Mercedes GLC og er den erstatning for GLK (priser)

Mercedes GLC og er den erstatning for GLK (priser)

Mercedes GLC SUV er den nye forpligtelse for undertegnelsen stjerne og stedfortræder GLK. Dens styrker: sikkerhed, teknologi og op til fire mekaniske versioner. Fra 47.900 euro.

Mercedes GLC, så erstatning for GLK

Mercedes GLC, så erstatning for GLK

Mercedes GLC, så erstatning for GLK

Mercedes GLC, så erstatning for GLK

Mercedes-Benz tilbage at satse kraftigt ved SUV med den ny GLC, den erstatning Naturlig GLK. Ligesom det sker med GLE, i ny GLC fremhæve dynamiske formularer og en typisk kosmetiske farvestoffer coupé (Især den bageste taghældning).

den nye Mercedes GLC SUV er længere og bredere sammenlignet med den GLK (Højde, forbliver næsten uændret at vokse kun 9 mm til 1639 mm), der tilbyder en længde 4,65 m (+12 cm) og en bredde på 1,89 m (5 cm). den akselafstand er ny GLC 2,87 m, sammenlignet med 2,75 m GLK. Stigningen i disse dimensioner har en direkte indvirkning på den tilgængelige plads til både passagerer og gods. Stjerne signering sikrer, at både det frie rum for knæene af passagererne i den bageste som volumen til rådighed for lastrum er større, og mængden til rådighed i bagagerum, som stiger fra 470 liter til GLK 550 liter SLN (Til en alt 1.600 liter hvis de bageste sæder) er foldet.

Mercedes GLC

Lettere og mere effektiv

Trods stigningen i de ydre dimensioner, den nye Mercedes GLC er op til 80 kg lettere end den GLK, takket være brugen af ​​aluminium og højstyrkestål ny generation, der gemmer et par kilo mod skalaen. Denne øgede lethed med brugen af ​​nye generation af motorer og tilpasset den forureningsbegrænsende standard euro 6, Mercedes siger den nye GLC er op til 19 procent mere effektive end sin forgænger.

Når lanceret på markedet (slutningen af ​​september), Oprindeligt Mercedes GLC Det vil blive tilbudt i Spanien med to turbodiesel mekaniske alternativer. Alle versioner er tilpasset den forureningsbegrænsende standard euro 6 og de er tilbudt som standard med den seneste udvikling af systemet permanente firehjulstræk 4MATIC (Med en første tildeling af 45 procent drejningsmoment på forsiden og 55 procent bag). Det komplette sortiment i fremtiden vil blive dannet i diesel, to versioner –170 hk 220d og 250d af 204 hk-, mens der i benzin Det vil være til rådighed på GLC 250 211 hk. Disse tre versioner kombineres med ni speed automatgear 9G-Tronic.

Som en stor nyhed, Mercedes Det giver for første gang i segmentet SUV en plug-in hybrid version ved navn GLC 350E 4MATIC. I sine tekniske indmad, benzinmotor kombineret 211 hk og en anden elektrisk 85 kW (116 hk). Hvis batteriet er ved fuld belastning og kørselsforhold er optimale, firmaet sikrer, at stjernen kan gå i hundrede procent elektriske tilstand op til 34 kilometer. Vedrørende effektivitet data, en medium CO2 på 60 g / km meddelte, mens med hensyn til ydeevne en maksimal hastighed på 235 km / t fremad acceleration fra 0 til 100 km / t (afhængigt ‘boost ‘) på blot 5,9 sekunder. Ansvarlig for at flytte hele hybrid magt etage er en syv-trins automatgear 7G-Tronic Plus.

Mercedes GLC

Chassis & Sikkerhed

den nye GLC udstyret med standard Agility chassis kontrol med mekanisk affjedring og variabel dæmpning systemet. Eventuelt kan den udstyres med systemet mangekammer integreret luftaffjedring og adaptive dæmpning progressiv elektronisk styring. Afhængig af de justeringer, der er foretaget i systemet Dynamisk Vælg, De vil blive tilbudt op til fem køreprogrammer (Eco, Comfort, Sport, Sport + og individuel), Som øger eller reducere højden af ​​kroppen, mens dæmperne regulere deres tilpasning afhængig af omstændighederne. I versioner er udstyret med teknisk pakke Offroad, systemet Air kropskontrol stiger til 50 mm højden af ​​kroppen og vælge en grundlæggende togkørsel at optimere grebet af hjulene på overfladen (parallel, den 4MATIC systemet gør resten).

konstruktionen sikkerhedsteknologier Intelligent Drive er til gavn for den nye Mercedes GLC. Seriel systemet Collision Prevention Assist Plus guiden sidevind, den automatiske forbindelse af bjælken og påvisning enhed af træthed og træthed omfatter Opmærksomhed Assist.

Mercedes GLC

Priser Mercedes GLC

– GLC 170 hk 220d 4MATIC: 47.900 euro.

– GLC 204 hk 250d 4MATIC: 49.900 euro.

Adblock
detector