Kia Picanto 2015 forbedret design og udstyr

Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015

Den kommende Geneve Motor Show bliver præsentationen ramme, som vil gøre sin officielle premiere fornyet Kia Picanto 2015. Hovedlinjerne i at opdatere denne Urban Segment A fundet i hans udvendige og indvendige design, samt forskellige udviklinger i sin udstyr.

Udenfor den Kia Picanto 2015 ser forreste og bageste kofanger fornyet. i frontareal, går ikke ubemærket hen i grill stil 'tiger-næse' (Or 'tiger næse') med mindre æstetiske ændringer, mens den tilgængelige forsyning af legering omfatter en ny passager af 14 inches i diameter. For dem, der ønsker at udstyre din Picanto et mere sporty look, Kia tilbyder Valgfri Sport Pack du kan vælge både tre-dørs krop og fem.

i inde i Kia Picanto 2015 det mest relevante er fundet i en ny krom placeret rundt instrumentpanelet og lufthuller. Som et nyt element også slående design med lydsystemet konfiguration.

På den tekniske og mekaniske, fra Kia sikrer, at den nye Picanto har et nyt bremsesystem, mens naturlig indsugning benzinmotor 1.0 MPI (multi-point injektion) tre-cylindrede 69 HP modtager små forbedringer, som gør det muligt at tilpasse begrænsning af luftforureningen Euro 6-standarden.

Kia Picanto 2015Spring fremad i udstyr

mere moderne og kvalitet udstyr som modtager den Kia Picanto 2015. Blandt de forskellige systemer til rådighed, den sydkoreanske firma tilbyder flere premium-enheder, især den røre navigationssystem med kamera Parkeringspiloten og 7 inch (Fås i sidste kvartal af 2015). Med hensyn til sikkerhed, også du kan vælge den fartpilot med hastighedsbegrænser.

En anden af ​​kendetegnene ved Kia Picanto 2015 ligger i dens flere tilpasningsmuligheder interiør med tilgængeligheden af ​​flere pakker. Pack Sorty, for eksempel, indeholder sort syntetisk læder og stof i rødlig nuance, mens dørpanelerne er forsynet med en blank finish. I mellemtiden Pack Pack Trendy kendt for syntetisk læder og stof i sort farve med gul syninger på sæderne, lys gul i instrumentbrættet og rattet knopper. Afhængig af valget af den ene eller anden pakke, indvendig belysning i de lavere zone ændringer.

den Kia Picanto 2015 vil blive frigivet i slutningen af ​​marts. Tro mod den politik, den sydkoreanske firma handel, vil funktionen en officiel garanti på 7 år eller 150.000 km.