Den grimmeste biler i verden er ...

Den grimmeste biler i verden er …

Der er få biler eller grim æstetisk yndefuld, uanset hvad du ønsker at ringe til. Nogle aldrig sat sine ben på det europæiske marked, men andre. Alle af dem, der ikke længere sælges.

De grimmeste biler

De grimmeste biler

De grimmeste biler

De grimmeste biler

Fiat Multipla

Fiat Multipla

muligvis Fiat Multipla Det er en af ​​de biler hovedparten af ​​kritik på grund af deres udseende. Selvom vi ikke kan benægte, at det er helt praktisk og meget rummelig. Vi vil næppe finde et sådant køretøj med to rækker af sæder, der tilgodeser seks. Selv om det blev solgt 1998-2010, og i 2004 mistede den forreste både mishagede mange.

SsangYong Rodius

SsangYong Rodius

Selv om det er blevet væsentligt forbedret æstetik i årenes løb, den SsangYong Rodius Det er fortsat den ‘nice’ mindre end området, med SsangYong Korando SsangYong Tivoli eller en mere moderne og visuelt tiltalende design.

Seat Toledo

Seat Toledo

Den tredje generation Seat Toledo (2004-2009) søgte at trykke minivan over hans salon, deltage mode på det tidspunkt var det segment. På niveauet af belægning kan det fungere, men æstetisk ikke helt overbevisende. mange taxachauffører De valgte at arbejde med én.

Renault Vel Satis

Renault Vel Satis

Solgt mellem 2001 og 2009, Renault Vel Satis fælles elementer som modeller Renault Laguna og Renault Espace, selv om dens design ikke var den bedste, vi har set gennem årene førende fremstilling mærke biler. Det skete, da den Seat Toledo ovenfor, ved blanding af segmenter, der ikke gifte alt for godt.

Hyundai Atos

Hyundai Atos

Den lille by- ramte markedet i 1997, og dens udseende var ikke den mest succesfulde. Alt for firkantet krop, der ikke helt ind i visningen i 1999 gav vej til en mere afrundet linjer, men kunne ikke lave den ‘skade’. den underappreciated kvalitet den Hyundai Atos også det ikke hjælpe meget, snarere end på, hvad Hyundai Han har gjort et stort stykke arbejde i de seneste år, at opnå indhente det europæiske marked. I Nordamerika kaldte han Hyundai Amica og vi har set på andre markeder under navnene Dodge Atos eller Kia Visto.

Hyundai Matrix

Hyundai Matrix

Hyundai Han lancerede denne bil designet af Pininfarina, selv om nogle forstår stadig ikke, hvordan det kom til at blive produceret sådan en bil, efter at have set bane af italienske coachbuilder. den Hyundai Matrix, dog svarede han sit formål: at være en praktisk og stor stue bil. Selvom vi kan finde sådan en Toyota Matrix, sidstnævnte med en æstetisk langt mindre end minibusser og generelt pænere.

Subaru Tribeca

Subaru Tribeca

ankomst af Subaru segmentet SUV i 2005 var det ikke ligefrem den mest æstetisk vellykket. Den blev udviklet på baggrund af Subaru Legacy og fronten var måske den mindst ‘gift’ med de generelle former af bilen. I 2008 den japanske virksomhed foretaget en ansigtsløftning model, der lykkedes en eller anden måde at Roader. Selvfølgelig er mulighed for at rumme syv ombordværende var en meget attraktiv detalje.

Subaru Impreza

Subaru Impreza

Ligesom alle store, Subaru Impreza Han brugte en betydelig bule med sin anden generation mellem 2000 og 2007, især med sedan kroppen, vovede endda at kombinere det med den sporty udgave WRX. De var ikke de bedste år af den japanske virksomhed engang tæt på.

IKCO Bardo

IKCO Bardo

Iran lancerede dette mærke IKCO Bardo type «pick-up‘Men med et design og en drivaggregatet, der kunne meget vel være 40’erne’, som siger noget. Ja, der vil være op til folk, han kan lide.

Mahindra E20

Mahindra E20

Den eneste af denne liste er til salg i dag, er Mahindra E20. Vi taler om en 100% elbil men meget begrænset i rækkevidde (100 km officielt annonceret, og vi ved udmærket, at ikke nået) og hastighed (80 km / t). Så det gør æstetisk, der undlader at være særligt rart.

Pontiac Aztek

Pontiac Aztek

valgt en af ​​de forfærdeligste biler af alle tider, Pontiac Aztek Det var på salg mellem 2001 og 2005. Det er meget tæt på, hvad den egentlige SUV, men deres udseende, især i SVR-version af billedet, lader meget tilbage at ønske. For nogle år siden begyndte han at handle godt i andet marked hånd blandt unge i Nordamerika; Årsagerne?, Vises i hit-serien Breaking Bad som den første bil af hovedpersonen, Walter White.

Toyota Yaris Verso

Toyota Yaris Verso

En Toyota Det syntes at blande en lille by med en mini-MPV kunne være en god idé. Resultatet gør vi ikke vi ser det, men det ville være meget praktisk, jeg tvivler ikke på det. Bestemt det har sine diehard tilhængere.

Du kan også være interesseret

Biler var en fiasko

De 10 grimmeste biler i verden

De mest absurde prototyper af historie

Adblock
detector