Verdens Jurassic biler, stjerner i en verden af ​​dinosaurer

Fire Mercedes modeller vil dele rampelyset med dinosaurerne i Jurassic World, en af ​​de mest ventede film af året, der tog den 12. juni i Spanien.

Verdens Jurassic biler, stjerner i en verden af ​​dinosaurer

Verdens Jurassic biler, stjerner i en verden af ​​dinosaurer

Verdens Jurassic biler, stjerner i en verden af ​​dinosaurer

Verdens Jurassic biler, stjerner i en verden af ​​dinosaurer

Mere end tyve år er gået siden Jurassic Park Han begejstret verden med sin dinosaur park. I Steven Spielberg stjerne køretøj var en Ford Explorer 'Rail', som de ser og ønskede med noget mindre end en T-Rex. To fortsættelser, som ikke lykkes, lykkedes at første film, fjorten år senere, gør et kvartal, hvor verdens dyreste forlystelsespark, som ligger på den mytiske ø Clouded, igen hovedpersonen. I denne fjerde rate, Jurassic World, Explorer passerer bedre liv, bliver erstattet af tres Mercedes modeller: den AMG 450 GLE Coupe, mega-road G63 AMG 6x6, den Mercedes Sprinterog mastodóntico Unimog.

Det er ikke første gang, at Mercedes og franchisen Jurassic Park går hånd i hånd. Hvis vi ser tilbage, den Mercedes M-klasse Han fik sin første offentlige optræden i Den Lost World. Men som i Jurassic World vil alt være stor, endnu mere, denne gang er der tre mærke modeller af stjernen som vil dele scenen med giganterne af Jurassic, Trias og Kridt perioder.

Biler Jurassic World

Og ingen tvivl om, af de tre, Det er den ubestridte stjerne nybegynder Mercedes GLE Coupe i sin mest radikale: den AMG 450, gemmer sig under hætten en V6 3,0 liters og 367 hk. I denne to perfekte bæster til at gå den barske natur på øen er tilsløret World Heritage Jurassic tilføje. Meget vil se i filmen den imponerende G63 AMG 6x6 i flere sekvenser førende hovedperson i Jurassic World, Chris Pratt. med seks firehjulstræk, Dyret af G-klasse Mercedes flytter takket være et hjerte Biturbo 5.5-liters V8 og 544 hk.

I mellemtiden er den tredje stjerne i påstand er den brutale Unimog i filmen fungerer som ambulance dinosaurer. En ambulance potentiale er ikke kort: dit OM934 5.1 betaler ikke mindre end 231 hk. Afrunding ud dette billede af 'stjerner' flere varevogne Mercedes Sprinter der, om end mindre glamourøse, også de har deres minutter på den store skærm.

Alt dette indsættelse med tysk smag i fuld Nublar vil blive set snart, nemlig Juni 12 i Spanien. Forventningen er stor, ikke overraskende, ved tilbagelevering af Star Wars, Jurassic World er en af ​​de mest ventede film af 2015.

Adblock
detector