Kørekort cykler bil: alternativer

Kørekort cykler bil: alternativer

Ud over traditionelle scootere op til 125 cc, hvis du har B bil licens, kan du køre alle de tre homologerede motorcykler uanset forskydning og magt hjul. Her viser vi dig de vigtigste muligheder, du finder i vores marked.

Kørekort cykler bil: alternativer

Kørekort cykler bil: alternativer

Kørekort cykler bil: alternativer

Kørekort cykler bil: alternativer

Den nuværende lovgivning tillader kørsel sidevogn motorcykler uden op til 125 cc, med en maksimal effekt på op til 11 kW, hvis vi har bilen licens B, forudsat at der er gået mere end tre år siden, vi bestået prøven. Derudover bilen licens Trehjulede drev understøtter ubegrænset kapacitet, mangeartede finde alternativer: scooteren er stadig den tohjulet køretøj bedst egnet til bymiljøet for komfort og smidighed, men hvis vi ser en mulighed for at den traditionelle tilbud, finder vi flere muligheder svingning foraksel to hjul. De opfører sig som en motorcykel, med lignende følelser, men på en måde lettere og sikrere og mere kapacitet, skønt i trafikken, de er noget mindre adræt. Dens forgænger er den Piaggio MP3, men er ikke længere den eneste mulighed, da markedet findes andre alternativer, såsom den Peugeot Metropolis og Gilera Fuoco. MP3 Den tilbydes i to forskydninger, 300 og 500 cm, mens den Metropolis Den fås i 400 og Fuoco 500, alle perfekt tilpasset også til at bevæge sig i vejen håndtering og ydeevne. Yamaha sælger Trekantsområdet, med en enkelt forskydning begrænse den over lange afstande, i dette tilfælde 125 cm. En anden mærke den italienske håndværker Quadro, på en motor på 313 cc og 23 hk, indtil for nylig fordelt to separate Scotter en trehjulet cykel og en original variant af fire, med bagakslen også hydraulisk at styring af hældningen, men er ikke længere tilgængelig i dag for vores marked. men hvis vores sædvanlige levested ikke kommer til at være byen, og vi ønsker at åbne vores sortiment og finde et køretøj med højere ydeevne og kapacitet for sjov, Vi har flere muligheder. Lad os gennemgå disse alternativer kan føre til bil licens:

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Pris: fra 6.290 euro. Effekt: 22/25 hk

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Piaggio lancerede MP3, den første scooter markedsføres under dobbelt forreste akselhældningen. Dette er meget sikrere end en tohjulet motorcykel, mere sving poise hvor det er meget mere stabil, det samme som ved opbremsning. Og også stoppet, blokerer den retning, der gør det muligt selv ikke støtteben på gulvet.

300 tilbydes med to versioner (22 og 25 hk) og flere slutninger. Bred platform, LT, med bremsepedal godkendt som en trehjulet cykel, uden pedal, du kan køre motorcykel licens (A2). Katalog findes også i en innovativ hybrid variant, med en elektrisk motor i den komplementære bageste skrue 300 cm.

Piaggio MP3 500 LT

Pris: fra 9.099 euro. Effekt: 40 hk

Piaggio MP3 500 LT

Måneder efter sin løsladelse, Piaggio indført en række ændringer til sin MP3 hvem hun var født med to forskydninger, 125 og 300 cm, forlader først efter vægt, ydelse og pris- at øge afstanden mellem de to forhjul, idet en bremsepedal og andre mindre ændringer, der tillod ham at opfylde kravene til Det er godkendt som en trehjulet cykel og gennemføres med kortet B. Nu præsenterer anden generation på grundlag af 500, hvilket er en betydelig udvikling i alle sektioner: Udover små kosmetiske ændringer med nye optiske front og en helt nydesignet bagtil, har det inkluderet små tekniske variationer, med højere og smalle forhjul; 110-13" (Tidligere 120-12"). Andre er ananas på mere funktionelle kontroller og forbedret kvalitet og instrumentering med en bred information og god læsning. Motoren er den seneste udvikling af sin encylindret, 40 hestekræfter.

Peugeot Metropolis

Pris: fra 8.490 euro. Strøm: 37 hk

Peugeot Metropolis

Det er den naturlige alternativ til MP3. Stærk scooter opdeling af det franske mærke lanceret Metropol med konfigurationen af ​​forhjulene forbundet af Dual Wheels Tilting (DTW), et deformerbart parallelogram med dobbelt trekant og en enkelt dæmper arbejder i vandret. Mindre adræt end MP3, det er mere behageligt, og selv om tilbuddene lidt lavere ydelse, brændstofforbrug er lavere. Det har en meget komplet udstyr, Piaggio ovenfor, resulterer billigere end MP3 500 LT af det italienske mærke.

Yamaha Trekantsområdet

Pris: fra 3.599 euro. Effekt: 11 hk

Yamaha Trekantsområdet

Yamaha Det har også udviklet til sit sortiment en scooter med en foraksel og teleskop dobbelt hjulophæng. Trekantsområdet Det giver mere kompakte dimensioner end MP3 og Metropolis, der er kendetegnet ved sin smidighed i bytrafik cirkel, der bevæger sig næsten som en tohjulet køretøj givet den smalle sæt. Har en motor på 125 cc’m tillader kørsel med licens A1- der er perfekt egnet til dens dimensioner, er tilvejebragt for i år, en trehjulet scooter større og mere slagvolumen. Det har integreret bremsning, med disken på hvert hjul, og kan monteres ABS.

Gilera Fuoco LT

Pris: fra 7.424 euro. Effekt: 40 hk

Gilera FuocoEfter lanceringen i 2007, Gilera Fuoco af er blevet fornyet med denne version LT og, mest påfaldende, har det taget de nødvendige ændringer for at tilpasse godkendelsen nu gør det muligt at blive drevet med licens B -har udvidet foraksel varierede lys og tilsat bremse-pedal. med den samme base og propel MP3, den nye Fuoco næppe adskiller sig fra den første generation. Den grundlæggende version, med en meget konkurrencedygtig pris, er omkring 1.000 euro billigere end MP3 500; i bytte kan ikke have ABS og har ingen trækkraft kontrol. Holder hjulene 12" og, med noget barske suspensioner, er det meget adræt, en kraftfuld “noget Gastón” motor.

Can-Am Spyder

Pris: fra 21,099 euro. Effekt: 100 hk

Harley Davidson Tri Glide

Blive underholdt på en anden bil alt, hvad vi finder på markedet. Tre-hjulet motorcykel, sjov, handy og hurtig på vejen, der er udstyret med en udviklet traktionssikringssystem, måske alt for påtrængende, men den giver tillid. Og er, at motoren V2 Rotax liters slagvolumen og 100 hk, fra Aprilia RSV, tilbud spændende ydeevne. Det markedsføres i tre konfigurationer, RS-S, de fleste sportsgrene, F3 og RT, den tourer, med særligt udstyr.

Harley Davidson Tri Glide

Pris: fra 40.500 euro. Effekt: 86 hk

Harley Davidson Tri Glide

en motorcykel producent af Milwaukee til nyde duetter og ikke gå ubemærket hen. Maksimal komfort på vejen, bygger på en autentiske stammen af ​​næsten 200 liter kapacitet. Arkitektur med dobbelt bagaksel drev og vægt (545 kg) gøre dig arbejde på vejen, når der køres hurtigt, som hjælper med at styre virksomheden forstærket forgaffel. Overraskende manøvredygtighed ved lav hastighed på trods af sine dimensioner. den motor er den to-cylindret 1,7 liter motor, karakteristisk for det mærke, der er blevet blødgørende sine vibrationer og forbedring af behandlingen. … Eksklusiv pris.

Adblock
detector