Toyota RAV4 Adventure, en SUV til travle familier

Toyota RAV4 Adventure er udstyret med en speciel overflade, der tager sigte på spændingen asylansøgere ofte langt fra asfalten. Her er alle detaljerne.

Toyota RAV4 Adventure, med et billede mere campera

Toyota RAV4 Adventure, med et billede mere campera

Toyota RAV4 Adventure, med et billede mere campera

Toyota RAV4 Adventure, med et billede mere campera

Hvis du kan lide Toyota RAV4 men du mangler en mere campera billede, Du bør ikke glemme de seneste nyheder, at denne SUV har fremlagt den japanske mærke i Salon Chicago. Dette er den Toyota RAV4 Adventure, en begavet udgave af et niveau specialoverflade rettet mod dem, der søger større kontakt med naturen i weekenden eller kigge efter en model, der passer til dine sportslige hobbyer.

Toyota RAV4 eventyr: med beskyttelse og dæk 18 ''

Det kommer ikke til at konkurrere på et raid, men Toyota RAV4 Adventure er bedre forberedt til at bevæge sig væk fra asfalten takket være en æstetisk pakke som de fremhæver de sorte aluminiumsfælge 18 inches med en bestemt konstruktion og dæk 235/55 og beskyttelser metallisk farve organ til forstærkning undervognen, i området ved den forreste eller bageste kofanger og begge sider. den sort finish også det udvider til tagrælinger og husene i de vigtigste forlygter og tåge.

Toyota RAV4 Adventure er også udstyret med et dekorativt bånd på hætten og bærer en logo tilpasning "Eventyr" på bagklappen. Den fås med forhjulstræk, en begrænset slip differentiale, eller firehjulstræk. I begge versioner er standard et særligt sæt, med en mere sofistikeret radiator forstærkninger i kølesystemet og en specifik motorolie og transmission. tilgængelig Særlig funktion trailer, hældning begynde hjælpe kontrol og nedkørsler.

Toyota RAV4 AdventureToyota RAV4 eventyr: Interior Tilpasning

Toyota indebærer også noget, der øger frihøjde kroppen RAV4 Adventure, men uden at angive, hvordan. Inde indeholder også specifik garnison, Let at rengøre en mus designet til brug i al slags vejr, dekoreret med logoet for denne udgivelse, trimmer tærskler døre og et udløb på 120 volt i bagagerummet.

Toyota RAV4 Adventure bør være til salg i september, selvom de markeder, det vil ikke detaljer, eller sige, om grønnere version, RAV4 Hybrid, vil drage fordel af specialoverflade eventyr.

Adblock
detector