Bil mærker sælger i store lande

Bil mærker sælger i store lande

Regtransfers har gennemført en undersøgelse for at analysere, hvad de bedst sælgende mærker på verdensplan er land til land. Gå ikke glip af det: det er meget interessant.

Bedst sælgende mærker i verden

Bedst sælgende mærker i verden

Bedst sælgende mærker i verden

Bedst sælgende mærker i verden

Regtransfers, et britisk selskab med speciale i dataanalyse motor verden, har foretaget en undersøgelse, der viser, hvilke mærker sælges i hvert land, og derfor hvilke virksomheder er verdens førende.

Mens der i 2016 lykkedes Volkswagen at få fat i toppen stedet i form af biler, der sælges over hele verden, har i år Toyota erstattet det tyske firma. Japanske er blevet opførelsen af ​​bedst sælgende biler i 49 lande, langt fra andenpladsen Volkswagen, der står som mærket flere biler faktureret i 14 lande.

I de følgende stillinger, Ford er gjort med den tredje er den mest købte i 8 lande, Renault og Skoda deler fjerdepladsen 6 forskellige markeder og dominerende Dacia og Fiat lukke listen med fem lande, hvor hver af disse er de bedste sælgere.

I Spanien, den bedst sælgende signatur er Seat, selvom mærket ikke gentage i noget andet land analyseres som en dominerende konstruktion. efter kontinent, Nordamerika og Europa er de eneste, hvor Toyota er ikke så overvældende leder, en ære taget af Ford i tilfælde af Volkswagen i Nordamerika og Europa. Klik på kortet og gå ikke glip af alle resultater.

sælgende mærker verden

Du kan også være interesseret i:

Seat Mii 24 sælges af Amazon-enheder

De ti biler og SUV solgt hidtil i år

Jo flere biler og mindre hvert mærke, der sælges i Spanien

Adblock
detector