Officer! Sæde 7 sæder SUV: 9 semifinalists udvalgte navne

Officer! Sæde 7 sæder SUV: 9 semifinalists udvalgte navne

Den Abrera, Alboran Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco og Teide 9 semifinalists navne er navne, der vælger at navngive den nye 7-sæders SUV Seat.

Semifinalists navne 7-sæders SUV Seat

Semifinalists navne 7-sæders SUV Seat

Semifinalists navne 7-sæders SUV Seat

Semifinalists navne 7-sæders SUV Seat

Den #SEATbuscaNombre initiativ, den populære kampagne, der plads alle borgere foreslår et navn for at navngive sin ny SUV at blive solgt i 2018, allerede har det Indledende valg af 9 semifinalists navne.

således Seat den nye SUV 7 sæder Det kan kaldes med nogle af disse navne: Abrera, Alboran Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco og Teide. Disse ni stednavne af spansk geografi er endelig blevet udvalgt blandt mere end 10.100 forslag fra alle borgere, der ønskede at deltage.

den tre finalister navne de vil vælge at helt sikkert kalde Sæde ny SUV vil blive annonceret den 12. september under den første af konferencen til pressen Frankfurt Motor Show. Fra da indtil Sept. 25, alle, der ønsker at give sin præference for nogen af ​​de tre finalister.

Sæde SUV 7 sæderMen når ved vi egentlig det endelige navn, der vil have den Ny Seat SUV? Det officielle navn vil blive annonceret inden den 15. oktober.

dette tredje SUV Seat vil fortsætte traditionen i den spanske mærke kaldet nogle af hans modeller med nogen af ​​navnene toponyms spansk geografi. De første biler begyndte denne tradition var den Seat Ronda 1982, efterfulgt af navne som mytisk som Málaga, Arosa, Toledo, Ibiza og León. De seneste tilfælde er blot to af de nye SUV af plads: Ateca og Arona.

Hvad er din favorit? Vi minder 9 semifinalists navne kandidater at navngive ny SUV Sæde: Abrera, Alboran Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco og Teide.

Adblock
detector