi. Joka tapauksessa, me puhumme muotoilu opiskelija vuonna 2007 mahdollisena korvaajana Gallardo ei koskaan tullut esiin. hurrikaani Se on ollut superauto arvoinen korvike.

Hyundai Portico

Hyundai Portico

Se on prototyyppi Etelä-Korean tuotemerkki oli näytteillä 2005 että Chicago Auto Show ja se on esitetty hyvin futuristinen ulkonäkö, eikä keskeinen pilari ja runsaasti tilaa neljälle matkustajalle.

Toyota Granvia

Toyota Granvia

tämä suuri tila-auto Se tulee markkinoille vuonna 1995 ja jopa myydä kyseisellä nimellä Euroopassa. Japani on edelleen melko yleinen ostoksen niiden mitat ja koska se on keino liikenteen -Kyky kuusi tai seitsemän matkustajaa-. Espanjassa löydät toisen käden, vaikka hänen esteettinen on hyvin päivätty ja muuttuvat muoti segmentin tämäntyyppisiä ovat jättäneet 'epäkunnossa'. Samanniminen laittaa insinööri, joka teki matkailun maamme ja rakastui Madridin katua.

Adblock
detector