Muligvis 10 langsommere biler i verden

Muligvis 10 langsommere biler i verden

Vi analyserer hvad de langsommere biler også en tendens til at være den værste accelerere fra 0 til 100 km / t er. De er by- og kommercielle biler, primært.

langsommere biler

langsommere biler

langsommere biler

langsommere biler

I denne liste ønskede vi at sætte biler at, helt sikkert, er det langsommere verden. Det sker som regel, at sådanne biler tilhører segmentet af by- eller er kommercielle køretøjer med lav forskydning og mekanisk kraft, og hvori en høj vægt (især i forhold til handelen) har tendens til at straffe nok.

Kia Picanto

Kia Picanto er en af ​​de biler, der bevæger sig væk fra den langsommelige andet valgt, selv om det ikke ligefrem hurtigt, fordi det accelererer fra 0 til 100 km / t på 14,6 sekunder og ikke overstiger 158 km / t tophastighed. I 2015 kom den sidste ændring.

Fiat Qubo

For nylig præsenteret med et nyt billede, Fiat Qubo er en anden bil, der sniger sig blandt de langsomste på markedet med en tophastighed på 155 km / t og acceleration fra 0 til 100 km / t på 14,7 sekunder, noget hurtigere end 2009-modellen.

Peugeot Expert Tepee

Peugeot Expert Tepee

Dette køretøj kan have en kommerciel brug eller kan tilmelde til at rumme op til ni personer inde. Acceleration fra 0 til 100 km / t dette køretøj nærmer 20 sekunder (19,7 sekunder i særdeleshed), mens ved fuld hastighed er det samme niveau som den Fiat Qubo.

Hindustan ambassadør

Denne lille bil af indisk oprindelse er kommet til at have anvendelser såsom taxi i nogle regioner af landet. Kend sin maksimale hastighed, men accelerere fra 0 til 100 km / t, Hindustan ambassadør tager ikke mindre end 28 sekunder.

Crosley Hot Shot (1950)

Denne klassiske to-sæders bil med karrosseri ‘roadster‘Knapt når 120 km / t og acceleration fra 0 til 100 km / t sker på lige under 29 sekunder. At gå stille, Crosley Hot Shot er ikke dårligt.

Tata Nano

En anden lille bil, der er født i den Indien og at dens mekaniske varianter forbrænding tager næsten 30 sekunder at accelerere fra 0 til 100 km / t. Meget mere adræt er Tata Nano elektrisk udgave EV, reducere denne gang til 10 sekunder. Selvfølgelig, ingen når 120 km / t, selv på afstand.

Renault Twizy

Renault Twizy

I sin mest kraftfulde (17 hk), denne originale elektrisk fremdrift køretøj når et maksimum på 85 km / t. Takket være dens status elektriske Renault Twizy acceleration fra stilstand er ganske hurtig i de første par sekunder, men det er ret begrænset af sin magt.

Sport Berkeley (1958)

Anden klassisk bil konvertible krop, meget lig Crosley Hot Shot førnævnte men endnu langsommere, hvis muligt. For at nå op på 80 km / t tager 30 sekunder, hvis vi starter fra stilstand. Den maksimale hastighed nås med de Berkeley Sports er en anden historie, fordi nålen af ​​kilometertælleren ikke engang nå op på 100 km / t.

Aixam Coupe

Denne lille bil kan køres med knallert licens, fordi den bruger en propel på 0,4 liter og 5,4 hk. Ja, glemme fra 0 til 100 km / t. Hvis der er noget, du vil nå 65 km / t De annonceres som maksimal hastighed. Som de siger, vil det være med Aixam Coupe ‘Downhill uden bremser’.

Peel P50

den langsommere køretøj i verden, Udover at være den letteste og mindste af alle eller i det mindste en af ​​dem. Y markerer på skalaen 59 kg belastning og ikke overgå 61 km / t. Det vejer så lidt, at du selv kan parkere det og aflevere det ud af parkeringspladsen, som om det var en trailer.

Du kan også være interesseret

De hurtigste biler accelerere fra 0 til 100 km / t

10 hurtige biler med justeret forbrug

Den bedste elbiler, undersøgelse

Adblock
detector