Bedste SUV markedet for mindre end 30.000 euro

Bedste SUV markedet for mindre end 30.000 euro

Hvis du også har besluttet, du ønsker en SUV og har et budget på op til 30.000 €, dette er din chance: Du er 10 måder at investere deres bedste.

Vi vælger 10 SUV meget interessant for mindre end 30.000 euro

Vi vælger 10 SUV meget interessant for mindre end 30.000 euro

Vi vælger 10 SUV meget interessant for mindre end 30.000 euro

Vi vælger 10 SUV meget interessant for mindre end 30.000 euro

Du må ikke brug for en bil til grusveje eller sne til at rejse til, eller for alle terrængående udflugter. Indtil du sandsynligvis ikke bor i en fjerntliggende landdistrikter (eller andet) område … så først du tjene et uendeligt antal modeller, der er ikke dårligt. Men en de kommende måneder planlægger at købe bil og ikke ønsker at investere dine budget på op til 30.000 euro en "anodyne" konventionel model. Stille, du er en mere end ønsker en SUV, ved design og fordi, objektivt, De er begge eller mere funktionel dør indad konventionel og mere alsidige formater dynamisk.

Vi har allerede assimileret, fordi der SUV’er er baseret på bilerne i vor tid. Så nu der er små, mellemstore og store. Billige og dyre. Og i byerne og familie. Hjulstræk, den beskyttede krop, suspensioner af langdistancefly eller blandede dæk var, i første omgang, iboende specifikationer, eller ja, SUV’er, men i dag er kun ekstraudstyr, hvis vi ønsker at udnytte mulighederne for anvendelse af vores SUV. Kort sagt, SUV lavet til dagen og til alle situationer. Og 30.000 euro går langt … Vi startede alfabetisk efter de bedste muligheder, du vælger.

Q2 Audi: den præmie

Ja, du kan også stræbe efter at premium brand. Audi tilbyder dig sin nye 2. kvartal, måske SUV lidt fremgår, men jeg sætter den ved siden af ​​en A3 og se større corpulence (og beboelighed) og fysiognomi "4×4" i en kompakt brug. du har indtil tre motorer at vælge. To TFSI benzin, 116 og 150 hk og 116 hk diesel.

Test Audi 1.6 TDI Q2

Priser Audi Q2

Dacia DusterDacia Duster: den “SUV”

den SUV "lave omkostninger" par excellence. Og ikke ved sin overkommelig pris den Dacia Duster forringer inden for områder som design (renoveret i 2016), dynamisk alsidighed og endda udstyr. Pinton en bil, robust og praktisk, Renault udstyret med god mekanisk og mærket inden for budgettet, tilgængelighed 4×4 trækkraft. I dette tilfælde din Korte 1st hastighed, Du kan lave denne SUV, en sand 4×4 off-road … enkel, billig at vedligeholde.

Test 4×4 Dacia Duster 1.5 dCi

Dacia Duster priser

Hyundai Tucson SUV succes

En af de mest succesfulde modeller i sin klasse, resultatet af fremragende produkt, der er. Hyundai Tucson er en generøs kompakte SUV, meget fuld punkt for punkt, godt gået og kvalitet, ligesom alle Hyundai i dag. Under 30.000 euro, du har en overbevisende Hyundai Tucson 1.7 Diesel 115 hk En lille, 1,6 benzin og 131 hk, begge med 4×2 transmission. Det samme gælder for en anden model Brand Hyundai Group, Kia Sportage.

Hyundai test Tucosn 1.7 CRDi 115 hk (sammenligning)

Priser Hyundai Tucson

jeep RenegadeJeep Renegade: Autentisk og personaldiad

sikkert Mere autentisk SUV SUV, efter mærke filosofi, design og, i sidste ende, touch og drivende fornemmelser. Men du kan ikke se Jeep Renegade ligesom en hård træner, men en model, der har ført den mest garvede af autentiske 4×4, den venlige, komfortable og raffineret brug spørger en SUV side. Med dit budget på 30.000 euro, har du stort set hele spektret Renegade til din rådighed, så du kan have sådan en urban udgave, som ekstrem 4×4. En SUV med en masse personlighed.

Test Jeep Renegade Diesel 4×2 1.6

Priser Jeep Renagade

Mitsubishi Outlander: en omfattende SUV

En 7-sæders SUV med deraf følgende motor? Mitsubishi bringer dig en uimodståelig kombination. En stor Outlander (4.7 meter lang), Med tredje sæderække og 150 hk dieselmotor. Bare opgive firehjulstræk … hvad for mange vil ikke begrænse mulighederne i din Outlander. SUV meget godt for dette budget.

Mitsubishi Outlander test (komparativ)

Priser Mitsubishi Outlander

Peugeot 3008Peugeot 3008: Årets bil i Europa 2017

Du har til din rådighed stort set hele spektret af den nye europæiske Car of the Year: den Peugeot 3008. Mange design ude og inde (selvom ikke meget store), meget køreegenskaber pr chassis og dens diesel- og benzinmotorer, høj opfattet kvalitet og med alt det nødvendige udstyr til en bil, der lige er ankommet. Markedet har også belønnet ham i et par måneder, 3008 er blevet en kompakt SUV henvisning.

Test Peugeot 120 hk 3008 BlueHDI

Priser Peugeot 3008

Renault Captur: den bedst sælgende lille

eksempel at SUV’er er også for byer (Peugeot 2008, Nissan Juke, Honda HR-V), fra et simpelt spørgsmål om design, op til objectivities som kørekomforten (Du sidder højere) og urban manøvredygtighed (Flere ubekymret med Potholes, kantsten osv) Renault Captur er bedst sælgende model i sit segment, Han argumenterer for meget praktisk som deres løsninger Glidende bageste bænk. Mekanisk rækkevidde til at fokusere på de hindringer for byerne, men også selv gøre Captur meget villige til at tage på farten i byerne SUV.

Test Renault Captur 1.5 dCi 90 hk

Priser Renault Captur

Renault CapturAteca Sæde: Den mest ventede SUV

Det startede med Sæde meget god starte deres eventyr SUV. Den Ateca er den første model af sin art i den spanske mærke i en plan, som vi ved vil fortsætte med den forestående ankomst af en anden model, urbane Arona, og med godkendelse af en tredje SUV Ateca ovenfor, og i op til syv passagerer. Det usædvanligt Ateca opfylder kravene i kompakt segment. stor beboelighed, mange mekaniske sort, det nyeste udstyr og høj ydeevne og fremstilling.

Test Ateca Seat 1,0 TSI og 1,6 TDI

Seat priser Ateca

Skoda Kodiaq: Giant

en anden SUV hidtil uset ind på markedet gennem hoveddøren, og aldrig bedre, for sin imponerende stempel 4.7 meter længden (kæmpe kuffert). Med den hidtil usete Kodiaq, Skoda ønsker deres kage SUV. Teknisk Kodiaq Ateca Seat klon, men Skoda har taget størrelsen på din SUV et skridt over. Faktisk Kodiaq har 7-sæde versioner, men så barrieren på 30.000 euro overskrides. Nedenfor vi benzin versioner 1.4 TSI 125 og 150 hk, med 4×2 og 5 pladser.

Kodiaq test Skoda 1.4 TSI 150 hk

Priser Skoda Kodiaq

Toyota C-HRToyota C-HR: hybrid SUV og aggressiv

og også hybrid. Toyota har trukket mange design at foreslå en SUV helt anderledes kompakt hvad der er på markedet, og yderligere tilpasses ved hjælp af Prius hybrid motor Ecologio (Også ikke glemme Kia Niro). Resultatet? Toyota C-HR res en SUV kørsel futuristisk udseende og. Dens mekanik giver mulighed for mange øjeblikke drive elmotoren alene i by og motorvej. Meget effektiv, men måske ikke så dynamisk end dens suggestive design kunne formidle.

Test Toyota C-HR

Priser Toyota C-HR

Du kan også være interesseret i:

Den bedste og de værste SUV Consumer Reports

Bedste SUV Geneve Motor Show

Den mest eksklusive SUV marked

Adblock
detector