Peugeot Connect Apps, de mest nyttige og sikre apps i din bil

Peugeot Connect Apps, de mest nyttige og sikre apps i din bil

Peugeot Connect Apps service omfatter mange nyttige programmer intuitiv håndtering, der vil gøre lettere din rejse.Peugeot Connect Apps, de mest nyttige og sikre apps i din bil

Banner Peugeot

Ingen grund til at have den nyeste 4G-LTE-teknologien (Long Term Evolution) I en smartphone eller enhver anden mobil at nyde den mere brugbare, sikre og underholdende applikationer i bilen, som Peugeot og omfattende anvendelse tjeneste Peugeot Connect Apps Det omfatter en bred tilgængelighed af apps med 3G-teknologi til nyde mens rejser i bil.

tjenesten Peugeot Connect Apps Den er tilgængelig for biler Peugeot 208, 2008, 308 og 508 udstyret med berøringsskærm og browser til en pris på 385 euro, moms. Dette gebyr inkluderer et års tjeneste-forbindelse og Peugeot Connect USB 3G nøgle.

Peugeot Connect Apps Det tilbyder et sæt af forbundne applikationer, specielt designet til lette din rejse i realtid, det vil sige, på samme tid, mens du kører for at gøre din køreoplevelse givende. Af sikkerhedsmæssige årsager, nogle af de programmer, der er inkluderet samt andre funktioner er kun tilgængelige eller aktive, når bilen holder stille.

Peugeot Connect Apps

blandt de Udvalgte applikationer Peugeot Connect Apps, omfatter følgende:

- coyote: kan forudse vejen og på forhånd ved en alarm situation på ruten. Du vil modtage lyd- og visuelle advarsler i realtid nærmer en fare eller risiko zone: Meddelelse om faste og mobile radarer trafiklys, ulykker, trafikpropper virker ...
- parkering: Det fortæller dig de tilgængelige steder at parkere i områder tæt på din placering.
- Michelin-guiden og Trip Advisor: informere dig om de restauranter og hoteller i nærheden af ​​din rute eller din bestemmelsesstedet særligt egnede til vurdering og oplevelsen af ​​mange andre brugere og rejsende.
- brændstof: angiver de tankstationer, i nærheden, som tilbyder den laveste at tanke eller gøre en pause priser.
- Rejser Michelin: hjælper dig med at opdage nogle af de smukkeste turist steder, hvad enten byer, historiske bygninger eller naturlige hjørner.
- Michelin Trafik: til at undgå papirstop informere om status for trafikinformation i realtid og alternative ruter proponiéndote
- ViaMichelin: guide dig til din destination med den bedste rute til at bruge tid og omkostninger anslået brændstof.
- TellMeWhere: hjælper dig at finde de bedste muligheder for samfundet til at opfylde de mest anbefalede at afslutte.
- MyPeugeot: Det fortæller dig alt om din bil og teknisk vedligeholdelse.
- tid: Kendt, om det vil regne, sne, sol ... til det sted på din destination eller den næste weekend, du har planer om at rejse.
- Store: en portal, hvor du kan hente nye programmer.

Adblock
detector