2017 BMW 5-serie Touring: Alle data og billeder af serie 5 Familie

BMW lover, at den nye 5-serie Touring, den velkendte organ efter eget medium format vifte af biler, fordelt glastag på områder som dynamisk eller funktionalitet.

BMW 5-serie Touring familie i billeder

BMW 5-serie Touring familie i billeder

BMW 5-serie Touring familie i billeder

BMW 5-serie Touring familie i billeder

den BMW 5-serie Touring fejrer 25 år på markedet premiere den nye generation, den syvende (G30 / 31). Dens officielle debut vil finde sted på den næste Geneve Motor Show til, næsten umiddelbart efter, starter din markedsføring: Ved ankomsten til forhandlere er planlagt til juni. Har ingen officiel pris endnu, men den BMW 5-serie sedan De kan give en idé om, hvor skuddene gå.

I princippet lover -BMW flere tilføjelser i hele årets, vil være fire udvalgt til denne familie variant motorer, foruden den firehjulstræk, vil blive kombineret med firehjulstræk: BMW xDrive konceptuelle og teknisk ligner SUV mærke.

2017 BMW 5-serie Touring, lettere chassis

Den nye konstruktion er i BMW 5-serie Touring fornuftige vægtbesparelse. Bevis for dette er, at i forhold til 1.800 kilo, for eksempel, vejede den tidligere BMW 520d Touring, de nye ophold i 1.730 kg. Lightening selv ud, når for eksempel nu standardudstyr omfatter en luftaffjedring på bagakslen for at holde den automatiske højderegulering, uanset belastningen.

2017 BMW 5-serie Touring familieEventuelt til chassis BMW 5-serie Touring er det muligt at vælge den Adaptive Drive med aktive krængningsstabilisatorer, den aktiv styring i kombination med firehjulstræk eller sportsundervogn, i dette tilfælde med fjedre en kortere end standard centimeter.

Flere elementer af suspensionen af ​​BMW 5-serie Touring er fremstillet af aluminium, som nu sker med boot, således at den faktiske virkning af denne reducerede vægt er en reducere forbruget og emissionerne godkendte 11 procent forhold til den tidligere generation.

2017 BMW 5-serie Touring, tilslutningsmuligheder

fra 10,25 skærm " instrumentbrættet i BMW 5-serie Touring kan styres, føleligt eller kontrol tilstødende at ændre, kørsel funktioner, navigation, kommunikation og infotainment, for hvilke den har udviklet en ikoner ny struktur. Men også nogle funktioner kan håndteres med stemmekommandoer, tilja Jeg kan godt lide gestus kontrol: BMW 7-serie premiere denne mulighed for at gøre fagter i luften for at justere lydstyrken for lydudstyr, acceptere eller afvise opkald, osv Derudover head-up display er 70 procent større genereringen udskiftes.

BMW 5-serie Touring, mere rummelig og praktisk

Væsentlige æstetiske attributter til den nye BMW 5 Touring er kendt inden for sedan, selv om denne familie af langstrakte flader, som er logisk, bringer nyhed central søjle bag. Her er de placeret et bagsæde til BMW lover en betydelig vækst af plads Hoved, skuldre og ben; det vil sige i alle dimensioner. I virkeligheden, ifølge BMW 'øget interiør bredde giver sikkert og behageligt sted for op til tre barnesæder i ryggen. "

Funktionsmæssigt tre dele omfattende ryglænene på de bageste sæder kan foldes through presningen af ​​en knap fra boot-individualizadamente (andelen er 40/20/40), plus endmiten regulering af dens hældningn vil også hver af dens beboere eller fragt behov.

For sin del, trunk volumen er 570 liter nu i sit minimum konfiguration, 10 mere end tilbudt af BMW 5-serie Touring fjerde generation; og 1700 af folde bagsæderne -1670 liter i precedente- model.

Dens kapacitet er 730 kg 720 til, afhængigt af den version, som er 120 kg. Og bagagerummet låget og partition netto, giver dig mulighed for at opdele rummet i henhold til behovene hos brugerne, men kan opbevares under jorden, hvis ikke brugt.

Adgang til denne plads til objekter ikke kun ske gennem en gate som eventuelt kan være motoriseret åbning og har "hands-free"; også oplåsning og åbning af den bageste vindue.

BMW 5-serie Touring Interior 2017BMW 5-serie Touring, fire motorer og bag- eller firehjulstræk

Versioner med benzinmotor, der vil være velkendte BMW 530i xDrive Touring og 540i Touring. Som navnet antyder,, den mest kraftfulde af både motoren, med den seks-cylindret 3 liters CV 340 vil altid kombineres med firehjulstræk, og otte-trins automatgear. I mellemtiden, i Touring 530i power fire-cylindret motor og to liter 252 hk når jorden gennem baghjulene, selvom det tidligere bruger den samme otte-trins automatgear. Det accelererer fra 0 til 100 km / t 6,5 sekunder, og forbruget er godkendt med 245/45 R18 dæk, 5,8 liter / 100 km.

den BMW 540i xDrive Touring Homologe, også med de samme hjul, 7,3 l / 100 km, samtidig med den samme acceleration i 5,1 sekunder.

i Diesel, også levere motorerne gør fire og seks cylindret. Den første, en 2-liters 190 hk, er hjertet i BMW 520d Touring. Det kan kombineres med enten en seks-trins manuel gearkasse som en mulighed, med en otte-trins automatisk, altid med baghjulstræk. Dette er familien af ​​BMW 5-serie homologeret forbrug lavere: 4,5 l / 100 km. Fra 0 til 100 km / t, er det den hurtigste version med automatgear: 7,8 sekunder versus 8,0 af de førende manuel gearkasse.

BMW Touring 530d anvender en 3 liter 265 hk og otte-trins automatgear. Valget er underlagt, hvordan man kan bringe energi til jorden: gennem baghjul eller fire. Forbrug, anvendelse som enten er det 4,7 eller 5,3 l / 100 km acceleration, også henholdsvis 5,8 eller 5,6 sekunder.

BMW 5-serie Touring, fremskridt i retning af autonom kørsel

På vejen til autonom kørsel BMW 5-serie Touring er også udstyret som salonen, indberetninger om advarsler og side trafik på kryds og vognbaneskift assistenter eller output fra disse; hastighedskontrol også aktiv krydstogt.

Den nye familie af BMW gør det også muligt for integration mellem bilen og telefonen ejer, planlægge aftaler og ture uden forskel fra en til en anden, men derudover også modtage billeder i køretøjet miljø Smartphone når det parkeret ved 3D Fjernbetjening View funktionen. Derudover kan du styre e-mail, kalender eller kontakter (Microsoft Exchange letter overførslen af ​​data mellem enheder), bruger Apple carplay eller bortskaffe induktion opladning.

En anden funktion deles med familien sedan er uden parkering ledsager, den Parkering med fjernbetjening, med chaufføren uden for køretøjet.

Adblock
detector