Skoda Karoq 2018: den “mini” og stedfortræder Kodiaq Yeti

Ny platform, teknologi, design ... og nyt navn. Den erstatning Skoda Yeti kunne kaldes Karoq og ankommer i slutningen af ​​2017 eller begyndelsen af ​​2018. Sæde base i Ateca vil dele.

Skoda Karoq: så erstatning for SUV vil blive kaldt Yeti

Skoda Karoq: så erstatning for SUV vil blive kaldt Yeti

Skoda Karoq: så erstatning for SUV vil blive kaldt Yeti

Skoda Karoq: så erstatning for SUV vil blive kaldt Yeti

Vi har talt en masse de sidste par måneder af det nye SUV fra Skoda. Den nye Kodiaq, der allerede er på markedet, har forårsaget en sensation og den tjekkiske mærke og færdiggøre øjeblik for Kina, lancere ny spektakulær Kodiaq Coupé. Der er ingen tvivl om, at denne type køretøj vil tage meget af den rolle, som nyt sortiment af Skoda. Ja, størrelse, placering og pris, bør bannerfører være Yeti kompakt. O Karoq... som vi filtrerer fra Tyskland.

Og er, at den erstatning allerede ved at forberede til Skoda Yeti, og sidst jeg har talt, synes at være endeligt bekræftet, at Det vil blive kaldt Karoq. Det giver mening, efter sin lighed med den store Kodiaq og at der i en nylig præsentation af Skoda blev annonceret to nye SUV, der ville fuldende interval til Kodiaq og Kodiaq Coupé: de blev kaldt Model K og Model Q.

Det er sikkert, at den nye Skoda Karoq vil være en fuld stop af Yeti, uanset pålydende. Beliggende i området under Kodiaq, vil debut i denne nye generation Volkswagen Group MQB-platform overensstemmelse som Skoda forslag til det nye segment Ateca Seat. Med det, naturligvis, vil dele grundlag og de fleste af dets komponenter.

Æstetisk, ja, det nye Skoda Karoq vil være en skala Kodiaq... som det kan ses i den seneste illustrationer af vores kunstner Schulte. I et par dage vil vi kende nye detaljer om en model, der skulle komme markedet i slutningen af ​​2017 eller begyndelsen af ​​2018.

Skoda KaroqSkoda Karoq: foranstaltninger og motorer

Lidt længere end en egentlig Yeti, som var placeret mellem en urban SUV og kompakt, den nye Skoda Karoq miljøet bør måle 4.30 meter også at efterlade hul under en nye Fabia SUV, Som allerede annonceret Sæde med Arona eller Volkswagen Polo SUV med sin fremtid.

Denne hypotetiske anden generation af Yeti bør også få bredde og kuffert. Det vil give den nyeste praktiske løsninger "Simpelthen Clever" præsenteret af Skoda og lastvolumen og muligvis overstige 500 liter.

med hensyn til motorer, den nye Skoda Karoq fremsætte et tilbud som komplet. I benzin, nye blok 3 cylinder 1.0 TSI vil starte området versionen 115 hk, mens ovenstående bør ikke gå glip af versioner 1.4 TSI i to effektniveauer: 125 og 150 hk, sidstnævnte med ACT cylinder nedlukningssystem. i Diesel 1.6 TDI Det bør være posten skridt med 115 hk, mens 2,0 TDI 150 hk Det ville være over. Ingen mangel på manuelle og automatiske indstillinger DSG dobbelt kobling transmission, eller flertals 4x2 versioner, men også muligheden for at have 4x4 varianter. Det er også sandsynligt at tilbyde som en mulighed i 2018 plug-in hybrid. Meget snart, mere information.

Du kan også være interesseret i:

Sammenligning: Skoda vs Seat Kodiaq Ateca vs VW Tiguan

Vision E Koncept: så vil det indre af den nye Skoda

Skoda forbereder sin første elbil

Adblock
detector