Den bedste scooter 125 cm3 til at køre din bil licens

Den bedste scooter 125 cm3 til at køre din bil licens

Scooter er bestsellere i Spanien. Basta licens til at køre bil og er relativt billige … En løsning på trafikpropper og manglen på parkeringspladser!

Parret scooter købe med din bil licens

Parret scooter købe med din bil licens

Parret scooter købe med din bil licens

Parret scooter købe med din bil licens

Kymco Agility By

Det er den scooter salg Spansk 2015 og deres argumenter er tilsatte stabilitetshjul halvvejs høj og lille, praktisk niveau gulv eller hule skrog. Krydret skivebremser på begge hjul og en motor korrekt udførelse og priser under to tusinde euro, vi har opskriften på succes. pris: 1.849 euro.

Honda SH 125i

Altid blandt de mest solgte scooter, Scoopy succes går ud over modeluner, der har tekniske argumenter: fremragende moderne motor lavt strømforbrug, sikker bremsning med ABS, flatbed og nu i stand til hule hjelm, alle med en gennemprøvet år i toppen af ​​salgslisterne pålidelighed. pris: 3.389 euro.

Kymco Super Dink 125Kymco Super Dink 125

Så få som tre! Super enheder er adskilt delbare den anden position: Denne scooter er klart den bedst sælgende GT og det har været at sælge næsten siden sin ankomst. De holder deres god størrelse som, amplitude for to, kraftfuld motor stand til at udføre godt på vej, beskyttende motorkappe eller stort hul kapacitet. pris: 3.099 euro.

Honda PCX 125

i sin tredje evolution PCX kompakt fastholder salg pladser, der førte op til toppen af ​​den bedste sælger siden sin ankomst for fem år siden, især Avanceret motor meget lavt forbrug. Det er adræt og stabil, praktisk og pålidelig, har teknologi først til en rimelig pris Hvad mere har du vil! pris: 2,849 euro.

SYM Symphony 125

Den Symphony har udviklet sig gennem årene for at forbedre i alle aspekter, og nu Det giver en masse for en god pris. den høje hjul giver stabilitet, en ramme meget godt tunet en stor motorens ydeevne og adræt byen gør. Den flade platform eller under-sæde færdiggøre deres praktiske side. pris: 1.949 euro.

Yamaha xMax 125

Prisen er væk fra rivaler men xMax er sikkert det bedste scooter ottende liter og som har til at koste. Rummelig og komfortabel for en eller to, meget dygtig, hurtig og adræt vej i byen, stabil og sikker, veludstyret … når du ønsker det bedste, der er, på trods af sin pris solgt så godt. pris: 4.349 euro.

Piaggio Liberty RST 125

Den “høj hjul” af Piaggio normalt blandt de mest solgte modeller, ikke kun for sin accept blandt de offentlige (især kvinder), men salget til enheder såsom Correos. Dens styrke er lette vægt og kompakte størrelse, dermed sin accept blandt bilister, samt glathed af dens dokumenterede motor. pris: 2.449 euro.

Suzuki Burgman 125Suzuki UH 125 Burgman

Det var længe siden, og sælge stadig han har mange kvaliteter at være, selv om konkurrencen strammer … Han forbedrede nylig, med ABS-bremser og fornyede æstetik, men fastholder sin lave sæde og dets enorme kuffert, plus fremragende acceleration motor. Det er det vindende valg hvis leder evne og smidighed. pris: 3.899 euro.

Tweet Peugeot 125

Det franske mærke har modeller som denne, af asiatisk oprindelse, til at konkurrere i det hårde segment af high-hjulet scooter for mindre end to tusinde euro. Fremragende ydeevne og god finish er deres styrker, plus en gennemprøvet motor pålidelighed (SYM) i en scooter ukompliceret til daglig brug. pris: 1.999 euro.

KYMCO K-XCT 125

den Kymco option sport pænt supplerer større og turist Super Dink, som den deler mekanik. Denne model er kortere -hueco under sædet for en hjelm og spare et par kilo på skalaen for at tilbyde mere smidighed og mere aggressiv adfærd, Som det sømmer sig sine æstetik. pris: 3.199 euro.

Adblock
detector