Toyota C-HR: ny SUV og interiør fotos afsløret

Toyotas svar at imødegå Nissan Qashqai og Ateca Seat engagement stilistiske innovation: C-HR vil være en attraktiv og kompakt hybrid SUV mindre end 4,40 meter.

Toyota C-HR, og er inde

Toyota C-HR, og er inde

Toyota C-HR, og er inde

Toyota C-HR, og er inde

Når stadig et par måneder for markedsføring, Toyota allerede vil blive vist, hvordan inde i C-HR -iniciales Coupé High Rider, som sigter mod at give noget andet til en kategori, der af den kompakte SUV, der har tilbragt et par år fravær at være en af ​​de mest populære.

På grund af sin størrelse -4.36 meter lang, 1,80 bred og 1,56 m høj, og en akselafstand på 2,64 metres-, Toyota C-HR vil bevæge skræver to kategorier af SUV: Hvilket kommandoer med trin jern Nissan Qashqai og bunden, hvor alle mærker forsøge at placere deres forslag som følge af by- biler og hvor Opel Mokka var så langt den større. Ligesom dem, vil det blive godkendt til fem beboere.

Den indvendige styling af Toyota C-HR

Designere har bevidst søgt Toyota C-HR fjerne markeringen både andre mærke biler som den kategori. Derfor har de valgt en, asymmetriske, slående design med en overlay berøringsskærm 8 inches i forhold til toppen af ​​instrumentbrættet, der fungerer som et kontrolcenter autentiske elementer af komfort, underholdning og tilslutningsmuligheder. Den vigtigste konsol med aircondition kontrol og luftudtag er noget reduceret tilsyneladende er orienteret mod føreren.

Toyota C-HR: InsideDen C-HR design er enkel, med overvægt af vandrette linjer på instrumentbrættet, at Toyota har vænnet os sidst, med sober materialer, god touch og denne gang er valget af tre nuancer fremherskende -Dark grå, sort og blå og sort og brun, men vil også give kommercielle finish afhængigt opt ​​for mere avancerede materialer. Disse omfatter nappalæder og klassisk grå stiv robust, men forbedret i takt for at opnå højere trykkvalitet.

Interiør Toyota C-HR vil være betinget af den valgte motor, for selv om den hybride altid vil ændre sig også udstyrer den Toyota Prius, med hvem hun deler tekniske grundlag, version 1.2 kan være godt motor med sekstrins manuel gearkasse eller CVT med kontinuerligt variabel hastighed, i hvilket tilfælde også være en drev udgave fire hjul. Det bebuder et gennemsnitligt forbrug på 5,7 l / 100 km, med emissioner af 128 g / km CO2. Indtil efter den kommende Paris Motor Show i september, hverken priser eller den endelige rækkevidde vil komme til Spanien vil blive afsløret; eller deres kommercielle konfigurationer.

Bedøm din bil gratisDet vides dog, at Toyota C-HR kan være det nyeste inden for teknologier kørsel bistand og udstyre Toyota Safety Sense, der består af præ-kollision varslingssystem med autonome nødbremsning med fodgænger genkendelse, påvisning af utilsigtet vognbaneskift med styretøj kontrol og automatisk lys. Hertil kommer, afhængigt af den version, kan jeg være udstyret med selvstændigt parkeringssystem eller nøglefri adgang og start.

den nye Toyota C-HR være udformet som en afbryder til alternativt design og motor foreslået i en bil kategori præget af den overflod af muligheder.

Du kan også være interesseret i:

Vi kører Toyota C-HR

Toyota Prius 2016 test