Den nye Opel vil ankomme til 2018

Den nye Opel vil ankomme til 2018

Opel lancerede siden sommeren, og indtil 2018 mange nye biler, der vil forny hele sit sortiment. I sine forhandlere, desuden vil der være modeller i nye segmenter.

Fremtidige modeller Opel: SUV og sedan

Fremtidige modeller Opel: SUV og sedan

Fremtidige modeller Opel: SUV og sedan

Fremtidige modeller Opel: SUV og sedan

Opel Zafira Tourer er fornyet i sommeren 2016

Fremtiden for Opel Zafira har to dele. Det første kapitel har en næsten overhængende udseende med redesign af den nuværende Opel ZafiraTourer. Dette vil omfatte en ny front, ny grill og kørelys boomerang-formet. Så følg stil med den nyeste generation Opel Astra. vil også komme nye motorer har frigivet den nuværende Årets bil i Europa. Den mest bemærkelsesværdige bruger fordel vil være et fald i brændstofforbruget i forhold til den nuværende generation. En anden del vil komme i 2018 med ankomsten af ​​en SUV-variant, som vil udvide nedenstående oplysninger.

Ny Opel Zafira Tourer

Opel Mokka X, på salg i efteråret 2016

Opel Mokka fra efteråret Opel Mokka vil blive kaldt X. forandring masse, alt inde. Den nye dashboard vises på touchscreens syv eller otte inches (afhængig versioner), og takket være funktioner, der drives fra dem, er antallet af knapper reduceres. Uden den mest fremtrædende ændring er i front, med den nye kølergrill, der allerede inkorporere andre modeller af mærket som den nye Astra.

den multimedia-system Forbinder IntelliLink smartphone med Mokka X gennem carplay Apple eller Android Auto-applikationer. Derudover kan du også indarbejde Opel OnStar via Wi-Fi 4G og assisteret navigation.

Vedrørende motorer, den fremhæver inkorporeringen af ​​den nye 1,4-liters turbo benzin 150 hk. Det kan være fastgjort til en automatisk transmission 6 hastighed og samlede system adaptive trækkraft.

Den nye Mokka X inkorporerer LED belysning system AFL at “give den bedst mulige udsyn uden blændende andre bilister,” siger brand. Noget som altid gå på længe.

Ny Opel Mokka X

Opel Ampera-e. På salg i slutningen af ​​2016

den vittig (og dyrt) Ampera hvor kombinere en varme motor som en generator, der leveres elektricitet til at flytte bilen havde ikke den forventede succes i Europa. Denne fire-personers sedan og 4,5 m lang stoppet solgt i januar, Den er erstattet af den nye Ampera-e.

Denne nye Opel Ampera-e er en bil mindre end den foregående. krop minivan, foranstaltninger lige under 4,2 meter og kan rumme op til fem sæder. Det er fuldt elektrisk og har en teoretisk rækkevidde på 320 km på en enkelt opladning. Opel sikrer desuden, at en ladetid på konventionel prop kan rulles 40 kilometer.

Med hensyn til priser der er ikke noget ved brandet annonceret. I USA, hvor det sælges som Chevrolet Bolt EV, det koster omkring $ 38.000, at trække offentlige tilskud.

Ampera E

Opel Meriva, igen i foråret 2017

Den Figueruelas fabrik i Zaragoza tager flere måneder at forberede fremstille nye Meriva. Tid til at optimere anlægget er at være overlegen, fordi det også er fabrikere modeller til PSA (Peugeot og Citroen).

Den store nyhed i fremtiden Opel Meriva er, at ikke har den kontroversielle bageste døre åbne i den modsatte retning marchen som det tager modellen til salg i dag. I dette aspekt vil det være en mere konventionel model. Men ikke andre, såsom at der vil være en variant med et aspekt rent SUV. Det vides ikke, om dette også kaldes Meriva og vil tilføje et “navn” for at skelne det (f.eks Rocks, som i den lille Opel Adam) eller, tværtimod, vil vælge et navn til hende. I tilfælde af PSA-model i lidt over et par år, kunne kigge SUV erstatte den nuværende Peugeot 2008, mens den mere ‘traditionelle’ udvendige håndtag til at lindre Citroën C3 Picasso.

Denne familie af modulære modeller deler platform og også motorer. De fleste af dem vil være tre-cylindrede og start / stop.

Ny Opel Meriva 2017

Den nye Opel Insignia kommer i efteråret 2017

Opel Insignia har været en af ​​de revulsivos mærke. I 2008, da han kom på markedet Opel havde brug for et produkt, der ville gøre at glemme nogle fejl, der trækkes Opel Vectra. De skabte Insignia og han formåede at overvinde salg.

I 2013 kom en større redesign af model og også og endnu vigtigere, med nye motorer det gjorde det mere effektivt. til næste år forventet ankomst nye Insignia.

Den nye Insignia vil, som det er sket med den næste generation af Astra, meget lettere. Nogle kilder siger, at den mest udstyrede version vil være mindst 200 lettere end de nuværende tilsvarende kilo. resultat: bedre dynamik og lavere forbrug.

størrelsen udendørs vokse i cirka 10 centimeter. Så vil akselafstanden. Stater begge faktorer vil resultere i en bedre indre rum. Men bilen ser endnu større, fordi dens udvendige design vil være skarpere. også mere stilfuld. Ja, den version mere "traditionelle" vil forsvinde og kun det kan erhverve i fem døre (Som det ses i vores computer genereret billede vises fire) og familie SportsTourer.

Den drivende vil blive ledet af en widescreen TFT tilpasses (Større end nogle af de nuværende versioner), der vil fungere som et ur boks. Derudover On-Star-systemet 4G WIFI i bilen og online-tjenester) vil have nye funktioner.

Ny Opel Insignia 2017

Opel Zafira SUV til 2018

Det andet kapitel af fremtiden for Opel Zafira vil blive skrevet som svar på ønskerne fra markedet, dvs. i SUV-format. Det er stadig uvist, om den store SUV mærke, som også er en slags erstatning for terrængående Antara, vil Zafira blive kaldt ‘plus noget’ for at skelne det fra nuværende Tourer eller vil eje navn. Anyway, bilen vil dele platform 2- -epsilon fremtiden Insignia (Så vil andre modeller af General Motors i hele verden: Cadillac, Chevrolet, Buick eller Holden) og begge ville blive produceret på samme fabrik i Rüsselsheim (Tyskland).

Designteamet, ledet af Mark Adams, har valgt en indre kæbe drop mere end én: en stor central skærm vil være omdrejningspunktet for hele interiøret. Ja, de har ikke glemt den funktionelle side, og stammen vil være en tredje række klapsæder.

Ny Opel ZafiraSUV 2018

Du kan også være interesseret

Vil du have en ny bil? Valora før din gratis

Opel GT Concept, fik vi den sporty to-sæders fremtidens

Det faktiske forbrug af Opel-modeller

Alle Opel-modeller i Spanien: priser og tekniske data<

Adblock
detector