Ape Calessino 200, whoa motocarro! forsøgt

Ape Calessino 200, whoa motocarro! forsøgt

Vi har alle kendt for motorcar Piaggio og nu er det fortsætter med at sælge under navnet Ape Calessino. Indsend til en test kredsløb kan synes en dristig …

Vi testede Ape Calessino 200, hvad en motorcar!

Vi testede Ape Calessino 200, hvad en motorcar!

Vi testede Ape Calessino 200, hvad en motorcar!

Vi testede Ape Calessino 200, hvad en motorcar!

Vi ønskede at prøve en ‘motocarro‘Livslang. Nu kaldte ellers Piaggio Abe Calessino 200, men det er stort set det samme. Men ingen havde prøvet i et kredsløb, og vi skulle gøre. Det er bemærkelsesværdigt, at motoren Ape Calessino 200 bare det lyder, de meget lave tomgang ophold og er nødt til at forcere en løftestang under ratstammen gør rollen som forret, for ellers har tendens til at gå i stå, fordi dens motor er udstyret med karburator. Sandheden er, at der synes at blive revet væk, og det tog encylindret fire gange fremstillet af Piaggio på bagsiden toget og kabinen er ikke meget sund bevis siges.

Men vi har ikke nævnt det vigtigste i denne Piaggio Ape Calessino: Det har tre hjul, en foran og to bagved. Motoren og gearkassen fremdriftsmiddel baghjulene og forreste styrende håndtag. Derfor er vi i cockpittet med et styr udbud til venstre styret forandring med koblingsgrebet.

Abe Calessino 200

den Calessino, kan bære næsten to gange dens vægt (360 kg i køreklar kan veje 610 kg belastning). Fordi, hvad det er sandt, er, at Denne trike tager en masse ud af dit CV 10.2 encylindret 200cc. Så deres vægt / kraft forhold er 36,3 kg / CV. Så vi enfundamos aben og hjelmen, som hvis vi skulle prøve det bedste af sport, og vi fik ned på arbejde. Sikkerhed kommer først og konvertible går meget udsatte. Kun et bælte bånd fastgjort til hofte vil sæde mens sidebars ingen udøvelsen af ​​ROPS.

Vi lancerede vores åbne grav og smidt ud den første “at” vi er i, og som normalt er meget skræmmende med en hvilken som helst bil, så tjek med den Ape Calessino Det er grundig, eller omkring 60 km / t, og chassiset er uanfægtet. Det bærer en bageste ophængsarme med elastiske gummielementer og en simpel puder. Det skaber en masse med eventuelle bump hoppe men for denne rute ingen problemer. Indgangen til curvón gøres uden at stoppe og grundigt gjort det hele. Den del er markeret lateral acceleration i dette tilfælde bare sker 0,5 g med et greb 8 inch diameter meget begrænsede dæk, når en sportslig god ofte når 1,2 g. Og på grund af faldet på outputtet vi kan se, at speedometer nålen når de 80 km / t som det er grænsen for vores enkelt markør (ved siden af ​​reserven brændstof). Virkeligheden er, at vi er nødt til at nå op på 65 km / t før den egentlige skarpere bremsning kredsløb. Er akavet manøvre træde på bremsepedalen, fordi du er nødt til at løfte fra jorden miste støtte og tilbageholdenhed (sæde og selen ikke holde noget selvfølgelig), men derefter kan doseres og låse bagakslen er ganske kontrollerbar. Det er bedst ikke hjælpe meget med at reducere gear ændre sig, fordi mere tid går tabt, fordi det er temmelig vag, og hvis du er forkert at reducere overskydende kan blokere baghjulene.

Abe Calessino 200

Først var jeg lidt mistænksom med opførslen af ​​bilen, fordi det er indtrykket, at kommer til at kæntre når som helst. Så, som man vænner sig til den ejendommelige adfærd En tre hjul og overdreven organ roll, som du ser, at grænsen er højere. Men stadig, følelsen på sporet går meget langsomt, fordi linjerne er evige og vil gøre, da der er en lille stigning, fordi motoren ikke kan. Og er, at forholdet effekt / vægt på 36,3 kg / CV er ikke at spørge mirakel.

Ape Calessino, en lille historie

den første Ape Det blev konstrueret i 1948 og det var et resultat af krisen i efterkrigstiden. Fragtkøretøjer var nødvendige for at øge genopbygningen af ​​den italienske økonomi og designer Vespa, Corradino D’Ascanio, Det kom op med idéen om at køre en tohjulet aksel til montering bag en palle. Enrico Piagio, grundlæggerens søn, han begejstret for ideen, og siden da har der ikke været afbrudt. Fra begyndelsen var det kendt som motorcar og efterhånden var “sofistikerede” dets struktur og design. For eksempel blev han tilføjede en førerkabine, en mere sofistikeret bagaksel monteret eller pladser blev sat til at transportere passagerer og tjene som taxa.

Ape Calessino 200. Den vigtigste data

pris: 6.500 euro

motor: Bageste 45º hælder bagud cylinder 1 og 4 gange. 197 cc. Forsyning: Benzin karburatoren. Distribution: 2 indsugningsventiler og en udstødningsventil. Maksimal effekt: 10,2 hk ved 4.750 omdr./min. Maksimalt drejningsmoment: 1,7 mkg på 3.000 omdr./min.

transmission: Baghjulstræk med manuel 4-hastighed.

chassis: Monocoque ark. Ramme: forhjulsophæng plejlstangen med skruefjederen og dæmper; trapezer bageste gummi elastisk og dæmpningselement. Adresse: Direkte ved pivot og styret. Bremser: Tromle Ø 170 mm foran og bagved. Dæk: 4.80 / 4,00-8 70N. Dæktryk: 2,2 bar.

dimensionerLang / bredde / højde: 2700/1300/1820 mm. Akselafstand: 1.920 mm. Ruter: – / 1140 mm. Vægt: 360 kg. . Vægt / kraft forhold: 36,3 kg / CV. Brændstoftank 10.5 l

funktioner

Maksimal hastighed: 55 km / t.

Forbrug: 3 liter / 100 km

Adblock
detector