Hvad er turbo rundkørsler? Alt du behøver at vide

Hvad er turbo rundkørsler? Alt du behøver at vide

De turbo rundkørsler opstået for at forbedre sikkerheden for de traditionelle flersporede rundkørsler og få mening ud af dem alle. Men hvilke typer findes der? Hvad er fordelene? Jeg vil detaljer.

Billeder turbo rundkørsler og rundkørsler

Billeder turbo rundkørsler og rundkørsler

Billeder turbo rundkørsler og rundkørsler

Billeder turbo rundkørsler og rundkørsler

opkald turbo rundkørsler De blev udviklet i 1998 i Holland af Mr. L.G.H. Fortuijn kom til optimere traditionelle karruseller og undgå problemer at opstå i deres udnyttelse, noget, der begrænser dens kapacitet og forstyrrer driften. den rundkørsler flere skinner blev installeret ved skæringspunkter, hvor trafikmængden er så høj, at overstiger kapaciteten af ​​en aksel af en skinne. I disse tider forvirret om hvilket køretøj har prioritet, når de forlader årsager kollisioner. Udformningen af ​​turbo rundkørsler løser dette problem.

den turbo rundkørsler De præsenteres som en centrale ø af ikke-cirkulær form, at kanalerne alle trafik fra indgange og hele calzaden, afhængigt af destinationen for at gå. Derfor er det er føreren, der skal vælge hvilken udgang vil være rettet inden de kommer ind i rundkørslen turbo.

Turbo rundkørsler: hovedtræk

den vigtigste element af turbo rundkørsler er den spiralformede skinne, markeret for at eliminere behovet for at invadere tilstødende. Resultatet er en øget trafiksikkerhed og kapacitet af selve rundkørslen. Der er to baner langs rundkørslen, selv om der er områder, hvor det er påkrævet. Dens størrelse er generelt sammenlignes med en standard tosporet rundkørsel med en diameter på cirka 50 meter.

turbo rundkørsleri turbo rundkørsler der er en enkelt vognbane tilnærme og derefter opdelt i flere af rotation. Chauffører skal vælge din (og i sidste ende deres destination) inden de kommer ind, fordi når indeni er der ingen mulighed for at invadere den tilstødende bane; dvs føreren, når valgt banen, kan ikke ændres. Til alt dette, køretøjerne forlader turbo rundkørsel uden at være involveret i situationer med fronto-sidekollision invadere den tilstødende bane. De bruger også cirkler i stedet for spiraler til at dirigere trafikken fra indløbet til udløbet.

Det skal erindres, at turbo rundkørsler er ikke designet til fodgængere. Denne nye tilgang placerer havepavillon fodgængerovergange uden for ringen, og ifølge den vej, lidt fra hinanden for at fremme deres synlighed og sikkerhed, efter at have reduceret sine speed køretøjer, der passerer gennem krydset design selv. Hvis du har observeret i de eksisterende turbo rundkørsler, at mange fodgængere undertiden undlader at overholde reglerne, ikke respekterer de steder og krydser lige igennem rundkørslen turbo. Cirkulære for dem er ikke svært, men forskellig fra, hvad vi er vant til, måske på grund af dens nye design eller den anden vognbane, der pludselig dukker op i midten af ​​rundkørslen.

En af de særlige forhold i de turbo rundkørsler mangler udenfor lane, forårsager konflikter, der kan ende med at kollidere i klassiske rundkørsler. Det vil sige, dens design eliminerer præference uden vognbane og de alle tilfældigvis være nyttigt, med selve sporet som guider føreren fra indgangen til sin tidligere valgte udgang, som neutraliserer risikoen for laterale slag. I øvrigt, at krumningsradius kræfter bremse.

Turbo rundkørsler: Typer

Der er markante eller ej. Førstnævnte har mere kapacitet end en enkelt-lane rundkørsel, men ikke så meget som et tegn bogført. Turbo rundkørsler markerede har normalt 2 eller 3 baner input gren, mens signaleret har mellem 4 og 6 input baner. Udgangen er aldrig mere end to baner.

den turbo rundkørsler Umærket anvendes i rundkørsler hvor enkelt vognbane Den giver ikke den nødvendige kapacitet til krydset. I denne type, er posten lane opdelt i andre multiple rotation som nærmer sig rundkørsel. Brug 2 eller 3 skinner input gren og 1 eller 2 exit baner.

turbo rundkørslerSom regel, når de nærmer sig den turbo rundkørsel chauffører skal vælge den rigtige vognbane at komme ind. Under ingen trafiklys, må de vige for køretøjer, der allerede i brug i rundkørslen.

Når indeni, det ikke længere ændringer bane fordi de er adskilt af delere. Således er alle køretøjer, der kører i den rigtige vognbane tvunget til at forlade; den næste indre skinne giver et dobbelt valg: forlade eller fortsætte med at gå igennem rundkørslen.

I mellemtiden, i turbo rundkørsler signalregulerede kapacitet trafik køretøj Det er højere, fordi de kan slutte flere baner af tung trafik. Når du nærmer dig dem, signalerer chauffør guide til korrekt vognbane. den tegn, der fanger jernbane er klare og chauffører har tid til at læse dem og vælge den rigtige vognbane.

Når i turbo rundkørsel, køretøjer forbliver i deres baner, indtil de forlader. De, der er tilbage starten på den inderste del og cirkulere i det meste af rundkørsel inden de forlader. De, der skal dreje til højre begynder at cirkulere i den yderste del; De er de mindste resterende tid i krydset. De, der har til hensigt at gå lige cirkulere mellem roterende med uret og dem, der gør venstre. Som i turbo rundkørsler umarkeret, cirkulerende oprullet indløbet til udløbet.

Som i turbo rundkørsler er ikke nødvendigt at bruge flere baner, den lane afgrænsere De kan hæves en smule. De fremkalde disse køretøjer forblive i dit vognbane, hvilket reducerer fronto-side, når indgåelse og udtrædelse af rundkørsel kollisioner.

Turbo rundkørsler: sine fordele

En rundkørsel turbo reducerer antallet af konflikt punkter 16-10 at eliminere problemer ved at invadere den tilstødende bane. En yderligere fordel er, at trafikken flyder i hovedretningen er kun at betragte én vognbane inden de kommer ind, så de er mere sikre.

Der er komparative studier kapacitet turbo rundkørsel sammenlignet med konventionel tosporet. De konkluderer, at den første støtte mellem 25 procent og 35 procent mere trafik i volumen, design arbejde og bilisternes adfærd.

Du kan også være interesseret

– Hvordan cirkulere godt ved en rundkørsel?

– Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Adblock
detector