Tartan Prancer, den værste bil nogensinde

Tartan Prancer, den værste bil nogensinde

Kan du forestille dig et sted fuld af absurde gadgets minivan? Nå ikke forestille mig, her har du det. En ukendt albansk producent forlod os med munden åben med sin første skabelse: Tartan Prancer. Selvom det ikke var alt, hvad det syntes …

Tartan Prancer: den mest absurde bil i verden

Tartan Prancer: den mest absurde bil i verden

Tartan Prancer: den mest absurde bil i verden

Tartan Prancer: den mest absurde bil i verden

Utvivlsomt, vi i dag kan huske en af ​​de mest absurde bil, vi har kendt i verdenHans navn er Tartan Prancer og det var en bizarrada minivan som vi ankom i Albanien og omfattede en annonce, som du kan glæde igen og igen. Ud over design linjer, der ikke har brug for eller ind, Tartan Prancer er fyldt med gadgets så absurd som casposos: Ingen modsatrettede sidespejle lade dig se noget, men du ser dig selv at kigge i bakspejlet, et springvand i midterkonsollen, bordfodbold stil askebægre, armlæn og håndtag åbner endeløse absurditeter, der kunne godt føre den ‘cani’ version af James Bond. Og alle i en familie bil specifikt.

Før du spekulerer på, om du har rejst tilbage i tiden og er allerede ankommet eller returneres, den Aprilsnarsdag, kan vi fortælle dig, at denne meddelelse af det armenske esperpento var ikke mere end trailer af genindspilningen af ​​’vacantion’, den legendariske Harold Ramis film med Chevy Chase (Clark Griswold), hvor en far tager en familie til den bedste forlystelsespark i USA at tilbringe ferien. I denne nye udgave af filmen, som er en hybrid mellem genindspilning og derefter Clark Griswold søn, Rusty, spillet af ED Helms -‘The Hangover Vegas’-, saga beslutter sig for at følge fodsporene på sin far til at udtænke en ferie, at hele familien deltage i Walley verden. Og de monterede Tartan Prancer. Nu er alt passer.

Denne komedie, instrueret af Jonathan M. Goldstein og John Francis Daley, Det blev udgivet den 21. august 2015. Hvad kan du ikke gå glip af den video, vi husker i dag?

Adblock
detector