De ti bedste kørere i historien om WRC

De ti bedste kørere i historien om WRC

The World Rally Championship i år opfyldt sin problem nummer 35. Hvis du tager et kig på statistikken, få ville betvivle, at Sébastien Loeb er den bedste driver af hele tiden speciale. Men ud over de kolde tal er der mange andre overvejelser, når de udsteder fortjeneste til bane hinanden. Baseret på dem, det er den nuværende placering især motorvejen.

De ti bedste kørere i historien om WRC

De ti bedste kørere i historien om WRC

De ti bedste kørere i historien om WRC

De ti bedste kørere i historien om WRC

1. Sébastien Loeb

deres ni titler, også gjort fortløbende, De siger det hele. bogstaveligt knust myter statistik for at frigøre speciale overvældende alle opholder sig meget mere end nogen af ​​dem i eliten. Som en illustration af hans måske er det tilstrækkeligt at sige, at i slutningen af ​​løbet, han forlod baren i 78 løb vinder VM, ikke færre end fyrre mere end hans nærmeste forfølger i denne rangordning. I fra gymnastik, havde en usædvanlig sent rally debut (21 år), derefter nå til nogen så vellykket. Men passerer gennem WRC markerede et før og efter i historien om den speciale. Efter at have vundet sin første World Cup-arrangement i 2002 (Tyskland), han var en suk af titel det følgende år, efterfølgende en senere. Derfra ingen kom tilbage for at vinde en krone, mens Loeb spillede en fuld sæson i WRC, når bedrifter som 2008 sæson, hvor han vandt 11 af de 15 stævner i den kalender, år. Han er født som pilot på asfalten, men evnen til at ofre og disciplin af gymnastik var værd for ham at lære og forbedre på alle områder, at være bogstaveligt uovervindelig i de fleste og håbefulde til sejr i alt.

Sébastien Loeb

2. Carlos Sainz

indtil Sébastien Loeb Marcus Gronholm og nåede ikke zenit af deres karriere, den spanske besatte den første plads i rækkefølgen af ​​sejre i WRC. Desuden kunne man sige utvetydigt, at de alle fik dem i sæsoner af større konkurrencedygtighed i konkurrencen. Blandt de mange fordele ved den spanske pilot er data som der Det er den anden rytter, der har opnået flere point i WRC og også den anden de fleste gange på podiet (i begge tilfælde kun overgået af Sébastien Loeb). Blandt de første sejr Carlos Sainz i rally mudialista (Acropolis 1990) og sidste (Argentina 2004) Det tog ikke mindre end fjorten sæsoner, hvilket giver en idé om, hvor lang tid den spanske forblev fuldt konkurrencedygtige. Perfektionist ender svært at forestille sig, Sainz er det levende eksempel på vedholdenhed, professionalisme og ånden i topkvalitet. Han debuterede i WRC med en vindermentalitet, og det holdes konkurrerer indtil slutningen af ​​sin karriere. Pioneer påvise, at den samme pilot kunne vinde på forskellige overflader, Sainz blev arbejdet en ry for sin evne til at hjælpe i udviklingen af ​​biler, mundialistas til sidst vinde rally med fire forskellige mærker, noget der meget få bilister har opnået.

Carlos Sainz

3. Tommi Makinen

kun Sébastien Loeb har vundet flere titler end Makinen fortløbende (4), som han siger meget om mærket efterladt af den finske chauffør i WRC. Faktisk bortset fra to, Juha Kankkunen var kun i stand til at få fire verdens kroner. Makinen blev født ind i en familie af landmænd i Puupola (Finland), som førte ham til at udløse hans første impulser motorsport speciale ‘traktor trækker ‘, meget populær i det nordiske land. Jeg løb sin første rally i en alder af 18 år og to sæsoner senere var allerede Champion Finlands. 1000 Lagos i 1994 fik han sin første sejr i en test VM, en privat Ford Escort RS Cosworth. To sæsoner senere, vandt han sin første titel verdensmester. Aggressiv og modig som få andre, Mitsubishi førte til hans mest glorværdige år i specialitet. En af hans mest værdsatte træk var, at han fik, ligesom sin landsmand Markku Alen, være fuldt konkurrencedygtig og vinde på asfalt stævner, hvad der gjorde ham til en komplet driver.

Tommi Makinen

4. Juha Kankkunen

Det var den mest succesfulde føreren af ​​den forrige generation Carlos Sainz og at Han dominerede statistikken indtil ankomsten af ​​den spanske til toppen af ​​sin karriere. Fra Laukaa, i hjertet af søerne regionen, hvor den omstridte 1000 Lakes Rally, Kankkunen tog sin far, en tidligere pilot, hans første mentor. Men det ville være en af ​​hans venner, Timo Makinen og indbegrebet protektor for stævner i Finland, Timo Jouhki der tillod Kankkunen på affyringsrampen som pilot. Han så på verden Toyota hånd, selv om klækning forekom i midten af ​​1980’erne med Peugeot. Lige når FIA besluttet at afskaffe den gruppe B, 1986, Juha Kankkunen gav firmaet Lion titlen i det sidste år af konkurrencedygtige liv i 205 Turbo 16, han clinching den første af sine fire titler i kørernes mesterskab. Han forsvarede sin krone i det følgende år Lancia i sæsonen premieren på gruppe A og WRC øverste flyvning og der begyndte en serie af drejninger til Toyota og Lancia ville give to andre titler, med italienerne i 1991 og den japanske i 1993. Efter to år på Ford (1997 og 1998), så løb han med Subaru flag med, som han scorede sine sidste to sejre i WRC. Han passerede Hyundai i 2001 og 2002, og i tusmørke af hans karriere.

5. Marcus Gronholm

En af de fire kørere i World Rally Championship historie at have scoret to titler, Finn var sikkert mere substans rival Sébastien Loeb, der stod over for, men da franskmanden gik støt mod toppen af ​​sin karriere og Grönholm skridt var han allerede i den sidste fase af hans. 90’erne blev brugt konkurrerer om WRC stævner løs uden fast program eller officiel status pilot med en vis kontinuitet, som utvivlsomt betinget hans chancer. Toyota var det mærke, der åbnede dørene til den globalistiske elite, selv om det ville være Peugeot, da han besluttede at vende tilbage til mesterskabet, holdet underskrevet Grönholm for et fuldt program efter at have vundet fire gange den finske nationale titel i gruppe A. I hans hænder, 206 WRC blev bilen til at slå var med ham, og med hvem han vandt sin første WRC rally Sverige 2000, hans første titel samme år, og den anden, to år senere. Med 307 firma begyndte Lion sin tilbagegang, indtil han gik på pension, Grönholm vil Ford, brand, der også fik en masse af sejre.

6. Sébastien Ogier

Anses af de fleste Sébastien Loeb arving, Fransk er, som de siger, begynder at tage ud, selvom jeg viste til dato varsler, at vi kunne stå over for en af ​​de største drivkræfter for hele tiden. Provenu fra stenbruddet af den franske sammenslutning og Citroën, Ogier spillede sin første fulde sæson i World Championship hånd mark gallon i 2009, efter at have vundet World Junior. Men 2010 ville blive året for bekræftelse af sit store potentiale. Portugal vandt efter en upåklagelig ledelse og fortsat fremgang til carrrera slutte året med fem sejre, det samme antal som kunne Loeb, der blev titlen. Det viste sig at være en hård modstander i afsnittene og også uden for dem, men tabte den politiske kamp og blev skubbet ud af det franske hold ved den almægtige Loeb. Volkswagen, som havde forsøgt at underskrive franskmand astro uden held, blev ramt med Ogier på markedet, og tøvede ikke med at satse på ham. Han afslørede vinderspil, da premieren på Polo WRC i 2013, Ogier scorede ikke mindre end 9 løb, opholder to Loeb rekord, selv om dette skete i 2008, med en tidsplan på 15 racer (i 2013 var der to mindre). Det kan ikke siges, at Ogier vakle som pilot i ethvert område og vindermentalitet, deres psykiske styrke, deres fremstilling og deres arsenal af ressourcerne ved rattet er i dag, den virkelige mareridt af hans modstandere.

Sébastien Ogier

7. Walter Rohrl

En enkelt type, tysk, og en af ​​de myter road racing. Var svøbe de nordiske piloter i slutningen af ​​70’erne og begyndelsen af ​​80’erne, og det fjerde medlem af den eksklusive klub af to titler, med Biasion, Sainz og Grönholm. Perfektionist uforløst, det var aldrig politisk korrekt og kritik af visse positioner og rallykørere og gjorde ham vinde ry som arrogant. Faktisk vandt han de to titler på trods af vedholdende afvisning af at konkurrere i visse stævner såsom de 1000 søer i Finland, som åbent afskyet. Selvfølgelig var der løb, hvor han var virkelig komfortabel, og der var lidt mere eller mindre end uovervindelig. Var det tilfældet, for eksempel, Monte Carlo, hvor han vandt fire gange, noget, som kun så ville få Makinen og Loeb på verdenshistorien test. Den virkelige forskel er, at Röhrl fik det med modeller af fire forskellige mærker, i modsætning til sine rivaler, som kun vandt der med én. I 1982 lykkedes det ham at slå sin veteran Opel Ascola 400 til den almægtige bevæbnet Audi, med sin frygtindgydende Quattro firehjulstræk. Efter en kort tid i Lancia, ville passere i 1984 til rækken af ​​holdet med de fire ringe, som ville ende sin karriere i rally og fortsætte på sporet.

Walter Rohrl

8. Björn Waldegaard

Dette svenske indviet historie World Rally Championship løb de første Drivers’ titel i sin historie som en officiel begivenhed. Udover at eje en store medfødte talent og uovertruffen evne til at håndtere cualquieer type bil rallye på ethvert terræn, Bjorn Waldegaard har andre fortjenester, der gjorde sin kategori naglet pilot status single og nåede myten om speciale. Han vandt 16 af de 95 WRC-events, han spillede i sin karriere, hvilket gør 34 podium finish. Siden sin første sejr (Sverige 1975) til det sidste (Safari 1990) blev brugt 15 sæsoner, hvilket giver en idé om det antal år, der forblev i stand til at kæmpe for det meste mod de bedste.

Bjorn Waldegaard

Markku Alen 9.

sandsynligt den mest talentfulde chauffør i sin generation, Markku Alen i sjette plads i rækkefølgen vinder WRC 20, bundet med Didier Auriol. Men den største paradoks i den finske løbet er Jeg har aldrig formået at vinde en titel Pilot. Tro mod Fiat-koncernen siden starten af ​​sin karriere, Alen opnået betydelige feats på bagsiden af ​​meget specielle biler som Fiat 131 Abarth eller Lancia 037. Med sidstnævnte model ville blive en ubehagelig rival til officiel Audi, henvises speciale i begyndelsen af ​​80’erne. To gange løbere op og tredje fire gange, Alen har altid været betragtet som den sande “ukronede konge” af konkurrencen, primært af to grunde: For det første, Han vandt VM i 1978 drivere, året før oprettelsen af ​​VM som i år. Og for det andet, fordi I 1986 kom han til at nyde titlen foreløbigt i 11 dage, indtil Peugeots protest mod deres udelukkelse og resultaterne af Rallye San Remo skred, slutter titlen indehaves af Kankkunen. Han var en pioner blandt finnerne at være konkurrencedygtige på asfalt, som det fremgår af hans sejre i 1983 og 1984 Korsika.

Markku Alen

10. Colin McRae

Utvivlsomt en af ​​de mest karismatiske bilister i historien om World Rally Championship. hans spektakulær stil, hans oprørske personlighed og spillet, der gjorde ham til hovedperson gjorde ham meget populær. kun en sejr adskiller ham i WRC ranking indtager tredjepladsen Carlos Sainz, en af ​​hans hårdeste rivaler i sin Grand Prix karriere og som den faldt sammen i Subaru, Ford og Citroen hold. Med biler begyndte Ovale signatur at være kendt i Skotland og England, hvilket gjorde David Richards fichara at konkurrere med Subaru, først nationalt og derefter internationalt i starten af ​​90’erne. Ved 93 indtastet han Subaru WRC fabrikken hold, hvor han boede nogle af de mest intense og intense øjeblikke af sin karriere med Sainz. McRae vandt sin eneste titel der i 1995. Han forlod Subaru sæson i 1999 for at komme ind Ford, møde med Sainz der et år senere. Som sædvanlig, store præstationer vekslede med mange slag, indtil 2003 gik i land igen sammen med Sainz, Citroën. Men det tabte slaget med den spanske, bor hos Citroën Sainz, da hans hold faldt to biler, med Loeb som den ubestridte nummer et. Blot et par stævner med Skoda og en udskiftning af Loeb på Kronos-Citroen, da fransk blev såret i 2006, sluttede sin Grand Prix-karriere. Desværre døde han i en helikopterstyrt sammen med sin yngste søn og venner den 15. september, 2007.

Colin McRae

Adblock
detector