Så vi bedrage forsikring, det mest slående video Busted

Så vi bedrage forsikring, det mest slående video Busted

Svigagtige krav til trafikulykker koster mere end 275 millioner euro til forsikringsselskaber i 2015. Vi tilbyder den mest åbenlyse svindel forsøgt plyndret indsamlet af forsikringsselskabet direkte linje.

Kompensationen modtaget af svindlere de koster forsikringsselskaberne sidste år mere end 275 millioner euro. I dette beløb de indgår alle dem, der foregav, induceret eller opfundet tilgodehavender i forbindelse med bil samt dem, der selv har haft tilfældige ulykker, overdrevet lidt skade. Dette er skøn foretaget af forsikringsselskaberne fra en undersøgelse udarbejdet af arbejdsgiverens forsikring (Unespa) og udgivet i anledning af overrækkelsen af ​​afsløring Contest bedrageri for XXII sektor arrangeret af ICEA (Cooperative Research mellem Enheder forsikringsselskaber og pensionskasser).

Dækningen havde en højere tilbøjelighed til forsikringsselskaber svindel var skade i trafikulykker. Bag 5,35 procent af disse hændelser var der et bedrageri. De fulgte andre biler som hække tyveri (3,79 procent) og skader (1,80 procent).

Og er, at bouquet bilforsikring tegner sig for mere end halvdelen af ​​de beløb, der hævdede ulovligt (53 procent).

Svindlere fanget på fersk gerning

Det er mere og mere almindeligt for forsikringsselskaberne til at investere penge til at bekæmpe bedrageri, for eksempel ved at ansætte privatdetektiver, især for sin effektivitet i de økonomiske resultater. Således for eksempel, i en rapport for nylig udgivet af ICEA overskriften ‘Bedrageri i den spanske forsikring. 2015 ‘viser, hvordan, for hver euro investeret i at undersøge mistanke, forsikringsselskaber formår at undgå at betale 32,90 euro i forkert kompensation. Gå ikke glip af videoen, der står i spidsen denne artikel, og det har givet os firmaet Linea Directa.

Du kan også være interesseret

Bilforsikring: mænd begår mere svindel end kvinder

Professionelle stiger bilforsikring svig i 2014

Adblock
detector