Lexus UX godt kaldes den mindste Lexus SUV

Lexus UX godt kaldes den mindste Lexus SUV

Se dette navn: Lexus UX. Så det kaldes den urbane SUV eller den mindste Lexus SUV, der vil markedsføre i de kommende år. Her er de første data.

UX Lexus: Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

UX Lexus: Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

UX Lexus: Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

UX Lexus: Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

For nylig har Lexus registreret følgende navne -200 UX, UX UX 250 og 250h-, hvilket tyder på, at den luksus mærke Toyota gruppe Det har en ny produktion bil på startlinjen.

Ifølge de foreliggende oplysninger Autopista.es, Vi kan fremføre Lexus UX vil blive ny lille SUV af den japanske virksomhed. den brev "U" refererer til det engelske ord "Urban" og "X" er den valgte bogstav på den officielle nomenklatur Lexus at navngive din SUV biler og delefiltre.

Under varemærkerne du har avancerede ovenfor logik tyder på, at udvalget af nye Lexus UX vil i første omgang bestå af tre versioner: den Lexus UX 200 (Med en 2,0 turbo benzinmotor svarende til den anvendt Lexus NX 200T), den Lexus NX 250 (For en benzinmotor atmosfæriske 2,0 liter nyudviklet) og Lexus NX 250h (Hybrid variant), vil den sidstnævnte er den første version være tilgængelig i Europa.

UX baserede Lexus Lexus LF-SA Conceptden nye Lexus UX ingen officielle billeder. Ifølge vores kilder, design af forsiden af ​​det nye Lexus UX Det vil være meget lig Lexus LF-bar Concept SA, en original og dristig lille prototype præsenteret på 2015-udgaven af ​​biludstillingen i Geneve.

I området fra SUV og crossovers af Lexus, den fremtidig UX Den er placeret som den mindste bil. Således ville den japanske virksomhed udvikle en kvalitet bil og garantier for at konkurrere i den stadig stort segment urban SUV, med rivaler som Peugeot 2008 Renault Captur, Nissan Juke, Opel Mokka X og Citroën C4 Cactus, blandt andre. Derfor er den samlede længde af nye Lexus UX bør ikke overstige 4,20 m i længde, et niveau på linje med de fleste af sine formodede modstandere.

men hvadnår det vil begynde at sælge nye Lexus UX? Ifølge de seneste oplysninger, vi har samlet, bør de første prototyper præsenteres i Paris Motor Show 2016 den sekund prototyper i Geneve Motor Show 2017 og den sidste i Frankfurt Motor Show 2017, der skal afholdes i september. Sidstnævnte vil allerede være den endelige produktionsmodel, så sen 2017 eller begyndelsen af ​​2018 længere vil sælge den nye og længe ventede Lexus UX.

Adblock
detector