Eksklusivt! Volkswagen Polo 2017, alle sine hemmeligheder

Du forudse, hvordan de vil være alle kroppens stilarter og versioner af sjette generation af Volkswagen Polo, en bil, der vil komme tættere end nogensinde på VW Golf.

Volswagen Polo 2017: billeder af alle versioner

Volswagen Polo 2017: billeder af alle versioner

Volswagen Polo 2017: billeder af alle versioner

Volswagen Polo 2017: billeder af alle versioner

Hvordan kunne det være anderledes, det tyske mærke ønsker det Volkswagen Polo 2017 forbliver en benchmark i sit segment. Til dette formål vil det blive en af ​​de Utility største europæiske marked, så der vil vokse fra den nuværende model smuk. Konkret dets størrelse vil stige omkring 20 centimeter, at nå en længde på ca. 4,17 m.

På trods af dette, og da Det vil være baseret på MQB-platformen, Det anslås, at vægt 2017 Volkswagen Polo ned i gennemsnit omkring 70 kilo, for at forblive under den kritiske grænse i kategorien repræsenterer de 1000 kg. Æstetisk det vil tilbyde en langt mere moderne og teknologisk billede som du kan se i genskabelsen af ​​den sjette generation Schulte udarbejdet af vores illustrator.

VW Polo 2017 motorer2017 Volkswagen Polo: nye motorer

Mekanisk tilbud fremtidig Volkswagen Polo 2017 vil starte med en motor 70 hk 1,0 TSI, vi har også et fald på 100 hk, som deles med andre modeller af Volkswagen-koncernen. Men uden tvivl en vigtig nyhed er fremkomsten af ​​en plug-in hybrid version, med et træk-kæde dannet af en tre-cylindrede benzin og en elmotor.

Men der vil ikke være den ting, fordi en ny familie baseret på en blok forventes Evo 1.5 TSI, der vil udfolde sig i tre og fire motorens cylindre, avanceret VNT, selektivt system cylinder deaktivering og Miller cyklus for at øge genbrug af udstødningsgas og øge effektiviteten, hvilket reducerer brændstofforbruget. Det lader til, at denne nye motorfamilie vil opstå versioner af 130 og 150 hk, mens Polo GTI fremtid Det vil bruge en 2,0 Turbo 200 hk.

Volkswagen Polo 2017: kursændring

Men denne evolutionære plan, synes det klart, at den tyske bilproducent ønsker tage et bagsæde til dieselmotorer efter de seneste begivenheder, der har påvirket ham (se vigtigste nyheder af skandalen Dieselgate eller Diesel emissioner Volkswagen), til at koncentrere deres indsats om effektive TSI motorer og hybride / elektriske alternativer, selv om det naturligvis den Volkswagen Polo 2017 Det vil også turbodiesel versioner, nemlig De vil blive baseret på en fremtidig 1.5 TDI der skal erstatte de nuværende 1,6 TDI.

VW Polo SUV 2017Teknologisk den Volkswagen Polo 2017 Det vil også tage et stort spring. For eksempel vil i indstillingen blive tilbudt adaptive elektronisk styret suspension, noget, der er mere typisk for højere segment biler og derfor usædvanligt i den kategori af forsyningsselskaber. Du kan også oprette en digital instrumentering og et nyt system for information og underholdning, og byder på en stor touch-skærm i midten af ​​instrumentbrættet, med de nyeste tjenester konnektivitet. den Volkswagen Polo 2017 Det vil blive officielt præsenteret på Geneve Motor Show næste år, at blive solgt kort efter.

Volkswagen Polo SUV: Polo "mere Campero"

den ny generation VW Polo Du vil også have en version SUV. Det vil ikke længere være en pol med "kulør" -den overflade af SUV kendt som Cross Polo-, men vil have den mest typiske for en bestemt hældning af rejse køretøj på land end asfalt egenskaber.

Ud over denne enestående VW Polo SUV, hverken kasseres versioner, som mere attraktive og farverige, som mere end sandsynligt Polo 3-dørs Coupé meget sporty design og forskellen sammenlignet med variant "konventionel" 5-dørs, og en mere end eksklusivt "chic" Polo Cabrio. Mere information VW Polo SUV og de nye 2017 VW Polo karrosseriformer.

Du kan også være interesseret i:

Ny motor til 1,5 TSI VW Golf, Seat Leon og Audi A3

Mekaniske fejl og problemer i de bedst sælgende utility vehicles

Volkswagen skandalen 67 nye biler til at overvinde krisen