Bedste biler Taxa

Bedste biler Taxa

Robusthed, pålidelighed, funktionalitet, plads og maksimal effektivitet med hensyn til forbrug, er disse ikke blot egenskaber højt værdsat af de fleste bilister, men også for de fleste drivende fagfolk. Vi udviklede en rangordning af, hvad der kan være den bedste bil til førerhuset ifølge flere kriterier.

De bedste biler til taxa, ifølge flere kriterier

De bedste biler til taxa, ifølge flere kriterier

De bedste biler til taxa, ifølge flere kriterier

De bedste biler til taxa, ifølge flere kriterier

Dacia Lodgy førerhus– Billigste: Dacia Lodgy

den tilladelse centre taxier godkendelse af to store spanske byer, Madrid og Barcelona, de har inkluderet i deres liste af flåden Dacia Lodgy. For både kapital og Barcelona, ​​den version er den bi-brændstof benzin / LPG (flydende gas) 1,6 85 hk med indvendig konfiguration til fem personer. Madrid pris på 10.400 euro og 9.720 euro for Barcelona. Mere om Dacia Lodgy.

Skoda Octavia førerhus– Den mest populære: Skoda Octavia

Over de seneste år, Skoda Octavia Det har været måske den mest populære bil blandt ordenen taxa. den praktisk, den robusthed og pålidelighed De har været nøglen til disse transport fagfolk har valgt ham som en af ​​deres favoritter. En af de versioner, mest valgt af disse drivere har været drevet af, at 1.9 liters turbo dieselmotor med enhed injektorsystem, en meget populær mekanik i Volkswagen-koncernen før denne automotive gigant besluttet at skifte til common rail teknologi i deres dieselmotorer. I udbuddet af nye taxier, Skoda ønsker at afkoble den nuværende generation Octavia med dette særlige marked; I stedet har den til formål at styrke den rolle Rapid, ‘fætter-bror’ tur af den nye Seat Toledo. Mere om den nye Skoda Octavia og den nye Skoda Rapid.

Seat Alhambra– Bedst til plads: Seat Alhambra og Mercedes Viano

nogen minivan af eksisterende flåder af taxier kan fremhæves ved plads, men vi har holdt Seat Alhambra og Mercedes Viano. Den officielle tilbud til Seat Alhambra godkendelse taxi, tre mekaniske versioner -a common rail 2,0 TDI 115 hk, 2,0 TDI common rail 140 hk og 2.0 TDI common rail 177 hk, afhængigt af tilbud tilfælde kan kombineres med en manuel eller seks-trins automatisk DSG seks hastigheder.

tilfælde Mercedes Viano i sin endelige godkendelse aktiveret efterlader en personbil med en kapacitet på 7/8 ombordværende i hans van-version 5 meter lang. For at skubbe, kan du bruge to CDI dieselmotorer i 136 og 163 hk.

Nissan Leaf– Grønnere: Toyota Prius og Nissan Leaf

den Toyota Prius Han har konkurreret i de senere år med Skoda Octavia for at være den mest populære / brugt blandt taxachauffører. hans hybrid teknologi Det giver dig mulighed for at gendanne en masse strøm i byerne sektioner, et aspekt af sidstnævnte ideel til den daglige udvikling af denne gruppe, der udfører mange af hans rejser byen. For et stykke tid, har de også været meget populære Prius-versioner kompatible med GLP, tilpasninger, som føreren selv angrebet af deres egen risiko, selv om Toyota officielt forklaret i den officielle garanti for deres køretøjer ‘afvisning af at optage sådanne transformationer’.

På den side af hundrede procent elbiler homologeret til førerhus vi finder det Nissan Leaf. Vi forstår, at det kan være en helt ideel køretøj til de fagfolk, der kender meget godt, hvor mange kilometer, du vil gøre i din arbejdsdag samt dens planlagte genoplade gange. Den teoretiske og godkendt Leaf autonomi er 199 km.

Mercedes Class E– Den mest luksuriøse Mercedes E klasse

I flere år nu, den Mercedes Class E Det er en af ​​de biler, der er anført som præmie som har godkendt taxa. Alle versioner fås med dieseldrevne version, og to-hjulstræk, men også godkendte versioner AWD 4MATIC.

Adblock
detector