Autocamper eller campingvogn, hvad der er det bedste køb?

Autocamper eller campingvogn, hvad der er det bedste køb?

Bliv ejer af en autocamper eller campingvogn er en spændende situation, men vi skal veje et vægtet måde den mest egnede køretøj.

¿Camper eller autocamper? Hvad skal jeg bruge?

¿Camper eller autocamper? Hvad skal jeg bruge?

¿Camper eller autocamper? Hvad skal jeg bruge?

¿Camper eller autocamper? Hvad skal jeg bruge?

Når du har besluttet at blive ejere af et køretøj fritid, enten mobilhome eller autocamper, bør omhyggeligt studere optioner udbydes af markedet, da dette vil undgå at ende med at købe en køretøj at det ikke opfylder vores behov.

Selv om listen over begreber er uden tvivl meget lang, vil vi give et overblik over den mest grundlæggende spørgsmål.

¿Camper eller autocamper?

Formatet af køretøjet er vigtigt, hvis du skal bruge det daglig, men til gengæld vil vi miste indvendige rum og nogle komfort i tilfælde af lille autocamper, men vi vil vinde hurtighed, manøvredygtighed og lavere forbrug.

Hvis vi vælger en mobilhome, Vi må spørge mange rejser at vælge den version, der passer bedst enten nasturtium, profileret eller integreret og behovet for at mobilisere stole og cykler under rejsen.

RV typerDet første tillader natten over til syv beboere, At have en dobbeltseng over førerhuset, en anden blot ved at omdanne den sofaer og sofabord, som vil tilføje et, to eller tre køjesenge i det bageste område eller en anden dobbelt.

den Profileret strøm og omfattende, med lavere forbrug af forbedret aerodynamik, De kan tilbyde den samme fordeling som nasturtiums at have en seng, der er limet på loftet af rummet og sænkede natten over.

den indvendige indretning Det tilbyder mange alternativer, som vi kan forestille dig, med stue og køkken i L, bad og toilet sammen eller separat, forskellig størrelse køleskab, Roterende kabine sæder, alt sammen i et køretøj på op til 7,5 meter lang, med en 3 MMA, 5 tons, der kan drives med kort type B.

Interessant at have en garage i bageste område Det vil give os mulighed for at transportere cykler, cykel, barn sæder eller en anden stor genstand.

Når du vælger en motor, autocamper af ny generation Mekanisk tilbud mellem 130 den 165-170 hk, med mellemliggende alternativer 150 og 155 hk.

Adblock
detector