Hvad er den gennemsnitlige pris på forsikring bedst sælgende biler?

Hvad er den gennemsnitlige pris på forsikring bedst sælgende biler?

En undersøgelse sammenlignede den gennemsnitlige pris på forsikring til tredjemand af de ti bedst sælgende biler i Spanien i 2016. De fleste overstiger 300 euro.Hvad er den gennemsnitlige pris på forsikring bedst sælgende biler?

den gennemsnitlige omkostninger Denne form for politik var i 2016 311.99 euro, ifølge en undersøgelse foretaget af Rastreator.com ved offentliggørelse speciale i forsikring Forsikring.

Analysen afslører prisen på køretøjer er ikke knyttet direkte til prisen på din forsikring. Således finder vi, at forsikre tredje et af de dyreste modeller, der er blevet taget i betragtning, Volkswagen Golf, er billigere (288,4 euro) billigere end andre, såsom Opel Corsa eller Renault Clio, for eksempel.

Den dyreste bil at forsikre de ti bedste sælgere i 2016 var Renault Mégane, med en gennemsnitlig udgift på politikken til tredjepart 325 euro. Den billigste var den førnævnte Volkswagen Golf.

især de to Volkswagen fra listen (Golf og Polo) De er de eneste, hvis politik koster mindre end 300 euro. I den anden ende er tre biler af Renault-gruppen: Mégane, den Clio og Dacia Sandero, de tre over 320 euro.

Hvis de to Volkswagen er de billigste på listen, ikke er tilfældet med den tyske koncern mærker: Seat Leon og Ibiza er den fjerde og femte højeste, henholdsvis mere end 310 euro omkostninger i begge tilfælde. Kun én model er over dette beløb: den Opel Corsa. Endelig bånd på 300 til 310 euro Citroen C4 og Qashqai er placeret.

Disse beløb er beregnet under hensyntagen til den gennemsnitspris på 11 virksomheder at sælge auto forsikring. Alle af dem er anmodningen en pris for ansvarsforsikring med vejhjælp for en ny bil, benzin, fire-dørs, med chefdirigent på 45 år og mere end ti års kort, at det ikke er blevet idømt en bøde i de sidste tre år, til privat dagligt og weekender brug, med garage og rejser mellem 2.000 og 4.000 kilometer om året.

Du kan også være interesseret

Bilforsikring: alder og erfaring er nøglen i prisen

Bilforsikring: hvor for at sikre det, når ingen ønsker dig

Jeg har brændt bilen, hvordan og hvornår forsikringskrav?

Hvad er den type bilforsikring foretrækkes af spanierne?

Dudas: forsikring kompenserer og afskrives uden overskydende?

Adblock
detector