Kompakt kommende: Audi A3, BMW serie 1, klasse A og V40

Kompakt kommende: Audi A3, BMW serie 1, klasse A og V40

Mange nye generation kompakt vil ankomme snart. Vi stopper i dag i de premium brands. Opmærksomhed på den nye Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes klasse A og Volvo V40.

Den nye kompakte ankommer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes og Volvo V40 klasse A

Den nye kompakte ankommer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes og Volvo V40 klasse A

Den nye kompakte ankommer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes og Volvo V40 klasse A

Den nye kompakte ankommer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes og Volvo V40 klasse A

Meget har at sige mest prestigefyldte præmie fabrikanter i populære kompakte segment biler. De er allerede kommercielt i dag sine vigtigste produkter og anvende dem praktisk alle deres højteknologiske områder. I de kommende måneder vil vi se en komplet renovering af segmentet, som vi i dag allerede begyndt at overhale mange detaljer. Gå ikke glip af de nye cochazos kommer.

Audi A3: 2018

Hvis Aktuel Audi A3 var en eksponentiel udvikling den tidligere model, den fremtiden ikke vil være mindre. Den udvikling var baseret på den innovative MQB modulær platform VW-koncernen, som indebar en større vægttab og udgivet e-tron-teknologi, for at give den første plug-in hybrid mærke.

Nå, nu hvor samme arkitektur vil opleve en udvikling med fremtiden Audi A3, der vil ankomme i 2018, fjernes igen kilo over, selv i deres nye versioner med 3-cylindrede motorer og benzin tælle et sekundært netværk 48V og en lille elmotor med hvilken opnå en “blød udglødning”. Endvidere er plug-in hybrid e-tron opretholdes.

Audi A3 2018alle motorer er allerede Ultra, indebærer additiv til diesel, mens benzinmotorer fastholde cylinder deaktivering bliver Miller Cyklus 2.0 premiere i Audi A4. Mekanisk, er VW-koncernen arbejder også på at forbedre sine dobbelt kobling transmissioner (altid med forudgående funktion friløb) og en ny mere effektiv og avancerede firehjulstræk. Marc Lichte design vil søge at styrke billedet af fremtidens A3 med stærke nuancer på kroppen.

mere information | Så vil Audi A3 2018

BMW 1-serie: 2019

Et år senere, Hold på … fordi BMW 1-serie kommer en helt revolutionerende. til Spring 2019 Det er allerede planlagt ankomsten af ​​den tredje generation af kompakte tysk, der fuldstændig bryder med sin fortid. Og er, at den nye 1-serie forlader sin traditionelle arkitektur og langsgående motor baghjulstræk, af nye modulære platform allerede ude af X1, Mini eller serie 2 tværgående motor og forhjulstræk.

BMW -serie januar 2019Alligevel BMW lover at dynamisk kompensere med større lethed, optimal vægtfordeling Jeg bør få meget tæt på 50/50 mellem tog, og chassis og et punkt gjort meget fint afstemt. Kendte og dens udvikling med den interne betegnelse F40, den nye BMW 1-serie lover også takket være sin nye base højere amplitude på alle måder. Snart vi ved mere, hvor der udover sit sortiment vil også vedtage nye og mere små motorer 3 og 4 cylindre som i dag er allerede tendens.

Mercedes Klasse A: 2018

Den næste generation Mercedes klasse A vil dreje sig om premieren på en ny modulær platform, som vil udnytte fleksibiliteten til hvilken segmentet er tilvejebragt. og vil angribe på samme dato, at den nye Audi A3. Den industrielle og teknologiske revolution vil være, fordi de design kun vil farve, i betragtning af den nuværende succes.

Inden romanen og organer, Mercedes ønsker at inkludere i sin nye familie af kompakte, Du vil ikke gå glip af en dristigere variant Shooting Brake, vel vidende, at designerne af den helt nye satsning for endnu mere eksklusiv udgave, kun to sidedøre. blandt de varianter afledt af klasse A, CLA, for eksempel, vil linjen udvikle traditionel sedan med tre bind præsenteres i dag til en endnu mere coupe silhuet stil med fire døre. Med den nye generation var kommet en Upubliceret Cabrio og kaste klasse B også det vil blive formuleret i nye familieformer.

Mercedes A Class 2018Husk, at den tredje generation af Mercedes klasse A repræsenterede et fuldstændigt brud med fortiden, opgive konceptet minivan med den traditionelle kompakte. Og at være en klasse "resterende" brandet er blevet den bedst sælgende Mercedes. Hertil kommer, denne gang mænd AMG vil foreslå ikke kun den sporty udgave Klasse A (muligvis tilbyde to, en under "ekstrem" 45 AMG), men også de udvikler deres sport i sig selv, hvilket vil være en direkte konkurrent til Audi TT.

mere information | Så vil Mercedes klasse A 2018

Volvo V40: 2019

Med den nyligt opdaterede high-end sedan-format (S90 og V90) og SUV (XC90 og XC60), vil Volvo fremlægge sine kommende udviklinger i den anden ende. Konkret mellemstationer forbereder et V40 ny generation af kompakte, planlagt et år senere, og i 2019, og upublicerede og glemte derivater (XC40, C40 og S40).

Volvo har udviklet et modulær platform (CMA) til at rumme alle disse forskellige kompakte varianter og med det, siger den brand, der vil reducere udviklingstiden til 20 måneder, når den nuværende V40 er nødvendig 42 i 2012. Den nye CMA platform skalerbar deles med S90 overlegen SPA , XC90 og XC60 mange avanceret teknologi. Det betyder, at den kommende Volvo V40 vil have sin relevante Twin Engine-version, der er som brandet kalder sin næste generation plug-in hybrider. Det forventes også, senere en elektrisk variant.

Volvo V40 2019med V40 fornyelse Det vil også give endelig skrinlægge den seneste tid i læ fra Ford Volvo. Fra Focus, Volvo V40 udviklet denne strøm, deling begge modeller forskellige elementer. Generationsskifte denne gang vil helt eget køretøj … og mere i stand. Og ikke kun det skinner for deres større teknologiske ressourcer: den nye V40 vil vokse tilbage generøst at tilbyde rummelighed og bagage kapacitet draget i tvivl i den nuværende generation. 40,2 konceptbil vil dukke helt ny familie 40.

mere information | Så vil være fremtiden for Volvo kompakt

Du kan også være interesseret i:

Kompakte biler, der bruger mindre marked

8 nye biler og kompakte SUV, som får premiere Mercedes

Så vil den nye Ford Focus 2018

Adblock
detector