Oplev en verden af ​​campingvogn med Autocamper Life

Oplev en verden af ​​campingvogn med Autocamper Life

Sport Life Magazine, BIKE og Oxygen ankommer i denne måned til kiosken ledsaget af Autocamper Life, en offentliggørelse af verden af ​​caravaning & autocamper med en meget praktisk at opdage alle de muligheder for at bruge disse rekreative køretøjer og mobile turisme tilgang.Oplev en verden af ​​campingvogn med Autocamper Life

den Autocamper ny publikation Life Det omfatter alle nuværende markedsinformation autocampere, udvikling og tendenser, rejser og udendørs ruter og de bedste ideer og tips at nyde denne særlige måde at rejse.

praksis udendørs sport i fritiden, nyde naturen og glæden ved at rejse, er aktiviteter hver dag tilføje flere fans og familier, blandt andet kræve særlige køretøjer, der passer til deres smag og behov. Det er her, kommer i spil autocaravaning univers og dermed de forskellige versioner og forskellige konfigurationer Camper RV, køretøjer, sammen med en sund måde, eventyrlysten, dynamisk, rejsende og sport liv, er den sande sjæl og essensen af Autocamper Life, en offentliggørelse af ekspert hånd Motorpress Ibérica udgivelse gruppe når kiosker med sit første levering.

Livet autocamperLivet autocamper Det er en mangesidet publikation, der indeholder de nye modeller kommer på markedet, dens funktioner og tekniske aspekter, nyttige tips og alle de detaljer, der påvirker i form af regler og lovgivning og rejser og ture mest interessante, alle leder efter en samlet og integreret sund udendørs levende koncept. Et projekt, der har til formål at informere både dem, der er nysgerrig omkring denne måde at rejse og leve og tænke i gang i denne verden, og dem, der allerede har kilometer bag sig.

den No. 1 Autocamper Life Du kan komme i kiosker og sædvanlige forretninger købe spørgsmålet om maj oxygen, Sport Life eller BIKE, magasiner, der ledsager fuldfører en fritid uimodståelig for dette forår. Gå ikke glip af det.

Du kan også være interesseret i:

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Autopista.es rådgiver dig fri i Madrid Auto 2016

Adblock
detector