4 flyvende biler, der er ved at ankomme

4 flyvende biler, der er ved at ankomme

De vil være en realitet snart: flyvende biler hver dag er tættere på at nå. Disse fire projekter lover at være langt fremme. Først, hvorfor 2017?

flyvende biler, komme tættere på at blive en realitet

flyvende biler, komme tættere på at blive en realitet

flyvende biler, komme tættere på at blive en realitet

flyvende biler, komme tættere på at blive en realitet

elbiler, hybridbiler, brændselsceller biler, autonome biler, … og så, flyvende biler. Det lader til den linje, der synes at følge den bilindustrien, og at fremtiden ikke synes meget fjernt. Ved udgangen af ​​dette årti, flere virksomheder har planer om at lancere de første biler kan flyve.

En industri, som for altid ændre den måde, vi forstår transport, men ville have at se, hvordan det ville passe lovgivning til disse køretøjer stadig ukendt for alle. En særlig pilotcertifikat påkrævet? Hvor meget vil de koste? Det er de fire stærkeste væddemål at de eksisterer i dag. Det vi gå over.

Terrafugia TF-X

Terrafugia TF-X

den amerikanske selskab Det er måske den mest kendte navn i de senere år på dette område. Terrafugia Det har gennem en årrække at foregribe og give sine små piller TF-X, hans flyvende bil, som nu forventes at ramme vejene-og himlen i 2018. Det er meget lig en helikopter propeller, så den Terrafugia TF-X ville lande og tage ud lodret, hvilket er en stor fordel. Og her de ting er ikke, fordi det flyvende bil vil også være en autonomt køretøjNår du lander, kan du flytte alene. I himlen, vil du møde 322 km / t på flytilstand, for en samlede spekter af 800 kilometer. Ja, et par overvejelser, der kan trække sig tilbage mere end én: pilotcertifikat ville være nødvendig, og prisen vil være omkring 235.000 euro.

AeroMobil

AeroMobil

Et andet selskab velkendt blandt de “drømmere” af flyvende biler: AeroMobil fra Slovakiet, transporterer siden 1989 med dette projekt i tankerne. Evidens er hans fjerde prototype og det lader til, at disse værker er kommet til en ende, så kommerciel ankomst forventes allerede i 2017, Det næste år! I tilfælde af AeroMobil, Det har folde vinger og en propel på bagsiden. Dens vifte er 700 km, vil nå 200 km / t på “flytilstand” og har til to passagerer. Og selvfølgelig vil dens pris også være hundreder af tusinder af euro.

Den flyvende bil Larry Page

Den flyvende bil Larry Page

For nylig, en medium kaldet “Bloomerg BusinessWeek” afslørede, at Larry Page, en af ​​grundlæggerne af Google, har investeret 100 millioner dollars i en ‘start-up’ call Zee.Aero. Er dit mål? Ja, du har ret: den udvikling af en bil flyvende. Og er, at Side er nogen, der lyder et barn at have en flyvende bil, og nu er det en af ​​de rigeste mænd i verden er ved at blive udført. Ja, hemmeligt. “Zee er ved at udvikle en revolutionerende ny form for transport”, De siger fra Zee.Aero på deres hjemmeside. Vi ser frem.

SkyDrive

SkyDrive

Hvis Sommer-OL 1992 de markerede en historisk ændring i Barcelona og på den måde at forstå sporten i vores land, Japan De går videre og De ønsker at vende Tokyo Games i 2020 et vendepunkt i vejen for forståelsen transport og teknologi urban. Engineering selskab ‘Cartivator’ er ved at udvikle SkyDrive, en japansk flyvende bil, der ville lande og take off lodret. af små dimensioner og en design brydning og futuristisk, Ingen licens er nødvendig for at drive, selv om det naturligvis, at der skal defineres i fremtiden.

Du kan også være interesseret

Terrafugia TF-X, den flyvende fremtidens bil (video)

Top 5 af flyvende biler: din garage skyer

Adblock
detector