BMW i3 og I3S 2018 ... flere forbedringer og ny sport udgave!

BMW i3 og I3S 2018 … flere forbedringer og ny sport udgave!

BMW fornyer sin elektriske i3 med en mere kraftfuld billede, bedre integration forbindelse, en ny affjedring og også premiere en sports-version, den I3S.

BMW i3 fornyes forbedre dets udstyr, tilslutningsmuligheder og kørsel

BMW i3 fornyes forbedre dets udstyr, tilslutningsmuligheder og kørsel

BMW i3 fornyes forbedre dets udstyr, tilslutningsmuligheder og kørsel

BMW i3 fornyes forbedre dets udstyr, tilslutningsmuligheder og kørsel

Mere end en ny BMW i3 vi taler om en konstant udvikling projekt der nu viger for en opdateret version tidligere fremstod som en variant af udvidet sortiment (I3 Rex) og senest udgav han en 33 kWh batteri stand til at nå 300 km uden opladning, som det viste til den oprindelige 22.

den BMW i3 renoveret Den åbner i Frankfurt Motor Show og ramme markedet i november i år med udviklingen påvirker både form og indhold og kørsel mere dynamisk og en ny sportslig udgave, I3S med en kraftigere motor, af 134 kW der gør det hurtigere og mere kraftfuld.

Hvilke ændringer i BMW i3

Denne fornyede BMW i3 Det adskiller sig i udseende bredere; Udskriv fremhævet af redesignet kofangere, 40 cm bredere bagtil, de omplacerede lys og LED-teknologi, A-stolpen i sort og dæk i tilfælde af I3S nå 20″. Også ny instrumentering, en Central skærm til at være op til 10,2 “ og nye foringer, fra genanvendt som original i3 materialer.

Dette holder den mekaniske konstruktion, altid med den 33 kWh batteri, og to varianter, såsom rent elektrisk og udvidet rækkevidde Range Extender med en benzinmotor 2-cylindret, 38 hk virker som en generator, men fra nu fans kan vælge mellem standard variant af 125 kW eller sports I3S of3 134 kW tip hastighed stiger med 10 km / t til 160 og 0,4 sekunder reduktion i acceleration til 100 km / t, hvilket efterlader 6,9 s. Din kørsel vil også blive ændret med en sporty humør Takket være en bredere sporvidde og sænkes ved 10 mm med fjedre og specifikke fastere suspension dæmpere, hvilket vil øge sin hastighed i sving. Værre, selvom modstandskoefficient, der passerer fra 0,29 til 0,32 og vægt, i 20 kg øges.

BMW i3 2018Sports komponent som en elektrisk i3 ikke undervurdering af BMW, der har forbedret progressivitet i systemets stabilitet og effektive friktion lave også indføre en Sport køremåde som tilføjer til komfort, Eco og Eco Pro +, som er en mere direkte gasreaktion og fasthed i retning.

Batteri, genoplade og forbrug af BMW i3

BMW i3 batteri lithium forbliver 33 kW, den teoretiske rækkevidde på 300 km ifølge NEDC prøvecyklus, som bliver over 200 i brug reovervægten af ​​motorvejen.

Genopladning, som sædvanlig, afhænger af den type strøm, du får. I sin hurtigste tilstand, kunne ladestation iWallbox fase overføre energi til at rejse 180 km i tre timer.

Du kan også være interesseret

Nissan Leaf 2018: mere end 500 km af autonomi

Elbiler større autonomi

Adblock
detector