Renault Captur Helly Hansen, den mest eventyrlystne udgave

Renault Captur Helly Hansen, den mest eventyrlystne udgave

Renault og norsk konfektionsfabrikken Helly Hansen er gået sammen om at skabe en særlig limited edition små ‘crossover’ af det franske mærke. Den nye Captur Helly Hansen modtager en Campero, især takket være tilføjelsen af ​​traktionssikringsystemets ‘Udvidede Grip’ touch.

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

den Renault Captur Det er et af de ‘Delefiltre’ lille (4,12 meter) fremhæver i sit segment, men det fravær af 4×4 varianter grænser for mulig anvendelse off-road’. Det franske mærke tager et skridt fremad i den retning og markedsført fra månederne juni og september, i henhold til markedet, særlig variant og begrænset den Captur, opkald Helly Hansen, der vil Camperas højere kvaliteter.

For at gøre dette, har Renault givet sin lille ‘crossover’ med Kontrol drivsystem mærke, udgivet i Scénic X-Mod 2013. opkaldet ‘Udvidede Grip’ Det giver føreren tre måder kørsel: ‘Road’, ‘Loose Ground’ og ‘Expert’, alle dem altid inden betingelser og med forhjulstræk specifikke dæk ‘M + S’ ( ‘Mudder og Sne’, ​​mudder og sne).

Den første, den ‘Road’, tilstand er aktiveret som standard til brug i asfalt. Den anden måde, af ‘Blød jorden’, Den er ideel til kørsel på ujævnt terræn, såsom mudder, sne eller sand, fordi systemet selv styrer motorens drejningsmoment og bremser til forhjulene roterer hurtigere. den tilstand “ekspert” styrer den selektive bremsning af et af de to forhjul, men altid så føreren at dispensere acceleration og fuld kontrol af drejningsmoment. Den ‘Loose Ground’ mode og ‘Expert’ funktion op til en maksimal hastighed på 40 km / t, hvorfra kommer ind automatisk ‘Road’ mode.

Renault Captur Helly Hansen

æstetiske detaljer

Det, vi har set hidtil det har at gøre med den hensigt at Renault Captur tillader føreren eller anden måde, står mere udfordrende terræn. Men detaljerne i limited edition ‘Helly Hansen’ gå videre. Og det franske mærke har indgået partnerskab med det norske firma sport mode Helly Hansen at give denne særlige touch.

På denne måde kan du vælge to nuancer til udendørs bicolor, forlade sig udelukkende med Farve ‘Red Desire’, i kombination med en sort eller hvid ‘elfenben’ loft. Denne røde nuance findes også i forskellige indvendige detaljer i givet dominerer multimedie tablet med “R-Link system brand og touchscreen kulfiber indsætter på hjulet. De vil også tilbyde eksklusive lædersæder som standardudstyr.

Den anden colore findes på Renault Captur Helly Hansen til ydersiden er den ‘Ivory Delhi’. Hertil skal lægges lavere trimmer platin grå ‘ski’, foran og i den bageste, den 17 tommer hjul med diamant og sort finish plade HH til ære for underskrivelsen af ​​norsk tøj.

Det er vores opfattelse

I mangel af firehjulstræk version af Captur -Lavet i Renault-fabrikken i Valladolid vil nå det spanske marked fra september -Om priserne endnu confirmados- i denne nye limited edition hedder Helly Hansen. Det vil være forbundet med enhver lille mekanik ‘crossover’ fransk: i vores land det er markedsført med benzinmotorer 0.9 TCE 90 hk og 1,2 TCE 120 hk og diesel 1.5 dCi 90 hk.

Adblock
detector